11 / 06 / 2024

dolar emtia fiyatları

dolar emtia fiyatları

Piyasaların günlerdir beklediği kritik tarih sonunda geldi çattı. Amerikan Merkez Bankası FED, doların değerini artıracak faiz artışı kararını verecek. FED, 4 Mayıs’ta Türkiye saati ile 21:00’de faiz kararını açıklayacak.

Hurda bakır fiyatları düştü! Hurdaya büyük indirim! Hurda fiyatları ne kadar oldu? Günlük hurda fiyatları

Dünya genelinde emtia fiyatlarındaki dalgalanma hurda fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Özellikle bakır fiyatlarındaki düşüş hurda fiyatlarını da etkiledi. Bakır hurda fiyatlarına indirim geldi. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 

Konut birim fiyatları bin doların altına geriledi

Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu,  konut fiyat fiyatlarında düşüsün sürdüğünü belirterek, dolar bazlı konut birim fiyatlarının bin doların altına gerilediğini söyledi.

Satılık konut ilanlarının arka yüzü! Gerçek düşüş daha sert! İstanbul'da ev fiyatları dolar bazında yüzde 20 düştü!

Sahibinden.com'daki verilere göre İstanbul genelinde satılık ev fiyatlarının dolar bazında yüzde 20 düştüğünü söyleyen yatırımcı Bora Özkent, ilan fiyatlarının arka yüzünden bahsederek gerçek düşüşün daha sert olduğunu açıkladı.

Hurda fiyatlarına okkalı zam! Bakır ve demir hurda fiyatları uçtu! Hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları

Emtia fiyatlarındaki artış hurda fiyatlarını da etkiledi. Hurdaya okkalı zam geldi. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır hurda fiyatları kaç lira? Demir hurda fiyatları kaç TL? 

Ekonomist, dolar ve TL bazında konut fiyatlarını karşılaştırarak olası senaryoyu açıkladı!

Konut fiyatları yükselmeye devam ediyor. Konut satışları düşüşe geçse de fiyatlardaki artış hızla yükseliyor. Ekonomist, sosyal medya hesabından dolar ve TL bazında konut fiyatlarının karşılaştırdı ve olası senaryoyu açıkladı.

Konut fiyatları dolar bazında gıdım gıdım aşağı gidiyor!

Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda dolar konut birim fiyatlarının gıdım gıdım aşağı gittiğini söyledi.

İstanbul'da konut fiyatları dolar bazında düştü: Tam 15 ay geriye gitti!

TCMB'nin yayımladığı Konut Fiyat Endeksi verilerine göre; İstanbul'da konut fiyatlarının dolar bazında 15 ay geriye gittiği belirlendi. İşte ayrıntılar...

Altın yatırımcılarına işte tam bu kadar kazandıracak! Dev bankadan son dakika tahmini geldi, hemen bakın!

Dev ABD'li yatırım bankası Goldman Sachs, faiz oranlarında indirimlerin bu sene emtia fiyatlarına yarar sağlayacağını öngörerek, ham madde fiyatlarının yüzde 15 yükseleceğini kaydetti. Peki altın yatırımcılarına ne kadar kazandıracak? İşte peş peşe gelen o tahminler...

Demir fiyatlarına dolar dopingi! Demir fiyatları kaç TL oldu? 16 Mart 2024 demir fiyat listesi...

Dolar/TL kurunun 33 TL'ye yaklaşmasının ardından demir fiyatları da peş peşe zamlandı. Peki son dakika demir fiyatları kaç TL oldu? 16 Mart 2024 demir fiyat listesi...

Altında rüzgar tersine döndü! Yükseliyor! Ons altın tekrar 2 bin doların üzerinde! 16 Şubat 2024 altın fiyatları

Son günlerde düşüşe geçen altın fiyatları bugün yükselişe geçti. Ons altın tekrar 2 bin doların üzerinde işlem görüyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 16 Şubat 2024 gram altın kaç TL? 16 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın 2 bin doların altına indi! Son 2 ayın en düşük rakamları! Yatırımcılar hemen bakın! 14 Şubat 2024 altın fiyatları

Altının onsu bugün 2 bin doların altına geriledi. Son iki ayın en düşük rakamları görüldü. Bugün altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları kaç lira? 14 Şubat 2024 altın fiyatları.

Konut fiyatları dolar bazında gerilemeye başladı! Asıl düşüş ne zaman olacak? İşte cevabı

Kredi faizlerinin artışı, yüksek fiyatlar nedeniyle ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşırken piyasadaki durgunluk devam ediyor. Yatırımcı Bora Özkent X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, dolar bazlı fiyat düşüşünün başladığını belirterek, fiyatların hızla gerileceğini söyledi.

Dolar yılı 33 TL ile kapatırsa konut fiyatları dolar bazlı ne olur?

HSBC stratejistleri Murat Toprak ve Charotte Ong tarafından yayımlanan notta Dolar/TL kurunun yavaş ve ılımlı yükselişle yıl sonunda 33 liraya çıkacağı belirtildi. Peki Dolar yılı 33 TL ile kapatırsa konut fiyatları dolar bazlı ne olur?

dolar emtia fiyatları Haberi

dolar emtia fiyatları

ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararına sayılı süre kaldı. Fed’in para politikasını belirleyen Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantısı bugün ve yarın gerçekleşecek. Fed, 4 Mayıs’ta Türkiye saati ile 21:00’de faiz kararını açıklayacak. Fed Başkanı Jerome Powell’in basın toplantısının ise 21:30’da başlaması bekleniyor.

Banka mart ayı toplantısında, 3 yıllık aranın ardından ilk kez faiz artırımına gitti. Faizleri 0-0,25'ten 0,25-0,50 aralığına çekti.

HAZİRAN'DA 75 PUANLIK FAİZ ARTIŞI ŞİMDİDEN FİYATLANDI

Piyasalar, Fed’den 50 baz puanlık faiz artışına kesin gözüyle bakıyor. Başkan Powell, Uluslararası Para Fonu (IMF) - Dünya Bankası Bahar Toplantıları kapsamında düzenlenen panelde yaptığı konuşmasında 50 baz puanlık faiz artışına işaret etmiş, haziran ayı toplantısı için ise 50 baz puanlık faiz artışının yapılma ihtimalini güçlendirmişti. Ancak gelen olumsuz ekonomik veriler sonrası piyasalar haziran ayında 75 baz...