10 / 05 / 2024

doların artması kömür fiyatlarını etkiledimi

doların artması kömür fiyatlarını etkiledimi

Samsun Kömür Satıcıları ve Taşıyıcıları Derneği Başkanı Hüseyin Ayar son günlerde doların yükselmesinin kömür satışlarını etkilediğini belirterek, "Kara elmas olan kömür, kara zamanını yaşıyor" dedi...

Bankada doları olanlara kötü haber! Ekonomist Selçuk Geçer doların nasıl düşürüleceğini açıkladı!

Ekonomist Selçuk Geçer, hükümetin dolar kuru için yeni bir planı olduğunu ve doların nasıl düşürüleceğini açıkladı. Özellikle bankada doları olanlara seslenen Geçer, bu işten en çok zararlı çıkanların onlar olacağını söyledi.

Türkiye Taşkömürü Kurumu 2 bin işçi alımı için tarihler açıklandı! Acil bakın!

Türkiye Taşkömürü Kurumu işçi alımı tarihleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki TTK işçi alımı tarihleri ne zaman? İş arayanlar acil bakın...

Aile Bakanlığı bu kış kömür yardımı yapacak! Kış gelmeden başvurunuzu yapın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması... Bakanlık bu kış kömür yardımı yapacak... Kış gelmeden başvurunuzu yapın... Hemen bakın, sakın kaçırmayın...

Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı konutların yıkımı devam ediyor.

Borsa İstanbul yarın açık mı? Yatırımcılar dikkat! Borsa bayramda açık olacak mı? Şimdi bu tarihlere bakın!

'Borsa 9 gün kapalı mı olacak?' sorusunun yanıtı araştırılıyor. Peki Borsa İstanbul yarın açık mı? Borsa bayramda açık olacak mı? İşte ayrıntılar...

Hatay'da ağır hasarlı binaların yıkımı devam ediyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, ağır hasarlı binaların yıkım işlemleri devam ediyor.

Hatay'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, ağır hasarlı binaların yıkım çalışmaları sürüyor.

Türkiye Taşkömürü personel alımı yapıyor! 35 yaşını geçmeyen herkes başvursun! Başvuruları sakın kaçırmayın

Türkiye Taşkömürü Kurumu personel alımı yapacağını duyurdu. 35 Yaşını geçmeyen herkes başvuru yapabilirken, başvuru şartları merak ediliyor. Peki kimler başvuru yapabilir? Başvurular başladı mı? İşte Türkiye Taşkömürü Kurumu personel alımı ayrıntıları...

Diyarbakır'daki 400 ağır hasarlı binanın yıkımına başlanacak: Çalışmalar 3 ayda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Diyarbakır'daki 400 ağır hasarlı binanın yıkımına yakında başlanacağı açıklandı. Çalışmaların 3 ayda tamamlanması planlanıyor. 

İskenderun'da ağır hasarlı binaların yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları 4 ayda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Hatay'ın İskenderun ilçesinde ağır hasarlı binaların yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları hızlandırıldı.

2023 Kömür yardımı nasıl alınır? 2023 kömür yardımı ne kadar?

kömür verilmesi veya maddi destek sağlanmasıdır. Genellikle soğuk ve zorlu hava koşulları nedeniyle ısınma masraflarının arttığı durumlarda, özellikle düşük gelirli veya yardıma muhtaç insanlar için sağlanır. Kömür yardımı başvuruları için vatandaşlar araştırmalar yapıyor. Peki kömür yardımı nasıl a

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacak!

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacağı açıklandı. Peki ilçede enkaz kaldırma çalışmalarında son durum ne? 

Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar uyarısı! Dolar borcu olanlar kımızı alarm! Acilen planınızı yapın

Dolar/TL kuru deprem sonrasında açılan borsa ile birlikte 19 TL'yi görürken Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar uyarısı geldi! Dolar borcu olanlar kımızı alarm! Acilen planınızı yapın.

doların artması kömür fiyatlarını etkiledimi Haberi

doların artması kömür fiyatlarını etkiledimi


Samsun Kömür Satıcıları ve Taşıyıcıları Derneği Başkanı Hüseyin Ayar son günlerde doların yükselmesinin 

kömür satışlarını etkilediğini belirterek, "Kara elmas olan kömür, kara zamanını yaşıyor" dedi. 


Samsun Kömür Satıcıları ve Taşıyıcıları Derneği Başkanı Hüseyin Ayar yaptığı açıklamada, doların yükselmesinin kömür satışlarını etkilediğini söyledi. Ayar, "Doların yükselmesi ve havaların mevsim normalleri üzerinde seyretmesi Samsun'da kömür satışlarını durma noktasına getirdi. Doların yükselmesi ile tonu 550 ila 600 lira arasında satılan kömürün satış fiyatı 60 lira artması öngörülüyor. Akaryakıt fiyatlarının yüksek olması da nakliyatçıları zor duruma sokuyor. Doğal olarak kömür nakliyatçıları, maliyeti sattıkları kömüre yansıtacaktır." diye konuştu.


Malatya...