27 / 04 / 2024

Türkiye Taşkömürü Kurumu 2 bin işçi alımı için tarihler açıklandı! Acil bakın!

Türkiye Taşkömürü Kurumu 2 bin işçi alımı için tarihler açıklandı! Acil bakın!

Türkiye Taşkömürü Kurumu işçi alımı tarihleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki TTK işçi alımı tarihleri ne zaman? İş arayanlar acil bakın...



Türkiye Taşkömürü Kurumu işçi alımı tarihleri pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda çalışmak isteyenler "TTK işçi alımı tarihleri ne zaman? Türkiye Taşkömürü Kurumu işçi alımı tarihleri ne zaman?" sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Posta'da yer alan habere göre, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Türkiye Taşkömürü Kurumu'na işçi alımı için başvuru tarihlerinin resmen belirlendiğini açıkladı.

Peki TTK işçi alımı tarihleri ne zaman? Türkiye Taşkömürü Kurumu işçi alımı tarihleri ne zaman?

Türkiye Taşkömürü Kurumu 2 bin işçi alımı için tarihler açıklandı! Acil bakın!

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, 25 Eylül 29 Eylül 2023 tarihleri arasında başvuruların Çalışma ve İş Kur İl Müdürlüğü üzerinden alınacağını açıkladı.

Paylaşılan bilgilere göre, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kentimize müjde olarak açıkladığı Türkiye Taşkömürü Kurumu'na 2 bin işçi alımı başvuruları 25 Eylül - 29 Eylül 2023 tarihleri arasında İş-Kur üzerinden yapılacak.

Söz konusu konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, merakla beklenen kura çekimi de Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ın katılımlarıyla yapılacak.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, X sosyal medya platformundan yaptığı açıklamada Türkiye Taşkömürü Kurumuna 2 bin işçi alımına ilişkin süreci başlattıklarını söylemişti.

BEKÇİ ALIMLARI İÇİN TARİH BELLİ OLDU

Pek çok kişinin merak ettiği ve araştırdığı 2023/1.Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği sınavı için tarihler de resmen açıklandı. Söz konusu konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgiye göre, halkın can ve mal güvenliğini sağlamak için görevlendirilmiş olan bekçiler ile ilgili sınav başkent Ankara'da gerçekleştirilecek. Ayrıca konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, bekçilik sınavı 30 Eylül 2023 Cumartesi günü, saat 14.00'te yapılacak.

Yine söz konusu konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika detaylarına göre, adaylar sınav giriş belgelerini, 22 Eylül 2023 tarihinden itibaren e-devlet şifreleri ile kimlik doğrulama uygulamasıyla http://www.meb.gov.tr internet adresinden alacak.

Kayseri  TOKİ  projesi yarın ihaleye çıkıyor!  618 konutluk yeni proje!

Bekçilik sınavı ne zaman, hangi tarihte yapılacak? Bekçilik sınav giriş belgesi nasıl alınır?

EYT'den emekli olanlara emlak vergisi muafiyeti müjdesi!


Geri Dön