06 / 07 / 2024

dolgu malzemesi ile yükselen yollar

dolgu malzemesi ile yükselen yollar

İzmir Foça Gencelli Cumhuriyet mahallesinde dolgu malzemeleriyle yükseltilen yollar nedeniyle yağmur suları evlere dolmaya başladı

İMSAD açıkladı! İnşaat Malzemesi Sanayi Bileşik Endeksi mart ayında 71,27 puana kadar çıktı! 

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemesi Sanayi Bileşik Endeksi Mart 2024 sonuçlarını duyurdu. Bileşik Endeks, şubat ayında bir önceki aya oranla 0,06 puan artış gösterdi ve yaşanan bu artış ile 71,27 puan seviyesine kadar çıktı. 

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi kuruldu!

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Soner Göç tarafından kuruldu.

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi kuruldu!

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Soner Göç tarafından kuruldu.

Hs34 İnşaat Malzemesi Hafriyat Nakliyat Tekstil Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Hs34 İnşaat Malzemesi Hafriyat Nakliyat Tekstil Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 800 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Yavuz tarafından kuruldu.

Msks İnşaat Malzemeleri Metal Alüminyum Elektrik Malzemesi Matbaa Limited Şirketi kuruldu!

Msks İnşaat Malzemeleri Metal Alüminyum Elektrik Malzemesi Matbaa Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Musa Karadayı tarafından kuruldu.

Guli İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Malzemesi Reklam Nakliye Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Guli İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Malzemesi Reklam Nakliye Otomotiv Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Kuars Yapı İnşaat Elektrik Taşımacılık Temizlik Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuars Yapı İnşaat Elektrik Taşımacılık Temizlik Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Alan tarafından kuruldu. 

Onursan Hırdavat Metal Elektrik Malzemesi Tekstil Reklam Makina Limited Şirketi kuruldu!

Onursan Hırdavat Metal Elektrik Malzemesi Tekstil Reklam Makina Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Gönül tarafından kuruldu.

Shaklo Metal Elektrik Malzemesi Makina Kırtasiye Alüminyum Limited Şirketi kuruldu!

Shaklo Metal Elektrik Malzemesi Makina Kırtasiye Alüminyum Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Akkaş tarafından kuruldu.

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi kuruldu!

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Ahmet Atın tarafından kuruldu.

DATÜB ve Kırgızistan Ahıska Türkleri Derneği'nden Kırgızistan'a inşaat malzemesi desteği!

Merkezi İstanbul'da olan Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) ile Kırgızistan Ahıska Türkleri Derneği, Kırgızistan'da, Tacikistan sınırında yaşanan çatışmaların etkilediği kişiler için toplam 25 tonluk un, gıda ve inşaat malzemesi desteği yaptı.

Mila Proje İnşaat Malzemesi Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mila Proje İnşaat Malzemesi Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Şaylemez tarafından kuruldu.

Hds Geocell Hücresel Dolgu Sistemleri Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Hds Geocell Hücresel Dolgu Sistemleri Ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Tekiz tarafından kuruldu.

dolgu malzemesi ile yükselen yollar Haberi

dolgu malzemesi ile yükselen yollar

Foça'da yol çalışmaları sırasında dolgu malzemesi ile yükseltilen yollar vatandaşı isyan ettirdi. Yükseltilen yollar yüzünden giriş katları, bahçeler, pergüleli balkonlar yol seviyesinin altında...