05 / 05 / 2024

dolgulu astar

dolgulu astar

Yapı kimyasalları sektörününün öncü ve lider firması Kalekim, seramik üzeri seramik uygulamaları için sunduğu ‘Dolgulu Astar’ ürünüyle, evlerini kırıp dökmeden yenilemek isteyenlerin hayatını kolaylaştırıyor.

ŞOK’ta yılın indirimleri başladı! Klima 11 bin 999 TL’ye, pilates çorabı 29,95 TL’ye, dolgulu yastık 149 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’tan yine rafları boşaltacak hafta sonu indirimi geldi. Buna göre, klima 11 bin 999 TL’ye, pilates çorabı 29,95 TL’ye, dolgulu yastık 149 TL’ye düştü. İşte 14 Ekim 2023 Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Hastane inşaatlarında maliyetler 8 katına kadar çıktı!

Son dönemlerde yapımına başlanan hastaneler için devamlı yeni ikmal ihaleleri yapıldı ve bu nedenle, hastanelerin astarı yüzünden pahalıya geldi. Hastane inşaatları için tahmin edilen maliyet 3’e, 5’e hatta 8’e katlandı.

Astarı yüzünden pahalıya geliyor! Restoranlarda ‘kuver’ kazığı!

Bazı restoranların yemek servisinden önce masaya koyduğu ekmek, su ve tereyağı gibi kalemler karşılığında aldığı ‘kuver’ bedeli tüketicileri çileden çıkarıyor. Üstelik bazen sadece iki çay için bile ‘kuver’ sürprizi ile karşılaşabilirsiniz. Bu yüzden hesabı ödemeden önce faturaya dikkatli bakın!

Simitte tüm bilinenler değişiyor! Taslak hazırlandı

TSE’nin yeni hazırlamış olduğu taslağa göre simit; sokak simidi, pastane simidi, dolgulu simit ve hamuru haşlanmış simit olarak dört şekle ayrılacak. Bunların yanında simit, kendine has tat ve kokuda olacak, acılaşmış olmayacak. İşte detaylar…

Evini ve iş yerini kiraya veren milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Kira geliri beyanında bunlara dikkat!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Yeminli Mali Müşavir Abdullah Kiraz, bugünkü köşesinde kira geliri beyanını kaleme aldı. İşte Abdullah Kiraz'ın 'Astarı yüzünden pahalıya gelmesin aman dikkat' başlıklı yazısı...

Hekim Yapı, 40. İstanbul Yapı Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıttı!

Hekim Yapı AŞ, HekimPanel işletmesi bünyesinde üreteceği 7 yeni formdaki poliüretan dolgulu sandviç panelleri 40. İstanbul Yapı Fuarı'nda katılımcıların beğenisine sundu

Kalekim GYPSASTAR ile seramik kaplamasının lideri!

Yapı kimyasalları sektörünün öncü firması Kalekim; boya, izolasyon uygulamaları ve seramik kaplanması öncesi yüzey hazırlığında kullanılan en uygun teknik çözümü ‘GYPSASTAR’ astar ile sunuyor.

Saray ürünlerini TÜYAP Pencere Fuarı'nda tanıtacak!

Saray, Türkiye’de ilk kez üretilen ileri teknoloji ürünü Mineral Dolgulu A2 Yanmazlık Sınıfı kompozit panellerini sergileyecek. İstanbul 17. Uluslararası 2016 PENCERE Fuarı 9-12 Mart tarihleri arasında TÜYAP’ta yer alacak.

Kalekim Dolgulu Astar ile kırmadan tadilat yapmak mümkün!

Yapı kimyasalları sektörününün öncü ve lider firması Kalekim, seramik üzeri seramik uygulamaları için sunduğu ‘Dolgulu Astar’ ürünüyle, evlerini kırıp dökmeden yenilemek isteyenlerin hayatını kolaylaştırıyor.

Hekim Yapı poliüretan dolgulu sandviç panel üretiyor!

"Hekim Yapı A.Ş., Poliüretan Dolgulu Sandviç Panel tesisi ile Avrupa’nın ve ülkemizin en gelişmiş Sandviç Panel hattına sahip oldu. "

Taşyünü dolgulu duvar panelleri ısı ve ses yalıtımında çözüm sağlıyor!

Taşyünü'nün ses yalıtım kabiliyetine, özel olarak tasarlanmış TAŞYÜNÜ içerisindeki elektrik tesisat altyapısını sağlayan boşluklar da eklendiğinde, ses yalıtım kabiliyeti daha da yukarılara çıkarır.

Hekim Yapı 2015'te Poliüretan Dolgulu Sandviç Panel tesisi kuracak!

Hekim Yapı A.Ş. gerçekleştirdiği yatırım ve kapsamlı girişimleri ile Avrupa’nın ve ülkemizin en gelişmiş Sandviç Panel üretim hatlarından birine sahip olacak.

Saray Alüminyum İstanbul Pencere Fuarı'na katıldı!

Saray Alüminyum tarafından üretilmeye başlanan Mineral Dolgulu A2 Yanmazlık Sınıfı Kompozit Paneller, ve yeni geliştirilen Sürme Sistemler 11-14 Mart tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenen İstanbul 2015 PENCERE fuarındaki yerini aldı.

dolgulu astar Haberi

dolgulu astar

Yapı sektöründe 43. yılını kutlayan Kalekim, geliştirdiği ürünlerle tüketici ve profesyonellerin hayatını kolaylaştırarak, sektöre öncülük etmeye devam ediyor. Kalekim’in, seramik üzeri seramik uygulamaları için en ideal çözüm olarak sunduğu ‘Dolgulu Astar’, yapı sektöründe önemli bir ihtiyaca cevap veriyor. 


Tadilat korkusu bitiyor

Tadilat yaptırmak isteyen ancak evinin kırılıp dökülmesinden ve sürecin uzamasından korkan ev hanımlarının yanı sıra, sektör profesyonellerinin de hayatını kolaylaştıran ‘Kalekim Dolgulu Astar’, güçlü performansıyla öne çıkıyor. 


Balkon, teras, mutfak ve banyolarda seramikleri kırıp dökmeden yenilemek isteyenler için de ideal bir malzeme olan ‘Dolgulu Astar’, prüzsüz ve parlak zeminler üzerine seramik yapıştırılması için prüzlü bir yüzey oluşturarak yapışma mukavemetini...