28 / 04 / 2024

dolgulu duvar panelleri

dolgulu duvar panelleri

Taşyünü'nün ses yalıtım kabiliyetine, özel olarak tasarlanmış TAŞYÜNÜ içerisindeki elektrik tesisat altyapısını sağlayan boşluklar da eklendiğinde, ses yalıtım kabiliyeti daha da yukarılara çıkarır.

Hekim Yapı, 40. İstanbul Yapı Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıttı!

Hekim Yapı AŞ, HekimPanel işletmesi bünyesinde üreteceği 7 yeni formdaki poliüretan dolgulu sandviç panelleri 40. İstanbul Yapı Fuarı'nda katılımcıların beğenisine sundu

Artstone duvar panelleri bahara hazırlanıyor!

Baharın trendlerini içeren Artstone duvar ve tavan koleksiyonları mekânlarda “yeşil”, “bronz”, “tropik” ve “sessiz” etkiler yaratmaya hazırlanıyor.

Bursa'da sağanak nedeniyle istinat duvarı çöktü!

Bursa'da oy sayım işlemi yapılan bir okulun istinat duvarının sağanak nedeniyle çökmesi ve çevredeki derenin taşması sonucu yaklaşık 100 araç hasar gördü. İşte bölgede yaşananlar...

Keçiören'de istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü!

Keçiören’de, yoğun yağışın ardından yıkılan istinat duvarı, yanında bulunan binanın balkonlarını çökertti, bir evin salonu çamurla doldu. Apartman sakinleri, binanın yıkılma tehlikesine karşın evlerini boşalttı.

İsrail Burak Duvarı'nın olduğu bölüme köprü inşa ediyor!

İsrail'in Mescid - i Aksa'nın batısındaki Burak Duvarı'nın ( Ağlama Duvar ı) olduğu bölüme köprü inşa etmeye başladığı bildirildi.

İsrail'deki Burak Duvarı'nın olduğu alana köprü inşa ediliyor!

İsrail'in Mescid-i Aksa'nın batısındaki Burak Duvarı'nın (Ağlama Duvarı) olduğu bölüme köprü inşa etmeye başladığı bildirildi. Köprünün 2004'te inşa edilen eski tahta köprüye paralel olarak inşa edildiği kaydedildi.

Diyarbakır'da 7'inci Kolordu Komutanlığı ihate duvarı geri çekildi!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın başlattığı yol genişletme çalışmasında bir ilk yaşanarak, belediyenin talebi üzerine 7'inci Kolordu Komutanlığı ihate duvarını 8-10 metre geri çekti.

Çorum'da istinat duvarı isyanı!

Çorum'da bir binanın istinat duvarının yıkılması, apartman sakinlerini isyan ettirdi. Duvarın yıkılmaya başlaması nedeniyle bina sakinleri büyük bir tedirginlik yaşıyor.

Kadıköy'de inşaat halindeki apartmanın istinat duvarı çöktü!

İSTANBUL Kadıköy'de dün, inşaatı devam eden bir apartmanın istinat duvarı çöktü, bir işçi beton duvarın altında kalarak yaralandı. Duvarın altında sıkışan işçi, itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı..

Bulgaristan Türkiye sınırına 'duvar' örüyor!

New York Times gazetesi Bulgaristan’ın kaçak sınır geçişlerinin önünü kesmek adına sınıra duvar ördüğünü yazdı. Tel örgülerden oluşan duvarın ilk 30 km’lik kısmının tamamlandığı belirtildi.

Taşyünü dolgulu duvar panelleri ısı ve ses yalıtımında çözüm sağlıyor!

Taşyünü'nün ses yalıtım kabiliyetine, özel olarak tasarlanmış TAŞYÜNÜ içerisindeki elektrik tesisat altyapısını sağlayan boşluklar da eklendiğinde, ses yalıtım kabiliyeti daha da yukarılara çıkarır.

Trabzon'da bir binanın istinat duvarı çöktü!

Trabzon'da, bir binanın çöken istinat duvarından kopan kayaların bu sırada Karadeniz Sahil Yolu'ndan geçen minibüse çarpması sonucu 1 kişi yaralandı.

Cumhuriyet Eğitim Müzesi'nin istinat duvarı çöktü!

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün bünyesinde bulunan Cumhuriyet Eğitim Müzesi'nin geçtiğimiz günlerde çöken bahçe duvarı için 12 senedir müze müdürleri tarafından 'Acildir' başlıklı uyarı yazısı yazıldığı ortaya çıktı..

dolgulu duvar panelleri Haberi

dolgulu duvar panelleri

Isı ve ses yalıtımı için dolgu malzemesi olarak TAŞYÜNÜ, İç Katmanlarda ALÇI LEHVA (Beyaz, Yeşil, Kırmızı ), Dış Katmanlarda OUTWEAR Dış Cephe Levhası ya da FIBERCEMENT kullanılarak üretilen montaja hazır İç / Dış cephe duvarlar.


TAŞYÜNÜ'nün ses yalıtım kabiliyetine, özel olarak tasarlanmış TAŞYÜNÜ içerisindeki elektrik tesisat altyapısını sağlayan boşluklar da eklendiğinde, ses yalıtım kaabiliyeti daha da yukarılara çıkarır.


Yanmazlık özelliği, hafifliği, son derece hızlı montaj edilebilmesi, ses ve ısı yalıtımını aynı anda sağlayabilmesi ve esnemeyen yapısı (montaj sonrasında tüm duvar satıhı bir bütün haline gelmektedir) ile yapılarda yoğun olarak tercih edilir.


TAŞYÜNÜ Dolgulu Duvar Panellerinde, TAŞYÜNÜ lifleri özel olarak kesilip panele dikey yapıştırılır. 


Her bir panelin, hem zemine hem de tavana özel montaj elemanları vasıtası ile sabitlenmesi, TAŞYÜNÜ dolgulu duvarı son derece mukavim...