06 / 05 / 2024

Dolmabahçe - Fulya Karayolu Tüneli

Dolmabahçe - Fulya Karayolu Tüneli

İstanbul’un 2016 bütçesi 16.1 milyar TL olarak belirlendi. İstanbul bu bütçe ile Maliye, Milli Eğitim ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı dışında bütün bakanlık bütçeleri için hazırlanan tavan teklifleri geride bıraktı.

1939 yılında Dolmabahçe stadı Türk mimarlarına yaptırılmak istenmiş!

Dolmabahçe stadına İstanbul'un her tarafından halkın gelmesini temin için Kabataş iskelesi büyük vapurların yaşanabileceği hale getirilecekmiş.

Dolmabahçe Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dolmabahçe Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cansu Gümüş tarafından kuruldu. 

Dolmabahçe-Levazım Tüneli'nin inşaatında son durum ne?

2018'de inşaatına başlanan Dolmabahçe-Levazım Tüneli'nin yapımı devam ediyor. Tünelin ulaşıma önemli alternatif olacağını dile getiren Prof. Dr. Halit Özen, tünelin inşaatının tamamlanmasıyla  çevre kirliliğinin azalacağını dile getirdi.

Topkapı, Dolmabahçe, Yıldız ve Beylerbeyi Sarayı restore edilecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Topkapı, Dolmabahçe, Yıldız ve Beylerbeyi Saraylarının restore edileceğini açıkladı. 

Dolmabahçe-Levazım Tüneli'nin inşaatı ne zaman tamamlanacak?

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka, bugünkü yazısında Dolmabahçe-Levazım Tüneli'ni kaleme aldı.

Topkapı, Yıldız ve Dolmabahçe sarayları restore edilecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 2021 Yılı Bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda; Topkapı, Yıldız ve Dolmabahçe Sarayları başta olmak üzere bazı tarihi yapılarda restorasyon çalışmalarının yapılacağını açıkladı. 

Dolmabahçe-Levazım tüneli binaları mı çatlatıyor?

Maçka Parkı’nda ağaçların kesilmesine sebep olan Dolmabahçe-Levazım Tüneli inşaatının şimdi de altından geçtiği Nişantaşı’ndaki binaları çatlattığı iddia edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Dolmabahçe’ye dönüyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, başbakanlığı sırasında kuruluşuna emek verdiği Dolmabahçe Çalışma Ofisi’ni yeniden kullanmaya başlayacak...

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı Tünelleri Müşavirlik İhalesi 2 Ağustos'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı Hattı Karayolu Tünelleri ve Bağlantı Yolları İnşaatı Müşavirlik ve Mühendislik Hizmetleri İşi ihalesi 2 Ağustos'ta...

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri imar planı askıda!

Beşiktaş - Sarıyer İlçeleri, Dolmabahçe - Levazım - Baltalimanı - Ayazağa Tünelleri Projesi'ne ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Dolmabahçe’deki stadın sahibi Galatasaray olabilirmiş!

Habertürk Gazetesi köşe yazarlarından Murat Bardakçı, bugünkü yazısında 1923’te yapılan talep kabul edilseydi Dolmabahçe’deki stadın sahibinin şimdi Beşiktaş değil, Galatasaray olacağını yazdı..

Dolmabahçe-Levazım tünelinde son durum!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve İstanbul trafiğine soluk aldırması planlanan Dolmabahçe-Levazım arasını 5 dakikaya düşürecek tünelin çalışmalarını drone ile görüntülendi. 

Swissotel'den dolmabahçe ağaçları için tehlikeli talep!

Maçka Parkı’ndan 176 ağacın sökülmesi tartışmaları devam ederken Maçka’nın dibinde, Dolmabahçe sırtındaki ağaçlık alan için risk oluşturabilecek yeni bir talep geldi. 

Dolmabahçe - Fulya Karayolu Tüneli Haberi

Dolmabahçe - Fulya Karayolu Tüneli

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) hazırladığı 2016 Yılı Yatırım ve Hizmet Programı'nda 2016 yılı bütçesi 16 milyar 100 milyon lira olarak belirlendi.


ULAŞIM 5.5 MİLYAR TL

Hazırlanan bütçede, 5 milyar 510 milyon 666 bin lirayla (yüzde 44,7) aslan payını ulaşım aldı. Müdürlük bazında harcama tutarlarına göre ise, Avrupa Yakası Raylı Sistemler Müdürlüğü 1 milyar 790 milyon 282 bin lirayla (yüzde 14,52) en fazla paya sahip oldu.


İSTİKLAL CADDESİ’NE 15 MİLYON TL

Bütçede, Beyoğlu İstiklal Caddesi ve Tramvay Hattı Uygulama Projesine 15 milyon lira, Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Geçiş Projesi'ne 2016-2018 yılları arasında 100 milyon lira, Kadıköy Fikirtepe Mahallesi İmar ve Ulaşım Yolları Projesine de 9 milyon lira ayrıldı.


MECİDİYEKÖY-ÇAMLICA ARASINA TELEFERİK

Yapılacak faaliyetler arasında, Dolmabahçe - Fulya Karayolu Tüneli, Fulya - Levazım Karayolu Tüneli, Üsküdar - Ümraniye...