15 / 05 / 2024

Dolmabahçe Otoparkı kiralama

Dolmabahçe Otoparkı kiralama

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Meclis Başkanı İsmail Kahraman'a İstanbul Beşiktaş'ta TBMM'ye ait otoparkın tahsisi hakkında 6 soru sordu..

1939 yılında Dolmabahçe stadı Türk mimarlarına yaptırılmak istenmiş!

Dolmabahçe stadına İstanbul'un her tarafından halkın gelmesini temin için Kabataş iskelesi büyük vapurların yaşanabileceği hale getirilecekmiş.

İSPARK otopark ücretlerine zam geldi! İlçe ilçe otopark ücretleri belli oldu! Yeni zamlar 1 Ağustos itibariyle geçerli

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde alınan kararla İSPARK otopark ücretlerine zam geldi! İlçe ilçe otopark ücretleri belli oldu! Yeni zamlar 1 Ağustos'tan itibaren geçerli olacak...

Dolmabahçe Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dolmabahçe Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cansu Gümüş tarafından kuruldu. 

Gümüşhane'de satılık otel, otopark ve arsa! Yatırımcılar dikkat!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Merkez Hasanbey Mahallesi'nde yer alan otel, bahçe, otopark ve arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Dolmabahçe-Levazım Tüneli'nin inşaatında son durum ne?

2018'de inşaatına başlanan Dolmabahçe-Levazım Tüneli'nin yapımı devam ediyor. Tünelin ulaşıma önemli alternatif olacağını dile getiren Prof. Dr. Halit Özen, tünelin inşaatının tamamlanmasıyla  çevre kirliliğinin azalacağını dile getirdi.

Topkapı, Dolmabahçe, Yıldız ve Beylerbeyi Sarayı restore edilecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Topkapı, Dolmabahçe, Yıldız ve Beylerbeyi Saraylarının restore edileceğini açıkladı. 

Dolmabahçe-Levazım Tüneli'nin inşaatı ne zaman tamamlanacak?

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka, bugünkü yazısında Dolmabahçe-Levazım Tüneli'ni kaleme aldı.

Topkapı, Yıldız ve Dolmabahçe sarayları restore edilecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 2021 Yılı Bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda; Topkapı, Yıldız ve Dolmabahçe Sarayları başta olmak üzere bazı tarihi yapılarda restorasyon çalışmalarının yapılacağını açıkladı. 

Bursa İnegöl'e otopark inşa ediliyor!

Bursa İnegöl Belediyesi, Yeni Mahalle'de inşa edilecek 27 araçlık otopark için çalışmalara başladı.

ABD’den İsrail’e ‘Çin’e liman kiralama’ uyarısı!

ABD, Hayfa Limanı’nı Çin’e kiralaması sonrasında İsrail’e üstü kapalı uyarı mesajı gönderdi.

Dolmabahçe-Levazım tüneli binaları mı çatlatıyor?

Maçka Parkı’nda ağaçların kesilmesine sebep olan Dolmabahçe-Levazım Tüneli inşaatının şimdi de altından geçtiği Nişantaşı’ndaki binaları çatlattığı iddia edildi.

Trabzon Büyükşehir'den inşaat karşılığı otopark kiralama ihalesi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi; otopark yapım karşılığı kiralanması işi, yap-işlet-devret modeline uygun olarak ihale düzenliyor. Katlı otopark olan taşınmazın içerisinde yarı otomatik katlı otopark yapımı karşılığı 29 yıl süreyle kiralanacak. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Dolmabahçe’ye dönüyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, başbakanlığı sırasında kuruluşuna emek verdiği Dolmabahçe Çalışma Ofisi’ni yeniden kullanmaya başlayacak...

Dolmabahçe Otoparkı kiralama Haberi

Dolmabahçe Otoparkı kiralama


CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, İstanbul Beşiktaş'ta TBMM'ye ait bir otoparkın tahsisine ilişkin soru önergesi hazırladı. Tümer sorularını Meclis Başkanı İsmail Kahraman'a sordu.


Tümer önergesinde "TBMM Başkanlığına ait Dolmabahçe Otoparkının, TBMM Başkanlığı iktisadi İşletmesi ile Beşiktaş Futbol Yatırımları San. ve Tic. A.Ş. arasında 19.09.2016 tarihinde yapılan tahsis sözleşmesi gereğince; Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün 2016-2017 futbol sezonu boyunca UEFA Şampiyonlar Liginde iç sahada yapacağı maç günlerinde saat 07:00'den ertesi gün saat 01.00'e kadar ücreti karşılığında adı geçen kuruluşa kiraya verildiği, maç günlerinde otoparka BJK tarafından Milletvekili araçlarının dahi girmesine izin verilmediği İktisadi işletme Sorumlusu Emsal Gençalp tarafından bildirilmiştir.


Konuyla ilgili olarak aşağıdaki sorularımın TBMM Başkanı Sayın İsmail Kahraman tarafından yazılı olarak yanıtlanmasını saygılarımla arz ederim." diyerek 6 soru sordu.


Tümer'in soruları

1- Esas...