03 / 05 / 2024

Dolmabahçe Sarayına gelecek önlemler

Dolmabahçe Sarayına gelecek önlemler

Dolmabahçe Sarayı'ndaki bombalı ve silahlı eylem, devletin birimlerini alarma geçirirken, TBMM yönetimi, Dolmabahçe Sarayı'nın kamera sisteminin yenilenmesini, özellikle stadyum tarafından gelecek güvenlik tehditlerine yönelik duvar ve korkulukların yükse

BİM'de bu cuma halı yıkama makinesinden, mutfak eşyalarına kadar birçok üründe indirim var!

BİM 5 Nisan 2024 Aktüel Ürünler Kataloğu'nu yayımladı. BİM'de bu hafta; halı yıkama makinesinden, küçük ev aletlerine, beyaz eşyalardan, teknolojik ürünlere, kozmetik malzemelerden, mutfak eşyalarına kadar birçok kategoride ürün indirimli fiyatları ile raflarda yerini alıyor.

1939 yılında Dolmabahçe stadı Türk mimarlarına yaptırılmak istenmiş!

Dolmabahçe stadına İstanbul'un her tarafından halkın gelmesini temin için Kabataş iskelesi büyük vapurların yaşanabileceği hale getirilecekmiş.

Kredi kartlarına gelecek 4 kısıtlama belli oldu! Bakan Şimşek sinyali vermişti: Hangi adımlar atılacak? 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kredi kartları için yeni bir düzenleme yapılacağının sinyalini vermişti. Kredi kartlarına gelecek 4 kısıtlama belli oldu. İşte detaylar...

İşsizlik maaşına Temmuz'da ne kadar zam gelecek? Yeni işsizlik maaşı kaç lira olacak? En az bu kadar maaş alınacak! 

Yeni asgari ücret ile ilgili çalışmalar tüm hızıyla sürerken işsizlik maaşına gelecek zam merak konusu oldu. Peki yeni işsizlik maaşı kaç lira olacak?

Buğday fiyatlarından sonra ekmek fiyatları da yükselecek mi? Ekmeğe yeni zam gelecek mi?

Ekmeğe yeni zam gelecek mi? Buğday fiyatlarından sonra ekmeğe de zam gelecek mi? İşte detaylar!

Dolmabahçe Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dolmabahçe Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cansu Gümüş tarafından kuruldu. 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 1 Ocak 2023 zammı tek tek hesaplandı! Rakamı gören şaşkına döndü! 

65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım maaşına gelecek yeni yıl zammı hesaplamaları merakla araştırılıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 1 Ocak 2023 zammı peş peşe hesaplandı! Hemen bakın!

ABD 2023 mali yılına 88 milyar dolarlık bütçe açığıyla başladı!

Yeni mali yılın ilk ayında bütçe açığına ilişkin piyasa beklentileri 90 milyar dolar olması yönündeydi.

Tarımda 2023 bütçesi belli oldu! Tarıma 2023 için 133,7 milyar TL bütçe ayrıldı! 

Tarım ve Orman Bakanlığına gelecek sene ayrılan bütçe, bu seneye kıyasla yüzde 33,7 artırıldı ve 133 milyar 682 milyon 205 bin Türk Lirası'na yükseldi. İşte ayrıntılar...

Çalışana 1000 lira doğal gaz desteği! Meclis’e sunulmasına az kaldı!

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren yasa teklifi Meclis’e sunulacak… Şirketlerin ve firmaların, çalışanlarına 1000 liraya kadar doğal gaz desteği verilmesi gündemde. İşte detaylar…

İzmir'de kiraya yüzde 100 zam yapan ev sahibi kiracıyı habersiz evden çıkardı! Eşyalarına el koydu

İzmir'de bir ev sahibi, kiracısına yüzde 100’e yakın zam yapmak istedi. Buna itiraz eden kiracı, haberi olmadan evden çıkartıldı. Ev sahibi iddiaya göre kiracının eşyalarına el koydu. Evden çıkarılan kiracı şimdi ne eşyalarını alabiliyor ne de sitenin kapısından içeri girebiliyor.

Doğal gaz ve elektrik fiyatlarına zam gelecek mi? Bakan Dönmez’den flaş açıklama! 

İthal kömür ve doğal gaz santralleri için artan fiyatların ardından açıklamalarda bulunan Bakan Dönmez, özellikle sosyal medyada dolaşan, ’’Doğal gaz ve elektriğe zam mı gelecek?’’ sorusunu yanıtlamış oldu. Peki doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? İşte detaylar…

Dolmabahçe-Levazım Tüneli'nin inşaatında son durum ne?

2018'de inşaatına başlanan Dolmabahçe-Levazım Tüneli'nin yapımı devam ediyor. Tünelin ulaşıma önemli alternatif olacağını dile getiren Prof. Dr. Halit Özen, tünelin inşaatının tamamlanmasıyla  çevre kirliliğinin azalacağını dile getirdi.

Dolmabahçe Sarayına gelecek önlemler Haberi

Dolmabahçe Sarayına gelecek önlemler

TBMM'nin 2015 Yılı Eylem Planında yer alan projelerin bazılan şöyle: • Dolmabahçe Sarayı kamera sistemi yenilecek. İhale işlemlerinin ardından sistemin kurulması tamamlanacak. 

• Dolmabahçe Sarayı'mn ön bahçe duvarları yükseltiliecek. 

Böylece stadyum tarafından gelecek güvenlik risklerine karşı emniyet sağlamak amacıyla duvar ve korkuluklar yükseltilmiş olacak. 

• Dolmabahçe Sarayı Veliaht Dairesi 2. Kısım (Sultan Abdülmecid Bölümü) ahşap doğramaları onarılacak. Çatı, denizlik ve cephe silmelerinin kurşun kaplamaları yapılacak. 

• Dolmabahçe Sarayı dış bahçesinde büyük bir hediyelik eşya mağazası açılacak. 

TBMM'nin 2015 Eylem Planı'nda yer alan projelere Dolmabahçe'nin kamera sisteminin yenilenmesi ve bahçe duvarları yükseltilmesi de eklendi... 

•Beykoz Kasrı ahşaplarının kurtlanması için özel bn sistemle ilaçla mantolama yöntemi uygulanacak. 

• Milli Saraylar Yıllık Takvimi basılacak. 

• Meclis'te görev yapan şoförlere ileri ve Güvenli Sürüş Teknikleri ile Protokol ve Nezaket Kuralları Eğitimi...