02 / 05 / 2024

Domotex Fuar

Domotex Fuar

İHİB Başkanı Yılmaz, ''İstanbul'un doğal avantajını kullanmak hem sektörümüz hem de ülkemizin ekonomisi açısından olumlu neticeler doğuracaktır. Bu fuarı başarıyla gerçekleştireceğimize inanıyorum'' dedi.

Domotex Turkey Halı Fuarı'ına 8 bin ziyaretçi katıldı!

Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'nı, 8 binden fazla profesyonel ziyaretçi gezdi. Kaplan, "Yatırım ve makine parkurlarının yenilenmesi sonucu üretim kapasitemiz 350 milyon metrekareye ulaştı" dedi.

Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı 25-28 Mayıs'ta!

GTO Başkanı Eyüp Bartık, 25-28 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek "Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı"na katılacaklar için THY tarafından yüzde 20'ye varan indirim uygulanacağını bildirdi.

Empera Halı, Domotex Fuarı’nda görücüye çıktı!

Empera Halı, sektörün dünyadaki en önemli fuarı olan Domotex Fuarı’nda ilk yurtdışı fuar deneyimini yaşadı. Türkiye’nin yeni premium halısı Empera, Domotex Fuarı’nda pek çok ülkeden katılımcıyla bir araya geldi.

Peli Parke Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'na katıldı!

Her yıl Almanya’nın Hannover şehrinde düzenlenen ve  sektörün dünyadaki en önemli fuarı olarak kabul edilen “Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı”na katılan Peli Parke, son trend ve teknolojilerin sergilendiği fuarda ilgi odağı oldu.

Domotex Fuarı, Gaziantep halı üreticileri için her yıl milat oluşturuyor!

Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Domotex Fuarı'nın Gaziantep halı üreticileri için her yıl milat oluşturduğunu söyledi.

Zemin Fuarı'ndan 2015 trendleri!

Hannover kentinde düzenlenen Domotex Halı ve Zemin fuarının bu yılki katılımcılarından olarak sizlere fuar izlenimlerini ve yeni trendleri aktaracak taze taze. Keyifli okumalar...Hannover Halı ve Zemin Fuarı'ndan 2015 trendleri...

Domotex Hannover 17-20 Ocak 2015'te!

17-20 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Domotex Hannover 2015 Uluslararası Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı’na Gaziantep’ten 60 halı firması yanı sıra halı sektörünün önde gelen firma temsilcileri ve üreticilerinin katılacağı bildirildi.

Domotex Gaziantep Makine Halısı Fuarı'na 7 bin 402 ziyaretçi katıldı!

Gaziantep’ te, 26-29 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleşen Domotex Gaziantep Makine Halısı Fuarı, Hindistan, Özbekistan, Birleşik Arap emirlikleri, Suudi Arabistan’ın da katılımıyla, yurtiçi ve yurtdışından 7.402 profesyonel ziyaretçiyi ağırladı...

Domotex Makine Halısı Fuarı bugün sona eriyor!

Domotex Makine Halısı Fuarı bugün sona eriyor. Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Selahattin Kaplan, "Domoteks Gaziantep Makine Halısı Fuarı"nı ziyaret eden müşterilerle önemli iş bağlantıları gerçekleştirildiğini söyledi.

Domotex Halı Fuarı'nda inovasyon yarışı!

Hannover Fairs Turkey tarafından 26 - 29 Mayıs 2014 tarihleri arasında Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’ de ( OFM ) açılan Domotex Halı Fuarı büyük ilgi görüyor...

Domotex Halı Fuarı açıldı!

Domotex Halı Fuarı açıldı, Hannover Fairs Turkey Genel Müdürü Alexander Kühnel, yıllık makine halısı üretimi 300 milyon m2’yi aşan Gaziantep’i uluslararası arenada iddialı bir konuma taşımayı hedeflediklerini dile getirdi

Domotex Halı Fuarı 26-29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek!

Domotex Gaziantep Fuarı için geri sayım başladı. Yıllık makine halısı üretimi 300 milyon m2’yi aşan Gaziantep’te, 26-29 Mayıs 2014 tarihleri arasında Hannover Fairs Turkey tarafından düzenlenen fuar nedeniyle büyük bir canlılık yaşanıyor.

Domotex Gaziantep 26 Mayıs’ta başlıyor!

Makine halısında Türkiye ihracat şampiyonu Gaziantep, dünyanın en önemli yer döşeme ve halı fuarı Domotex’e ev sahipliği yapacak. Gaziantep Halıcılar Odası’nın (GHO) desteklediği fuara 150’den fazla firma katılacak...

Domotex Fuar Haberi

Domotex Fuar

İstanbul Halı İhracatçıları Birliği (İHİB) Başkanı İbrahim Yılmaz, ''İstanbul'un doğal avantajını kullanmak hem sektörümüz hem de ülkemizin ekonomisi açısından olumlu neticeler doğuracaktır. Bu fuarı başarıyla gerçekleştireceğimize inanıyorum'' dedi.


Yılmaz, İHİB'in, son 6 yıldır Dubai'de düzenlenen Domotex Middle East Fuarı'nın İstanbul'da yapılacak olması dolayısıyla gerçekleştirilen basın toplantısında yaptığı konuşmada, fuarın, 8 ile 11 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilmesinden gurur duyduğunu belirterek, İstanbul'un, İpek yolu üzerindeki halı ticaret merkezi özelliğini koruduğunu kaydetti. 


İstanbul'un, başta ekonomi olmak üzere pek çok konuda önemli bir merkez ve çekim alanı olma özelliğini taşıdığını ifade eden Yılmaz, kentin coğrafi özelliklerinin önemine işaret etti. 


Yılmaz, Türkiye'de kurulu işletmelerin yüzde 29'unun, çalışanların yüzde 30'unun ihracatın yüzde 45'inin, ithalatın yüzde 48'inin İstanbul'da yapıldığını vurgulayarak, şunları söyledi: 


''İstanbul'un, Türkiye'deki GSMH'sındaki payı yüzde 23'tür. Geçen yıl...