02 / 05 / 2024

Döndü Çukur

Döndü Çukur

DCA Enerji Anonim Şirketi, Adem Çukur Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Döndü Çukur Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Büyükçekmece, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

Uzmanlardan korkutan açıklama: ‘Merkez Bankası’nın rezervleri 2022’den bugüne ilk defa negatife döndü’

Merkez Bankası'nın toplam rezervlerinin geçen hafta 3,5 milyar daha azalarak 101.5 milyar dolara gerilediği düşünülüyor. Ayrıca, rezervlerin 2022 yılından bugüne kadar ilk defa negatife döndüğü tahmin ediliyor.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Altın bugün yükseldi! Altını olanlar acil baksın! 19 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, bugün güne yükselişle başladı. Haftanın başından itibaren düşüşe geçen altınfiyatlarında bugünn rüzgar tersine döndü. Altını olanlar acilen baksın! 19 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Volkswagen Amarok 3.5 yıl aradan sonra geri döndü; Lansman fiyatı dikkat çekti

Volkswagen'in ilk olarak 2010 yılında satışa sunduğu Pick-Up sınıfındaki Amarok’un üretimini 2020 yılında sona ermişti. Fakat markadan beklenmedik bir hamle geldi ve Volkswagen Amarok 3.5 yıl aradan sonra geri döndü. Peki 2023 model Volkswagen Amarok ne kadar, kaç TL olacak?

Gram altın zirveye bir adım daha yaklaştı! 1 gramı bile olan köşeyi döndü! Bu rakam ilk kez görüldü! 

Gram altın bugün, Avrupa Merkez Bankası'nın faiz artışı sonrasında sıkılaştırmaya gideceğine yönelik gelen mesajlar ve bankacılık krizi dair endişelerin artmasıyla zirveye bir adım daha yaklaştı. 1 gramı bile olan köşeyi döndü! Bu rakam ilk kez görüldü.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Bu rakamları görenler başından vurulmuşa döndü! 1 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatları geçtiğimiz hafta 1999 dolardan işlem görürken bu hafta ons altın 1982 dolar oldu.  Altın fiyatları ne kadar? Bu rakamları görenler başından vurulmuşa döndü. 1 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Altın bilezik fiyatlarında ibreler kırmızıya döndü! 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları haftanın son işlem gününe düşüşle başladı. Gram altın 1380 TL olurken altın bilezik fiyatlarında ibreler kırmızıya döndü. 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları ne kadar oldu?

İslam Memiş gümüş için tarih verdi! Elinde gümüş olanlar hemen gardınızı alın! Bu rakam başınızı döndürecek

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarının yükselişe geçeceği tarihi açıkladı.  Elinde gümüş olanlar hemen gardınızı alın! Bu rakam başınızı döndürecek.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı! 10 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcıları tarafından takip edilmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yukarı yönlü hareket eden altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı! 10 Nisan2023 altın fiyatları.

3 milyon depremzede gitti,1.3 milyonu memleketine geri döndü!

6 Şubat’ta yaşanan yıkıcı Kahramanmaraş depremlerinin ardından afet bölgesindeki 11 ilden ayrılan depremzede vatandaşlardan 1.3 milyon kişinin memleketlerine geri döndü.  Bu dönüşlerin son 25 günde gerçekleştiği bildirildi.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Altın almak isteyenler hemen acele etsin! 22 Mart 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları bugün Fed faiz kararı öncesi düşüşe geçti. Altın fiyatlarında rekordan sonra rüzgar tersine döndü. Altın almak isteyen yatırımcılar hemen acele etsin. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 22 Mart 2023 altın fiyatları.

İslam Memiş gümüşün onsu bu kadar olacak dedi! Yastık altında 1 gram bile gümüşü olanlar köşeyi döndü! 

Altın ve piyasalar uzmanı İslam Memiş, gümüşün onsu için rakam verdi. Yastık altında 1 gram bile gümüşü olanlar köşeyi döndü! 

Adıyaman ve Şanlıurfa'da sel felaketi: Caddeler göle döndü, ölü sayısı 5'e yükseldi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma yol açtığı Adıyaman ve Şanlıurfa'da şimdi de sel felaketi yaşanıyor. Caddelerin göle döndüğü sel felaketinde Şanlıurfa'da 4 kişi, Adıyaman'da 1 kişi hayatını kaybetti...

Altın kritik virajı döndü! Yeni rekor rakam göründü! Bu rakamlar ne duyuldu ne görüldü! Altını olanlar köşeyi döndü

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamları öncesinde 1900 dolara kadar yükseldi. Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Altın kritik virajı döndü! Yeni rekor rakam  göründü! Bu rakamlar ne duyuldu ne görüldü!  Altını olanlar köşeyi döndü.

Döndü Çukur Haberi

Döndü Çukur

DCA Enerji Anonim Şirketi, Adem Çukur Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Döndü Çukur Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Büyükçekmece, Fatih Mahallesi'nde kuruldu. 


DCA Enerji Anonim Şirketi iş konusu; 1- Enerji a. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan gerekli lisans alınarak enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisine dönüştürülmesi için üretim tesisi kurulması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışını, Güneş, Rüzgarla ve benzeri alternatif enerji kaynakları ile faaliyet gösteren elektrik enerjisi sağlamaya yönelik enerji santrallerinin parça parça veya tüm olarak imalatını ve danışmanlığını yapmak. b.Her türlü biyolojik ve kimyasal arıtma tesislerinin, atıkların geri kazanım ünitelerinin projelendirilmesi. c. Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre devre elemanları,...