02 / 05 / 2024

Döngele turizm merkezi

Döngele turizm merkezi

Döngele turizm merkezi haline gelecek. Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, kaplıca suları bulunan Döngele Mahallesi'nin bir turizm merkezi haline getirilmesi için gayret göstereceklerini de söyledi.

Alobaıdı Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alobaıdı Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bassam M S M Alobaıdı tarafından kuruldu.

TOKİ'den o ile 962 yeni konut ve 12 dükkanlı ticaret merkezi geliyor! 876.2 milyon TL'ye mal olacak! 

TOKİ, Mersin Mezitli'de 962 yeni konut ve 12 dükkanlı ticaret merkezi inşa edecek. Projenin maliyeti 876.2 milyon TL olarak açıklandı. İşte projede yer alacak konut tipleri...

Ataköy Turizm Merkezi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Bakırköy ilçesi, Ataköy Turizm Merkezi Zeytinlik Mahallesi, 564 ada'ya ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 15.04.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Mehmet Nuri Ersoy'dan son dakika Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi kapsamındaki hedef yatak kapasitesinin, koruma talepleri sebebiyle 100 binden 55 bine indirildiğini dile getirdi. 

Born Dış Ticaret Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Born Dış Ticaret Turizm Anonim Şirketi Sarıyer'de Yavuz İnce tarafından kuruldu.

Zin D Sefin Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Zin D Sefin Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Sahil Zeki ve Sara Zin Korkmaz ortaklığında kuruldu.

Ataköy Turizm Merkezi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Zeytinburnu ilçesi, Ataköy Turizm Merkezi Kazlıçeşme Mahallesi, 774 ada, 62 ve 63 parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.11.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Türkiye gayrimenkulde dünyanın merkezi olacak!

MÜSİAD’ın düzenlediği 'Vizyoner21 Zirvesi’nde konuşan GABORAS Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Buğa, gayrimenkulün dünya genelinde merkezi konumda yer alacağını dile getirdi.

Dılman Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dılman Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Öztürk tarafından kuruldu. 

Trabzon Dünya Ticaret Merkezi için geri sayım başladı!

Trabzon'da yapılan Dünya Ticaret Merkezi inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı.

TOKİ'den Mardin Nusaybin'e 52 dükkanlı ticaret merkezi! İhalesi yarın!

Konut yatırımları dışında ticaret merkezi yatırımlarını da sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Mardin Nusaybin'de 52 dükkanlı ticaret merkezi inşa edecek.

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi kiralık ofis!

İstanbul'un merkezi Yeşilköy'de konumlanan İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde ofislerin kiraları metrekare bazında değişiyor. Metrekare kira ücreti ise 72 TL olarak belirlendi. İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde kiralık ofisler 113 metrekare büyüklükten başlıyor.

Kanal İstanbul, Türkiye’yi dünyanın merkezi yapacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çılgın proje olarak bilinen ve gündemden düşmeyen Kanal İstanbul projesine ilişkin "Kanal İstanbul özgürlük projesidir" dedi ve Türkiye’yi dünyanın merkezi yapacağını belirtti.

Döngele turizm merkezi Haberi

Döngele turizm merkezi

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, beldeden mahalleye dönüştürülen yerlerdeki incelemelerini Döngele ile  sürdürdü. Döngçle'de başlayacak yatırımlar öncesinde son kez alan incelemesi yapan Mahçiçek, öncelik bekleyen'çalışmaları kısa süre içerisinde tamamlayacaklarını kaydetti. 


Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Ali Ürisal, Fatih Yoğurt, Burhanettin Türkkahraman, İmar ve Şehircilik Müdürü Ahmet Tüfekçi ve Fen İşleri Müdürü Süleyman Topçuoğlu ile birlikte Döngele'nin hizmet bekleyen tüm noktalarını dolaşan Mahçiçek, gelecekte burasının turizm merkezine dönüştürülmesi için gayret göstereceklerini dile getirdi. 


Ziyaretinde Döngele Mahallesi sakinlerinden yakından ilgi gören Mahçiçek, amaçlarının başlayacak hizmetlerde tam isabet sağlamayı hedeflediğini kaydetti. 


Vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştirip, isteklerine kulak veren Mahçiçek, şöyle konuştu: "Şahinkayası ve Tekir mahallelerimizin ardından Döngele'yi ziyaret ettik. Daha önce ifade ettiğim gibi bu ziyaretlerin amacı yapacağımız hizmetlerin, yatırımların isabetli olması. Bunun için bu ziyaretleri...