22 / 07 / 2024

Dönmez 1969 Mimarlık Tasarım Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Dönmez 1969 Mimarlık Tasarım Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Dönmez 1969 Mimarlık Tasarım Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Melek Dönmez Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hakan Dönmez Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 6 Nisan'da Ümraniye'de kuruldu.

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hilal Küçükşabanoğlu ve Yunus Küçükşabanoğlu ortaklığında kuruldu.

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sönmez tarafından kuruldu.

Dıamond Grup Mimarlık İnşaat Ve Reklam Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Dıamond Grup Mimarlık İnşaat Ve Reklam Danışmanlığı Limited Şirketi Maltepe'de Ufuk Aka tarafından kuruldu.

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Karğın tarafından kuruldu.

Üçdörtgen Design Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Üçdörtgen Design Mimarlık Limited Şirketi Ümraniye’de   500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Somtaş tarafından kuruldu.

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Abuçka tarafından kuruldu.

İstanbul Mimarlık Festivali başladı!  

The Circle ve Binat İletişim Danışmanlık'ın ortaklığında, Vitra'nın ana sponsorluğunda düzenlenen İstanbul Mimarlık Festivali önceki gün başladı. Festival 11 Aralık'a kadar devam edecek. 

Arden Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arden Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Üçtepe tarafından kuruldu.

XL Mimarlık+Mühendislik'e The DNA Paris Design Awards 2020’den iki ödül!

The DNA Paris Design Awards 2020’de en iyiler ödüllendirild. XL Mimarlık+Mühendislik, “İrme Elektrik Genel Merkez Binası” ve “WITHCO Coworking Space” projeleri ile iki ayrı ödülü almaya hak kazandı.

Yalçın Uluslararası Dış Ticaret ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Uluslararası Dış Ticaret ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Yalçın ve Gencer Yalçın tarafından kuruldu.

Dijital dünya ile mimarlık anlayışı değişiyor!

Yerce Mimarlık ofis ve konut projelerinin yanı sıra adeta birer sanatsal yerleştirme niteliği taşıyan “The Path” ve “Tropicana” gibi tasarımlarıyla günümüz fuarcılık anlayışına farklı bakış açıları kazandırıyor. 

İzmir, Dünya İçmimarlık Federasyonu’na üye ilk Türk kenti!

Uluslararası İçmimarlık Federasyonu (IFI)’nun Türkiye’de belediye alanında ilk ve tek üyesi İzmir Büyükşehir Belediyesi oldu.

AÜ Mimarlık Fakültesi'nde Evin Halleri konferansı düzenlendi!

Anadolu Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü, "Evin Hâlleri" adlı bir konferans düzenledi. ODTÜ Mimarlık Fakültesi Öğretim üyesi Doç. Dr. Lale Özgenel'in konuşmacı olarak katıldığı etkinlik, Mühendislik Fakültesi Seminer Salonunda yapıldı.

Dönmez 1969 Mimarlık Tasarım Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Dönmez 1969 Mimarlık Tasarım Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Dönmez 1969 Mimarlık Tasarım Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Melek Dönmez Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hakan Dönmez Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 6 Nisan'da  Ümraniye'de kuruldu. 


Dönmez 1969 Mimarlık Tasarım Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- MİMARLIK :Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak,peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röle ve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış...