03 / 05 / 2024

Döpa Mimarlık İnşaat iletişim

Döpa Mimarlık İnşaat iletişim

Döpa Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Öykü Arslan ve Damla Peker Arslan ortaklığında kuruldu.

Sultan Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Albayrak tarafından kuruldu.

Özaygün Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaygün Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Hayri Özaygün tarafından kuruldu.

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zülfü Geçer tarafından kuruldu.

İd Studio Mimarlık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İd Studio Mimarlık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şİşli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlke Deniz tarafından kuruldu.

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Aydın tarafından kuruldu.

Galip Archıtects Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galip Archıtects Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Galip tarafından kuruldu.

Özkeskinler Mimarlık İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkeskinler Mimarlık İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşat Keskin tarafından kuruldu.

Kesik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kesik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hayri Kesik tarafından kuruldu.

Urbist Mimarlık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Urbist Mimarlık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Bahar Okucu Kaya ve Zeynep Ekmekçibaşı ortaklığında kuruldu.

Minimay İç Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minimay İç Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Aysın Şenarsoy tarafından kuruldu.

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Taşkın tarafından kuruldu.

Baumek Mimarlık İnşaat Yapı Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baumek Mimarlık İnşaat Yapı Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Mehmet Çağlar tarafından kuruldu.

Faris Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Faris Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Selman Faris Çiçek tarafından kuruldu.

Döpa Mimarlık İnşaat iletişim Haberi

Döpa Mimarlık İnşaat iletişim

Döpa Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Öykü Arslan ve Damla Peker Arslan ortaklığında kuruldu.

Döpa Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi konusu:
İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri,...