16 / 05 / 2024

dorak holding Le Bleu

dorak holding Le Bleu

Dorak Holding, Kapadokya ve İstanbul'dan sonra üçüncü yatırım bölgesi olarak Ege'yi seçti. Dorak Holding, bölgedeki ilk yatırımını Kuşadası'nda 265 odalı Le Bleu oteliyle hayata geçirdi.

Rönesans Holding'e Social Media Awards’dan ödül!

Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliğiyle hayata geçirilen ve bu sene dördüncüsü düzenlenen “Social Media Awards Turkey 2020”de holding kategorisinde Rönesans Holding, gümüş ödüle layık görüldü.

Deniz GYO, Le Chic Bodrum'da Kaya Hotels & Resorts ile anlaştı!

Deniz GYO, turizm başta olmak üzere birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Kaya Holding ile ilk projesi Le Chic Bodrum için iş birliği yaptı.

Sultanahmet Soğuk Çeşme Sokak ve Yeşil Ev’de Hilton imzası!

Hilton, Türkiye’deki ilk Curio Collection otelini Sultanahmet’te hizmete açtı. Proje, Hagia Sofia Mansions - Curio Collection by Hilton adıyla Dorak Holding tarafından yapıldı...

Dorak Holding ve HIS Global yeni otel açacak!

Dorak Turizm ile Japon turizm devi HIS Global Kapadokya'da ve Pamukkale'de yeni otel açmak için çalışmalara başladı.

Sultanahmet Soğuk Çeşme’de konaklar otel oldu!

Dorak Holding, Sultanahmet’te büyük bir projeye imza attı. Soğuk Çeşme Sokağı’ndaki konakların işletim hakkını Turing’den alan holding, otel zinciri Hilton ile iş birliğine giderek tesisi Hagia Sofia Mansions Curio Collection by Hilton markası ile hizmete açtı...

Türk Hava Kurumu Tayyare Evleri’nin peşinde!

Türk Hava Kurumu (THK), Laleli’deki otel olarak kullanılan Tayyare Evleri’ni geri almak için Odeabank ve Keskin Holding’le görüşmelere başladı. 

Dorak Holding Soğuk Çeşme Sokağı’nı restore etti!

Dorak Holding, Sultanahmet’teki tarihi Soğuk Çeşme Sokağı’nı inşa etti. Patron Mustafa Pilav, “İlk etap bitti, ikincisi nisanda tamamlanacak” diye açıklama yaptı. 

Bahaş Holding'e "En fazla konut satışına imza atan şirketler" ödülü!

Bahaş Holding, Capital ''Ekonomist dergilerinin düzenlediği ''Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri 2018 Real Estate Stars'' araştırmasında ''en fazla konut satışına imza atan şirketler'' kategorisinde ödüle layık görüldü.

Kayı Holding otel projeleriyle 2 ödüle layık görüldü!

1991 yılında kurulan Kayı Holding, otel yatırımlarıyla iki ödüle birden layık görüldü. Rusya’nın Krasnoyarsk Bölgesi’ndeki Novotel ve Ibis otelleri, turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen ödüllerinden ikisini kazanarak, önemli bir başarıya imza attı.

İnşaat sektör endeksi yılı yükselişle tamamladı!

Holding ve yatırım, inşaat ve taş toprak gibi endekslerin de bulunduğu 18 sektör endeksi yılı yükselişle tamamlarken, ulaştırma, gıda-içecek, iletişim ve ticaret olmak üzere 4 sektör endeksi ise düşüş kaydetti.

Marriott Hotel Kapadokya 2017'de açılacak!

Turizm yatırımlarına devam eden Dorak Holding, dünyaca ünlü otel zinciri Marriott markasını bünyesine kattı. Marriott Hotel Kapadokya önümüzdeki yılın 3. çeyreğinde misafirlerini ağırlamaya başlayacak.

GSD Holding'in acı günü! Ergün Aral vefat etti!

GSD Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergün Aral hayatını kaybetti. Ergün Aral'ın cenazesi yarın Şakirin Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından kaldırılacak.

Türkerler Holding İzmir'e 3 milyar 750 milyon TL yatırım yaptı!

Türkerler Holding’in 2016 yılında İzmir'e yaptığı yatırımların toplamı 3 milyar 750 milyon lirayı buldu. Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, “İzmir'le özel bir bağımız var. Yıllardır büyük projeler gerçekleştirdik” dedi.

dorak holding Le Bleu Haberi

dorak holding Le Bleu

Dorak Holding Oteller Direktörü Mustafa Cevizci, Kuşadası Le Bleu Hotel & Resort ile ilk sahil bölgesi yatırımına adım attıklarını söyledi, şöyle dedi; "Kuşadası'ndaki otelin işletmesini devraldık. Sezon hazırlıklarını tamamladıktan sonra Le Bleu ismi ile hizmete açtık. Kuşadası, Çeşme ve Bodrum'dan sonra Ege Bölgesi'nin parlayan yıldızı olacak. Bizim Kapadokya'daki otellerimiz daha çok kültür turizmine hitap ediyor. Bu anlamda burası 'her şey dahil' tatil anlayışıyla hizmet verecek. Bu da bizim için bir ilk. Kuşadası'nın çevresindeki kültür turizmi ile kongre merkezi odaklı 12 ay turizm yapmayı hedefliyoruz." Cevizci, Kuşadası'ndaki otelin bir tesisi alarak olduğunu ve şu ana kadar 4 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını kaydetti. 



Yeni yatırımlar Ege'deki bir diğer yatırım noktalarının Denizli Pamukkale olduğuna dikkat çeken Cevizci. Pamukkale'deki yatırımın bu yıl içerisinde inşaatına...