27 / 04 / 2024

dorinsight anketi

dorinsight anketi

Dorinsight'ın düzenlediği 2012 yılı Tüketici Değerlendirmeleri Araştırması anketinde Fi Yapı 4. sırada yer alıyor...

TCMB Piyasa Katılımcıları Anketi yayımlandı: Piyasanın yıl sonu dolar beklentisi 40 TL oldu!

Merkez Bankası tarafından yayımlanan 'Piyasa Katılımcıları Anketi'ne göre; sene sonu enflasyon beklentisi Ocak'ta yüzde 42,04 seviyesinde gerçekleşti. Sene sonu doları/TL beklentisi ise, 40 TL oldu.

TCMB Para Politikası Kurulu beklenti anketi sonuçları açıklandı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısına ilişkin AA Finans'ın beklenti anketi sonuçları açıklandı.

Mayıs ayı enflasyon anketi belli oldu!

Foreks Haber’in 17 ekonomist ile düzenlediği mayıs ayı enflasyon ve TL anketi sonuçlandı. Ankete göre, TÜFE’de mayıs ayı ortalama tahmin yüzde 0,06 artış yaşanırken, yıllık veride ise medyan tahmin yüzde 39,80 oranında ve ortalama ise yüzde 39,70 oranında artışa işaret etti.

Merkez Bankası faiz anketi sonuçları belli oldu!

Foreks Haber Merkez Bankası faiz anketi sonuçlandı. Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu'nun (PPK) bu ayki toplantısı ile ilgili medyan beklenti, faizin sabit bırakılacağı ve yüzde 8,50 bandında tutulacağı yönünde oluştu.

AA Finans Ödemeler Dengesi Beklenti Anketi belli oldu!

AA Finans Ödemeler Dengesi Beklenti Anketi'ne katılım sağlayan ekonomistler, cari işlemler hesabının mart ayında 5,74 milyar dolar açık vermesini öngörüyor.

Dolar kaç TL olacak? Enflasyon yükselecek mi? Merkez Bankası yayınladı! İşte piyasa anketi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Şubat ayına ilişkin piyasa katılımcıları anketini yayımladı. Açıklanan verilere göre dolar, faiz ve enflasyon tahmini belli oldu. İşte, 2023 Şubat ayı Piyasa anketi ile enflasyon tahmini...

Merkez Bankası'nın anketi yayınlandı! İşte dolar ve enflasyon beklentisi

Son dakika haberine göre, TCMB Piyasa Katılımcıları Anketi’ne göre, yıl sonu TÜFE artış beklentisi yüzde 64,59, yıl sonu dolar/TL beklentisi 18,89’a çıktı.

İBB'den dikkat çeken Kanal İstanbul anketi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İstanbul Planlama Ajansı tarafından hazırlanan İstanbul Barometresi Haziran 2021 Raporu, 26 Haziran-9 Temmuz 2021 tarihleri arasında 670 İstanbul sakiniyle telefon aracılığıya yapılan görüşmelerle gerçekleştirildi.

Konut kredilerine talep arttı!

TCMB tarafından bankaların 2021'in ikinci çeyreğiyle ilgili değerlendirmeleriyle 3. çeyreğiyle ilgili beklentilerinin yer aldığı "Banka Kredileri Eğilim Anketi" açıklandı.

MetroPOLL'den Kanal İstanbul anketi!

MetroPOLL Araştırma tarafından Kanal İstanbul'la ilgili yapılan anketin sonuçları duyuruldu. Ankette çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı.

İYİ Parti'den Kanal İstanbul anketi için sahte oy kullanıldı iddiası!

Sosyal medyada Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik anket paylaşan İBB Meclis üyesi İYİ Partili Taylan Yıldız 250 bin sahte evet oyu kullanıldığını dile belirtti. 

Dolar/TL'de beklenti 8.95'e yükseldi!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Piyasa Katılımcıları Anketi'ne göre bu senenin sonuna kadar dolar/TL beklentisi 8.71 liradan 8.95 lira seviyelerine ulaştı. Anketteki veriler değerlendirildiğinde piyasanın yıl sonundaki enflasyon beklentisi de yüzde 13.81'den yüzde 14.46'ya yükseldi.

Merkez Bankası o ismi değiştirdi!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası 2001 yılından bu zamana kadar kullanmış olduğu ve herkes tarafından bilinen Beklenti Anketi ismini Piyasa Katılımcıları Anketi olarak değiştirildiğini açıkladı.

dorinsight anketi Haberi

dorinsight anketi
Online araştırma şirketi Dorinsight 2012 yılı Tüketici Değerlendirmeleri Araştırması isimli bir çalışma yaptı. Şirket anketi 6-12 Aralık 2012 tarihler arasında 75 ilde 1.639 tüketicinin katılımıyla gerçekleştirdi.Ankete göre Ağaoğlu İnşaat yüzde 35'le birinci sırada yer alırken onu yüzde 15 ile Sinpaş GYO, yüzde 14 ile TOKİ, yüzde 5 ile Fi Yapı, yüzde 5 ile Dumankaya İnşaat, yüzde 4 ile Varyap İnşaat, yüzde 3 ile Soyak İnşaat takip...