07 / 05 / 2024

Doriva bayilik veriyor

Doriva bayilik veriyor

Vefa Holding’in yeni markalarından biri olan Doriva, kendine özgü tasarımlara sahip profilleri ile sektörde dikkatleri üzerine çekiyor. Türkiye genelinde bayilikler veren Doriva, her geçen gün bayi sayısını artırıyor.

Çinli muhtar köydeki herkese ev veriyor!

Çin'in en zengin köyü olan Huaxi Köyü'nün muhtarı burada yaşayan herkese ev ve araba veriyor. Fakat bu ev hediyesi için bir takım şartlar bulunuyor. 

15 milyon TL'lik villası için 7 yıldır hukuk mücadelesi veriyor!

İzmir'de yaşayan Şeniz Bentürk isimli vatandaş, iş insanı akrabasına verdiği vekaletname ile Çeşme’deki villanın habersizce satıldığını öğrendi. Bentürk villasını geri alabilmek için hukuk mücadelesi veriyor.

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik ve Franchise hizmetini büyütüyor!

Türkiyenin yerli ve milli emlak markası olama yolunda emin adımlarla ilerleyen Mekan Gayrimenkul,  ülke genelinde danışmanlara bayilik ve franchise vermeye devam ediyor. 

Reysaş GYO Sakarya'daki deposunu 2.5 milyon TL'ye kiraya veriyor!

Reysaş GYO, Sakarya'daki 13 bin 484 metrekarelik deposunun, bin 950 metrekare depolama alanını 5 seneliğine 2 milyon 500 bin TL'ye kiraya veriyor. 

Mekan Gayrimenkul bayilik vermeye başladı!

Mekan Gayrimenkul, Türkiye'de bayilik açmak isteyen emlak danışmanlarının taleplerini değerlendirmeye başladı. 

En uygun konut kredisi faizini hangi banka veriyor?

Konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi kullanacaklar en uygun kredi veren bankaları merak ediyor. Peki en uygun konut kredisi faizini hangi banka veriyor?

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik veriyor!

1997'de bir aile şirketi olarak faaliyetlerine başlayan Mekan Emlak Ofisi kazandığı bilgi ve deneyim birikiminin sonucunda bugün kurumsallaşma aşamasında hızla ilerliyor. Mekan Emlak, Türkiye geneli Franchising (emlak bayilik) sistemi ile girişimcilere yatırım fırsatları sunuyor. 

Mekan Gayrimenkul bayilik sistemine geçti!

Emlak sektörünün yenilikçi kurumsal markası Mekan Gayrimenkul bayilik sistemi ile alan da satan da kazanıyor.

Bankalar yüzde kaç faizle konut kredisi veriyor?

Milyonlarca vatandaş konut kredisi faizlerindeki son durumu merak ediyor. Peki bankalar yüzde kaç faizle kredi veriyor?

'Dolar 10 TL olacak'çılar yatırımcılara nasıl zarar veriyor?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci "Dolar 10 TL olacak'çılar yatırımcılara nasıl zarar veriyor?" başlıklı yazıyı kaleme aldı. İşte Kireçci'nin dolar yatırımı ile ilgili yazısı...

Cari işlemler hesabı üst üste 6 aydır fazla veriyor!

Türkiye'nin son 12 aylık cari işlemler hesabı Kasım 2019'da 2 milyar 725 dolarla üst üste altı aydır fazla veriyor.

RE/MAX Türkiye bayilik semineri Antalya’da!

RE/MAX markasıyla franchise ofisi açmak isteyenler için RE/MAX Türkiye tarafından gerçekleştirilen bayilik seminerlerinin bir yenisi, 11 Ocak Cumartesi 2020 tarihinde Antalya’da gerçekleştiriliyor.

En uygun kredisini hangi banka veriyor?

Konut kredisi faiz oranları ev alacak vatandaşların en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. Peki en uygun kredisini hangi banka veriyor?

Doriva bayilik veriyor Haberi

Doriva bayilik veriyor

Vefa Holding’in yeni markalarından biri olan Doriva, kendine özgü tasarımlara sahip profilleri ile sektörde dikkatleri üzerine çekiyor. Türkiye genelinde bayilikler veren Doriva, her geçen gün bayi sayısını artırıyor.


Yapıcı fikirlerin öncüsü Vefa Holding’in güvencesiyle kapı pencere sistemleri sunan Doriva, Türkiye genelinde bayilikler veriyor.


Tümüyle kendine özgü tasarımlara sahip profilleri ile sektöre iddialı bir giriş yapan Doriva, Türkiye genelinde yeni bayileri ile daha da güçleniyor. Otomasyona dayalı üretim teknolojisi ile yüksek kalitede kapı ve pencere profilleri üreten Doriva, doğaya dost, uzun ömürlü, dayanıklı kapı ve pencere profillerini özel renk ve tasarım seçenekleriyle sunuyor.


Üretimlerini İstanbul’da gerçekleştiren Doriva, sınırsız renk ve desen seçeneği, bakım ve montaj kolaylığı, satış sonrasını da kapsayan hizmet başarısıyla birçok yenilik sunuyor. Hem PVC hem de alüminyum profillerin yer aldığı...