02 / 05 / 2024

Dört Mevsim Konakları teslim

Dört Mevsim Konakları teslim

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan yaptığı açıklamada Dört Mevsim Konakları'nda yaşamın bu yaz başlayacağını dile getirerek, "İzmir'e 80 milyon liralık harika bir kent parçası kazandırdık" dedi.

Dört Mevsim Çınarcık projesi geliyor! 

Çınarcık Dört Mevsim projesinde, 5+1 konut tipinde toplam 16 villa yer alacak. Dört Mevsim projesi, Çınarcık Kocadere'de hayata geçiriliyor... 

Ordu Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi tamamlandı!

Ordu ‘Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi’ kapsamında hayata geçirilen 11 dairelik 5 adet villa tipi otel ile 1 adet restoran tamamlandı.

Dört Mevsim İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dört Mevsim İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Ergün tarafından kuruldu. 

Ordu Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi'nin inşaatı tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ordu’nun şehir terası Boztepe’de hayata geçirilen “Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi”nde inşaat çalışmaları tamamlandı.

Ordu Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi'nde inşaat yükseliyor!

Ordu’yu geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi “Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi”nin inşaatını tamamlıyor.

Ordu Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi'nin inşaatı yükseliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin 530 rakımlı Boztepe’de inşaatına başladığı “Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi”nin inşaatı hızla yükseliyor. 

Ordu Dört Mevsim Bulutlara Dokunun projesinde çalışmalar başladı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Dört Mevsim Bulutlara Dokunun projesinde toplam 11 dairelik, 5 adet villa tipi otel ile 1 adet restoran için çalışmalara başladık

Avrupa Konutları Atakent 4'te dört dörtlük kampanya!

Avrupa Konutları Atakent 4'te dört dörtlük kampanya fırsatı 15 Mart'a kadar devam edecek. Yüzde 10 peşinde 60 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. 

Kanal İstanbul dört ilçede gayrimenkul fiyatlarını artıracak!

Kanal İstanbul‘un güzergahında yer alan dört ilçede gayrimenkul fiyatlarının artması bekleniyor. Endeksa.com’un Kurucu Ortağı ve CEO‘su Görkem Öğüt, özellikle Avcılar, Küçükçekmece, Başakşehir ve Arnavutköy‘de fiyatların artacağına dikkat çekti. 

Çukurova Balkon'da dört seçenekli kampanya!

SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul’un İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirdiği Çukurova Balkon'da dört seçenekli kampanya... 

Çukurova Balkon'da dört seçenekli ödeme kampanyası!

Çukurova Balkon projesi Çukurova Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. İstanbul Kartal Soğanlık'ta yer alan projede dört seçenekli ödeme kampanyası uygulanıyor...

Emlak Konut Dört Dörtlük Kampanyası için 9 Haziran son gün!

Emlak Konut Dört Dörtlük Kampanyası 5 Nisan'da başladı ve 9 Haziran'a kadar devam edecek. Kampanya kapsamında 1 Şubat 2017 tarihinden önce Emlak Konut'tan ev alanlara özel ödeme seçenekleri ve indirim oranları sunuluyor. İşte Emlak Konut Dört Dörtlük Kampanyası'nın detayları...

İskenderun'a dört yeni semt pazarı inşa ediliyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada İskenderun’da dört farklı noktaya çok amaçlı pazar yeri projesinin yapıldığını belirtti.

Dört Mevsim Konakları teslim Haberi

Dört Mevsim Konakları teslim


Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Dört Mevsim Konakları'nda yaşamın bu yaz başlayacağını dile getirerek, "İzmir'e 80 milyon liralık harika bir kent parçası kazandırdık" dedi. Aslan, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, müteahhit firma Gez Yapı'nın ortaklarından Hayati Eröz ve Kooperatif Başkanı Albay Soner Aydın ile birlikte Dört Mevsim Konakları'nı inceledi. Aslan, Güzelbahçe-Urla'da 2010 yılında temelini atıp, 2012 yılında kısmi yerleşime açtığı projede altyapı için 20 milyon lira harcandığını, tek başına bunun bile projenin büyüklüğünü yansıtmaya yeterli olduğunu belirtti. Aslan, "190 ile 360 metrekare arasında değişen beş farklı tipte konakların yanı sıra yüzme havuzları, sosyal tesisleri, açık ve kapalı sera alanları, tenis, basketbol ve voleybol sahaları ile donattığımız projede iki trafo binası yaptık. 500 tonluk su deposu kurduk. 2 bin ton...