14 / 05 / 2024

Dörtyol 2016 kent çalışmaları

Dörtyol 2016 kent çalışmaları

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde Hatay Büyükşehir ve Dörtyol Belediyesi iş birliği ile cadde ve kaldırım genişletme çalışması başlatıldı.

Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? Mega kent İstanbul'da da ucuz kiralık ev için tarih verildi!

Antalya’da başlayan tersine göç sebebiyle kiralık ev bedelleri düştü. Peki Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? İstanbul'da da kiralık ev fiyatları düşer mi? İşte uzman isimlerin açıklamaları...

4 şiddetli depreme rağmen camı bile kırılmayan hastanenin sırrı ne? İşte hayrete düşüren gerçek!

Hatay’daki Dörtyol Devlet Hastanesi’nin dört deprem görmesine rağmen halen dimdik ayakta kalması görenleri hayrete düşürürken, hastanenin bu denli dayanıklı olmasının sırrı ortaya çıktı.

TOKİ Hatay Dörtyol 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat

TOKİ Hatay Dörtyol 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay Dörtyol'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay Dörtyol'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay Dörtyol konut projesi...

Devlet hamle yaptı! Gıda fiyatları düşüyor mu?

Tarım ve Orman Bakanlığı gıdada yaşanan enflasyonu düşürmek için büyük bir hamle yaptı ve kent tarımı için hibe desteğine gitti. Bu adım gıda fiyatlarını düşürecek mi? Kent tarımı hibe desteği hangi illere verilecek?

Ofis fiyatları düşüyor! Mega kent İstanbul'da 2,5 milyon metrekare ofis binası kullanılmayı bekliyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, mega kent İstanbul'daki ofis alanları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Yazıcı, 2,5 milyon metrekare ofis alanının sahibini beklediğini söyledi.

Başkent Festival kapılarını açtı! Modanın kalbi bu fuarda atıyor!

120 markanın katılımı ve yılbaşına özel ürünlerle moda ve alışveriş tutkunları için düzenlenen Başkent Festivali ziyaretçilerle buluştu.

Düzce Cedidiye'de zemin etüt çalışmaları başladı!

Düzce Belediyesi kent genelinde depreme yönelik çalışmalarını hızlandırıyor. Belediye kent genelinde zemin etüt çalışmalarına başladı.

Hatay Dörtyol için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili Dörtyol ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Hatay Dörtyol'da 76.7 milyon TL'ye icradan satılık hastane binası!

T.C. Dörtyol İcra Dairesi, Hatay ili, Dörtyol ilçesi, Özerli Mahallesinde yer alan 11 bloklu hastane binasını 76 milyon 741 bin 608 TL'ye satıyor...

Ankara Milli Emlak Müdürlüğü 110 arsayı satışa çıkardı!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğü tarafından 110 adet imarsız arsa ihaleye çıkıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 26 Mayıs 2021 günü gerçekleşecek.

Hatay Dörtyol'da 74.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Dörtyol İcra Dairesi Hatay Dörtyol'da yer alan gayrimenkulü 74 milyon 880 bin 687 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden 27.2 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi, Ankara ili, Pursaklar, Keçiören ve Altındağ ilçelerinde yer alan 9 gayrimenkulü 27 milyon 204 bin 200 TL'ye satıyor...

Başkent Milli Emlak'tan 14.3 milyon TL'ye satılık 58 kamu konutu!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü, Ankara İli, Çankaya İlçesinde bulunan 58 adet kamu konutunu satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 14 milyon 300 bin TL olarak belirlendi.

Dörtyol 2016 kent çalışmaları Haberi

Dörtyol 2016 kent çalışmaları

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde Hatay Büyükşehir ve Dörtyol Belediyesi iş birliği ile cadde ve kaldırım genişletme çalışması başlatıldı. Çaylı caddesinde başlatılan çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, "İlçemizin en işlek caddelerinden biri olan çaylı caddesi ve her geçen gün büyüyen Dörtyol’umuzda trafik yoğunluğu nedeniyle büyük sıkıntılar yaşanmaktaydı. Büyükşehir Belediyemizle birlikte “Çaylı Caddesi Projesini” hayata geçiriyoruz. Cadde üzerinde alt yapı çalışmalarının büyük oranda tamamladıklarını da kaydeden Başkan Toksoy, "25 metre genişliğinde olan caddemizde çalışmalar tamamlandığında bisiklet yolu, engelli geçidi, park şeridi, araç şeridi bulunacak ayrıca araç trafiğini de tek yön olarak sağlayacağız" dedi.

Başkan Toksoy, çalışmaları yürüten Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler...