13 / 05 / 2024

Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi binası kiralık

Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi binası kiralık

Sınırlı Sorumlu Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 2016 hesap yılına ait olağan genel kurul toplantısı geçtiğimiz pazar günü yapılarak kabul edildi.

TESK Genel Başkanı Palandöken açıkladı! Esnaf ve sanatkar için EYT müjdesi bekliyoruz!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, EYT düzenlemesinden yararlanamayan esnaf ve sanatkarlar için müjdeli haberler beklediğini belirtti.

Son dakika haberi! Esnaf ve sanatkarların kredi borçlarına erteleme!

Kovid-19 sebebiyle işleri zarar gören esnaf ve sanatkarların, TESKOMB kefaletiyle veya doğrudan Türkiye Halk Bankasından kullandıkları düşük faizli kredilerden doğan borçları ertelenecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esnaf ve sanatkarlara kredi taksit ödemelerinde erteleme müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Halkbank tarafından esnaf ve sanatkarlara kullandırılan Hazine ve Maliye Bakanlığı faiz destekli kredilerin 1 Ocak 2021-30 Haziran 2021 arası 6 aylık dönemde ödenmesi gereken taksitleri ertelenecektir." dedi.

Kepenk kapatan esnaf sayısında büyük artış: AVM ve markalar poker oynuyor!

Koronavirüs salgını sonrası müşteri sayısında ve satışlarda tarihi dip seviyelerine düşen esnaf ve markalar kepenk kapatıyor...

Hatay Dörtyol'da 14,7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Dörtyol İcra Dairesi Müdürlüğü, Hatay Dörtyol 2665 parselde yer alan arsa ve üzerindeki müştemilatları 14 milyon 689 bin 723 TL'ye icradan satışa çıkardı...

Hassa-Dörtyol Tünel Projesi'ne ilişkin 3 soru mecliste!

Hassa-Dörtyol Tünel Projesi'nin başlama zamanı ve toplam bütçesi meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Birol Ertem konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kentsel dönüşüm ve ticari kiralamalarda yaşanan uyuşmazlıklar!

Abcoo Hukuk Bürosu avukatları kentsel dönüşüm ve ticari kiralamalarla ilgili ne tür uyuşmazlıkların yaşandığından bahsederken, sorun henüz doğmadan önemli önerilerde bulundu. İşte detaylar...

Batıpiramit Dış Ticaret Yapı ve İnşaat Malzemeleri Tekstil Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Batıpiramit Dış Ticaret Yapı ve İnşaat Malzemeleri Tekstil Gıda Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Seven İnşaat Hırdavat Tekstil Dış Ticaret Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Seven İnşaat Hırdavat Tekstil Dış Ticaret Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Fatih Seven tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm ve büyük projeler konut fiyatlarını yükseltti!

Kentsel dönüşüm ve büyük projelerin devam ettiği İstanbul'da Çatalca, Ankara'da Kızılcahamam ve İzmir'de Karaburun'da konut fiyatları yükseldi. 

Kapadokya Cam Geri Dönüşüm ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kapadokya Cam Geri Dönüşüm ve İnşaat Limited Şirketi Mehmet Özen tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Adana'da kentsel dönüşüm ve imar sorunları konuşuldu!

Adana'da kentsel dönüşüm ve imar projeleri kapsamında çalışmaları devam ediyor. Adana'da kentsel dönüşüm ve imar sorunları konuşuldu.

Dörtyol Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dörtyol Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu!

Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi binası kiralık Haberi

Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi binası kiralık

Sınırlı Sorumlu Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 2016 hesap yılına ait olağan genel kurul toplantısı geçtiğimiz pazar günü yapılarak kabul edildi.


Mandarin Cafe Restaurant’ta gerçekleşen olağan genel kurul toplantısına Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Talay, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yavuz Çelebi, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Başkanları, Kooperatif üyeleri katıldı.


Olağan Genel Kurul Toplantısı öncesi davetliler Sınırlı Sorumlu Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Gün ve Yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandılar.


Saat 10:30’da Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan genel kurul toplantısında Genel Kurul Başkanlık Divanı seçimi oylama yapıldı. Divanın belirlenmesinin ardından gündem maddeleri görüşmelerine geçildi.  Olağan genel kurulda sırasıyla 2016 yılına...