29 / 04 / 2024

Dorukların İnşaat Harfiyat Elektrik Elektronik Ürünleri Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Dorukların İnşaat Harfiyat Elektrik Elektronik Ürünleri Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Dorukların İnşaat Harfiyat Elektrik Elektronik Ürünleri Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye ile bugün Serkan Yaşar Ercan imzasıyla kuruldu.

Doruklar Dekorasyon İnşaat Demir Tekstil Kozmetik Limited Şirketi kuruldu!

Doruklar Dekorasyon İnşaat Demir Tekstil Kozmetik Limited Şirketi Kadıköy'de Yunus Dursun tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ema Gürün İnşaat Taahhüt Harfiyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ema Gürün İnşaat Taahhüt Harfiyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ulaş Alakuş, Ahmet Tahir Öz, Ahmet Oğuz ve Erkan Kop ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

M N R Metal Hurda Yıkım Harfiyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M N R Metal Hurda Yıkım Harfiyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Münür Üstündağ tarafından 10 bin TL sermaye ile kuruldu.

Mercn İnşaat Harfiyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mercn İnşaat Harfiyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Mercan imzasıyla Maltepe'de kuruldu.

Dorukların İnşaat Harfiyat Elektrik Elektronik Ürünleri Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dorukların İnşaat Harfiyat Elektrik Elektronik Ürünleri Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye ile bugün Serkan Yaşar Ercan imzasıyla kuruldu.

Sultan Vision Dekorasyon İnşaat Harfiyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Vision Dekorasyon İnşaat Harfiyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Fattal ve Mohamad Thabet Kaattaa ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Bağcılar, 100.Yıl Mahallesi'nde kuruldu.

Mürünler Yapı Malzemeleri İnşaat Harfiyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mürünler Yapı Malzemeleri İnşaat Harfiyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüdayi Yıldız tarafından 40 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi, Akçaburgaz Caddesi'nde kuruldu.

Ak Yazı İnşaat Harfiyat Nakliyat Taahhüt ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yazı İnşaat Harfiyat Nakliyat Taahhüt ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi, Cemal Akpınar tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Başakşehir, Güvercintepe Mahallesi, Başpınar Sokak'ta kuruldu.

Ünkar İnşaat Harfiyat Nakliyat Yapı Malzemeleri ve Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ünkar İnşaat Harfiyat Nakliyat Yapı Malzemeleri ve Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Bekkir Kara ve Servet Ünün ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Sultangazi, İsmetpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Biriket İnşaat Harfiyat Otomotiv Orman Ürünleri Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biriket İnşaat Harfiyat Otomotiv Orman Ürünleri Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Karakurt tarafından 20 bin TL sermaye ile 29 Şubat'ta Sancaktepe, Abdurrahmangazi Mahallesi'nde kuruldu.

C5 İnşaat Harfiyat ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

C5 İnşaat Harfiyat ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Ant ve Rasim Ant ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Eyüp, Çırçır Mahallesi, Dereiçi Sokak'ta kuruldu.

Sadoğlu Yapı Taahhüt İnşaat Harfiyat Otomotiv Gıda Ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Sadoğlu Yapı Taahhüt İnşaat Harfiyat Otomotiv Gıda Ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Hasan Günan tarafından 100 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde Kartal'da kuruldu.

Dorukların İnşaat Harfiyat Elektrik Elektronik Ürünleri Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Dorukların İnşaat Harfiyat Elektrik Elektronik Ürünleri Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


Dorukların İnşaat Harfiyat Elektrik Elektronik Ürünleri Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Serkan Yaşar Ercan imzasıyla kuruldu. 


Dorukların İnşaat Harfiyat Elektrik Elektronik Ürünleri Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. b.Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri...