28 / 04 / 2024

DOSAB Buhar ve Elektrik Üretim Tesisi kuracak

DOSAB Buhar ve Elektrik Üretim Tesisi kuracak

DOSAB, yerli kaynak ve çevreci teknolojiyle sanayiciye rekabet avantajı sağlayacak. Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi, son teknolojileri kullanarak bölge sanayicisine rekabetçi fiyatlarla enerji sağlayan örnek bir tesis kurmayı hedefliyor.

Philips PSG9050/20 PerfectCare ActiveSense 3100 W Buhar Kazanlı Ütü ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Philips Buhar Kazanlı Ütü, kumaş algılama teknolojisi ActiveSense, taban kamerası ve yapay zekayı kullanarak ütülemek istediğiniz kumaşı algılar böylece ideal sıcaklık ile buhar miktarını ayarlayarak ütüleme işlevini gerçekleştirir. 

Tefal GV9620 Pro Express Ultimate Buhar Kazanlı Ütü kaç TL! Teknik özellikleri neler?

Tefal Buhar Kazanlı Ütü, 8 bar buhar basıncı, 180 gr/dk sürekli buhar gücü sayesinde her kumaş türünü pratik ve hızlı bir şekilde ütüler. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Beko BFC 631 B Beyond Serisi 72 LT FitFry Buhar Destekli Ankastre Fırın  9 bin 739 TL! En ucuza nereden alınır? 

Beko Buhar Destekli Fırın, 3D pişirme teknolojisi ve SteamAssisted Buhar Destekli Pişirme fonksiyonları sayesinde pişirme işlemini homojem bir şekilde gerçekleştirir. Peki cihaz en ucuza nereden alınır? 

Vestel VBJU 8026 Buhar Jenaratörlü Ütü ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Vestel Buhar Jenaratörlü Ütü, 130 g/dk Sürekli Buhar çıkışı, 8 Bar Basıncı ve 2600 Watt gücü ile tüm kıyafetlerdeki kırışıklıkları yok eder. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Tefal buhar kazanlı ütü fiyatları ne kadar? En uygun nereden alınır? 11 Nisan 2023 fiyat listesi...

İnatçı kırışıklıkları hızlıca açan Tefal buhar kazanlı ütü modelleri, güçlü buhar performansı ve kaliteli taban yapısı ile öne çıkıyor. Peki, Tefal GV9230 Pro Express kaç TL? Tefal GV9221 Pro Express ne kadar? İşte detaylar...

Bosch TDI903231A Entegre Buhar Jeneratörlü Ütü en ucuz nerede satılıyor, özellikleri neler? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch TDI903231A 3200 W buharlı ütü, entegre buhar jeneratörü ve Titanium Glissée tabanı sayesinde kırışıklıkları kısa sürede yok ediyor. Peki Bosch buharlı ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? İşte detaylar..

Beko BFC 749 S Buhar Destekli Fırın en ucuza nerede satılıyor, özellikleri neler? 20 Mart 2023 fiyat listesi

Beko BFC 749 S Buhar Destekli Fırın, 3 D pişirme teknolojisi, fan sistemi ve iç tasarımı sayesinde sıcak hava fırın içinde dağılır ve yiyecekler homojen bir şekilde pişer. Peki 3 D pişirme teknolojisi nedir? Fırın en ucuza nerede satılıyor? 

Arnica Violet Ütü en uygun nereden alınır, fiyatı ne kadar? 9 Mart 2023 fiyat listesi...

Ergonomik tasarımıyla ütüleme işini kolaylaştıran Arnica Violet 2600 Plus Şok Buharlı Mavi Ütü, sahip olduğu fonksiyonlarla güçlü buhar ve uzun süre kullanım sağlıyor. Peki, Arnica Violet, seramik tabanlı mı? Arnica Violet özellikleri ne? İşte detaylar...

Vestel VBJU 8026 Buhar Jenaratörlü Ütü en ucuza nerede satılıyor, özellikleri neler? 6 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel VBJU 8026 Buhar Jenaratörlü Ütü, dirençli taban tasarımı ve kumaşa göre ayarlanabilen buhar seviyesi sayesinde kusursuz bir ütü performansı ortaya koyuyor. 

Maaş zamları 2 ayda buhar oldu! Emekli, işçi, memur ve asgari ücretlinin geliri enflasyon karşısında hızla eriyor!

Her geçen gün yükselen fiyatlar nedeniyle işçi, memur ve emeklilerin alım gücü hızla eriyor. Yılın ilk iki ayında sabit gelirlilerin alım gücü yüzde 17 oranında azalırken, yıl başında verilen maaş zamları ise fahiş fiyat artışları yüzünden adeta buhar oldu.

Goldmaster Gm-7611 2200 W Buhar İstasyonlu Ütü indirimli fiyatıyla yüzünüzü güldürecek! 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Goldmaster GM 7611 2200 W Buhar İstasyonlu Ütü,seramik tabanı ve yüksek ısı gücü ile ütü yapmayı kolaylaştırıyor. Gelişmiş buhar istasyonu özellikleri arasında; ayrılabilir su tankı, kordon saklama bölmesi ve taşıma kilidi bulunuyor.

Fakir Buhar Kazanlı Ütü en ucuza nerden alınır? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi 

Fakir Raphael Plus Buhar Kazanlı Ütü titanyum kaplamalı özel tabanı ve kumaşa göre ayarlanabilen buhar seviyesi sayesinde kusursuz bir ütü hizmeti sunuyor.Peki şok buhar etkisine sahip ütünün diğer özellikleri neler?

Tefal Buhar Kazanlı Ütü en ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Ütüsünü yenilemek isteyenler için Tefal buhar kazanlı ütü yüksek buhar basıncıyla,kaymaz çelik taban tasarımıyla ve geniş su tankıyla etkili ütüleme hizmeti sunuyor.Peki dikey ütü performansı da sergileyen ütünün diğer özellikleri neler?

DOSAB Buhar ve Elektrik Üretim Tesisi kuracak Haberi

DOSAB Buhar ve Elektrik Üretim Tesisi kuracak

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB), son teknolojileri kullanarak bölge sanayicisine rekabetçi fiyatlarla enerji sağlayan örnek bir tesis kurmayı hedefliyor. ÇED raporu kabul edilen Buhar ve Elektrik Üretim Tesisi’nin yapımına DOSAB’ın 25. kuruluş yıl dönümü olması nedeniyle bu yıl içinde başlanması ve 3 yıl içinde tamamlanması planlanıyor. 


Bursa’daki en önemli sanayi ve üretim merkezi konumunda olan ve 429 firmanın faaliyet gösteridği DOSAB’da 42 bin kişi istihdam edilirken, geçen yıl bölgeden 4 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirildi. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın verilerine göre Bursa’nın en büyük 250 sanayi kuruluşundan 42’si DOSAB’da yer alıyor. Bugün her tür alt ve üst yapı yatırımını çağdaş bir şekilde tamamlamış olan DOSAB, katılımcılarına yüksek katma değer yaratacak büyük projelere imza atıyor. Bunlardan birisi de yerli kömür kaynaklı...