06 / 05 / 2024

döşemealtı asfalt çalışmaları

döşemealtı asfalt çalışmaları

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ilçe ve köylere hizmet seferberliği sürüyor. Büyükşehir ekipleri Döşemealtı ilçesi Aşağıoba köyünde asfalt çalışması başlattı. Menderes Türel, “Asfaltsız köy yolu kalmayacak” dedi.

Fethiye ve Milas'ta asfalt çalışmaları başladı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Fethiye, Menteşe, Milas ve Seydikemer’de sıcak asfalt kaplama ve asfalt dökümü çalışmalarına devam ediyor.

Hatay Çekmece Mahallesi'nde asfalt çalışmaları başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Çekmece Mahallesi’nde alt yapı çalışmalarının ardından beton asfalt çalışmalarına başladı.

Yüreğir Kışla 1. Etap Kentsel Dönüşüm çalışmaları tamamlandı!

Yüreğir Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Etap etap devam eden çalışmalarda Kışla 1. Etap Kentsel Dönüşüm çalışmaları tamamlandı vatandaşlar yuvalarına taşınmaya başladılar.

Köysel Dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, köylerde sağlıksız ve kimliksiz yapıların ortadan kaldırılarak, yöresel mimarinin ön plana çıkarılacağı 'Kırsal (Köysel) Dönüşüm' çalışmaları başlatılacak.

İşte kentsel dönüşüm çalışmaları sırasında bulunan yapılar!

Kazı alanlarından müjdeli haberler gelmeye devam ederken kentsel dönüşüm çalışmaları sırasında da yeraltından adeta tarih fışkırıyor. İşte Türkiye’de gün ışığına çıkan o eşsiz eserler...

Sulova Belediyesi asfalt çalışmaları başladı!

Sulova Belediyesi bir yandan asfalt serim, bakım ve onarım çalışmalarını devam ettirirken diğer taraftan da asfalt çalışmaları öncesinde zemin iyileştirme ve asfalt alt yapı hazırlıklarını kapsamlı bir şekilde sürdürüyor.

Manisa Sarıgöl'de sıcak asfalt çalışmalarına başlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıgöl’ü çevre il, ilçe ve mahallelere bağlayacak olan 10 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışmalarına başlandı. Çalışmaların iki ayda tamamlanmasının beklendiği öğrenildi.

İznik Boyalıca'da asfalt çalışmaları başladı!

Bursa’nın İznik ilçesinin Boyalıca Mahallesi’nde asfalt çalışmaları başladı. Boyalıca-İznik yolunun 12. kilometresinde eskiyen asfalt yol yenileniyor.

Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Gölcük'te yapılacak kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. İlçe merkezinde yapılacak olan dönüşüm halk tarafından merak konusu oldu Merkez Mahallesi'nde yapılacak olan dönüşüm ile ilgili olarak vatandaşlar, kendilerine bilgi verilmediğini dile getiriyor.

Fatih Mevlanakapı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

İstanbul’un birçok semtinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmalarına Fatih ilçesine bağlı Mevlanakapı Mahallesi de katıldı. Yetkililer mahallenin SİT alanı olduğu için yıkıma alındığını belirtti.

Çanakkale'de asfalt çalışmaları hızlandı!

Çanakkale İl Özel İdaresi Yol Ulaşım Müdürlüğü asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çanakkale genelinde 2016 yılı asfalt sezonunda şu ana kadar 40 kilometre asfaltlama çalışması yapıldı.

Beyoğlu'ndaki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin 13 sorun mecliste!

İstanbul Milletvekili Gülay Yedekçi, İstanbul'da bazı ilçelerde uygulanan kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yedekçi sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu.

Mersin Anamur Belediyesi'nden asfalt çalışmalarına tam not!

Mersin Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, mahallelerde gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmalarını denetledi. Türe, çalışmaların Anamur’a hayırlı olmasını diledi.

döşemealtı asfalt çalışmaları Haberi

döşemealtı asfalt çalışmaları


Büyükşehir Belediyesi’nin Başkan Menderes Türel’in talimatıyla köy yollarıyla ilgili tüm ilçelerde başlattığı asfaltlama çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor. Demre ve Korkuteli ilçelerinde çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, şimdi de Döşemealtı ilçesi köy yollarını asfaltlıyor. Büyükşehir ekipleri ilk olarak Aşağıoba ve Karataş köylerini birbirine bağlayan 2.5 kilometrelik yolda çalışma başlattı. Yer yer bozulmaların olduğu, halkın şikayetine maruz kalan yol sati asfalt ile kaplanıyor. Bu çalışmanın ardından 8.5 kilometrelik Aşağıoba, Dereli, Kevşirler, Ekşili köyleri bağlantı yolları da asfaltla kaplanacak. Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, koordinasyonunda gerçekleşen çalışmalar beğeni topluyor.


HİZMET FARKI

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’da hizmet zamanının başladığını belirterek, “Hizmetlerimizi ilçe ayrımı yapmadan götürüyoruz. Asfalt ekiplerimizin bir kısmı şu an Demre ilçesinde ve Korkuteli ilçesinde çalışıyor. Diğer bir...