26 / 07 / 2024

Dostlar Divanı toplantısı

Dostlar Divanı toplantısı

Ahmet Misbah Demircan bir zamanların kimsenin kalmak istemediği Beyoğlu Tarlabaşı 'nın bugün ilçenin en gözde mekanlarından biri haline geldiğini, gayrimenkullerin değerinin 40 kat arttığını söyledi.

Divan Residence at G Tower basın toplantısı 30 Kasım'da!

Divan Grup tarafından İstanbul’un yükselen lokasyonu Güneşli’de inşa edilecek olan Divan Residence at G Tower'ın basın toplantısı 30 Kasım'da basına lanse edilecek.

Ordu Büyükşehir Nisan toplantısı yapıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Nisan ayı olağan meclis toplantısını bugün yaptı. Meclis toplantısında gündem maddeleri ile beraber Meclis Başkan Vekilleri, Divan Kâtipleri ve Komisyonlarda görev alacak isimler de seçildi.

Şahinbey Belediyesi Nisan Ayı Toplantısı yapıldı!

Şahinbey Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısının 1'inci oturumunda Başkanlık Divanı, ve görev süresi dolan komisyon üyelerinin seçimi yeniden yapıldı.

Seyhan Belediyesi Meclisi Haziran ayı toplantısında imar konusu görüşüldü!

Seyhan Belediyesi Meclisi Haziran ayı toplantısı haftaya buruk başladı. Zeydan Karalar'ın katılmadığı mecliste, Belediye mensuplarından Mhp Meclis Üyesi Enver Kutlu Sönmez'in Babasının ölümü dolayısıyla divan adına başsağlığı dilendi.

Vartaş 14 Ağustos'ta basın toplantısı düzenliyor!

VARTAŞ’ın devam eden projeleri ve yeni yatırımları hakkında bilgilerin de paylaşılacağı basın sohbet toplantısı 14 Ağustos 2014 perşembe günü Divan İstanbul Elmadağ'da saat 09:30'da gerçekleştirilecek.

Yonga Mobilya Olağan Genel Kurul Toplantısı 29 Mart'ta!

Yonga Mobilya, 29 Mart 2013 cuma günü Olağan Genel Kurul Toplantısı düzenleyecek...

Kınaş İnşaat 25 Mart'ta ForumKayseri'de basın toplantısı yapacak!

KINAŞ İnşaat yaptıkları işbirliğini paylaşmak üzere 25 Mart 2013 günü Forum Kayseri’de basın toplantısı düzenleyecek...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı halkın katılım toplantısı yapacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tümosan-Sultanhanı-Kızören Enerji İletim Hattı ve Sultanhanı Trafo Merkezinin tesisi ve işletilmesi ile ilgili halkın katılım toplantısı düzenliyor...

Enka İnşaat 2012 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 12 Nisan'da!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş'nin 2012 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 12 Nisan 2013 Cuma günü gerçekleştirilecek...

İBB Park Bahçeler Daire Başkanlığı'nda değerlendirme toplantısı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı'na bağlı müdürlüklerin yönetici personellerinin katıldığı 2012 yılı değerlendirme toplantısı Haliç Bölge Şefliği'nde yapıldı.

Ata GYO Genel Kurul Toplantısı 29 Mart'ta yapılıyor!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Olağan Genel Kurul Toplantısı 29 Mart 2013 tarihinde saat 10.00'da gerçekleştiriliyor...

Atakule GYO Genel Kurul Toplantısı 27 Mart'ta yapılacak!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı 27 Mart 2013 saat 14.00'te yapılacak...

Kalekim, Isparta'da ısı-su yalıtımı eğitim toplantısı düzenledi!

Yapı kimyasalları sektörünün öncü markası Kalekim, "ısı ve su yalıtımı" alanındaki bilgi ve tecrübelerini, sektörde rol alan isimlere aktarmak için Isparta'da eğitim toplantısı düzenledi

Dostlar Divanı toplantısı Haberi

Dostlar Divanı toplantısı


Gazeteci-Yazar Sami Özey'in koordinatörlüğünde gerçekleşen Dostlar Divanı sezonun ikinci toplantısını gerçekleştirdi. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın ev sahipliğinde 150 kişiyi aşkın katılımcıyla gerçekleşen dostlar buluşmasına Dostlar Divanı'nın onursal başkanı olan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, hocaların hocası Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş, KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım katıldı. Toplantıda konuşan Ahmet Misbah Demircan bir zamanların kimsenin kalmak istemediği Tarlabaşı'nın bugün ilçenin en gözde mekanlarından biri haline geldiğini, gayrimenkullerin değerinin 40 kat arttığını söyledi. 'Tarlabaşı, kentsel dönüşüm projeleri ile bölgenin en değerli semtlerinden biri haline geldi'' dedi.


Oktay Mehmet/Yeni...