05 / 05 / 2024

Dosu Maya satışları

Dosu Maya satışları

Dosu Maya’nın Fransız Lesaffre tarafından satın almasına onay verdi. Bu karar sonrasında Yıldız Holding ve Lesaffre, şirketin devri için gerekli işlemleri 29 Aralık tarihinde tamamladı.

2021'in ilk çeyreğinde konut satışları ne oldu?

TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, 2021 yılı 1. çeyrek konut satışlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Makbule Yönel Maya, ilk çeyrekte en fazla konut satışının İstanbul'da yaşandığını belirtti.

Konut satışlarında bu yıl yüzde 12'lik büyüme bekleniyor!

TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Maya: "Yıl sonunda 1 milyon 250 bin ile 1 milyon 300 bin arasında konut satışı gerçekleşecek. 2015'te geçen yıla göre konut satışlarında yaklaşık yüzde 12'lik büyüme bekliyoruz" dedi.

Makbule Maya: Arsa satışları yüzde 50 arttı!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu Başkan Yardımcısı Makbule Yönel Maya, üçüncü havaalanı çevresinde yer alan bölgelerde arsa satışlarında geçen yıla oranla yüzde 40-50 seviyelerinde artış yaşandığını belirtti.

Makbule Yönel Maya: Konut satışları Haziran'da ivme kaybedecek!

Seçim öncesi beklemeye geçen talep ve kredi faizlerinde yükselişle konut satışları hız kesti. Mart ve Nisan aylarındaki güçlü artış hızı Mayıs'ta ivme kaybetti.

Romance Çarşı satışları devam ediyor!

“Romance Çarşı”nın satışları da tüm hızıyla devam ediyor. Birbirinden ünlü markalara ev sahipliği yapmaya hazırlanan “Romance Çarşı”nın yüksek kazanç vaad eden alanları kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Dosu Maya'nın Fransızlara satışı tamamlandı!

Dosu Maya’nın Fransız Lesaffre tarafından satın almasına onay verdi. Bu karar sonrasında Yıldız Holding ve Lesaffre, şirketin devri için gerekli işlemleri 29 Aralık tarihinde tamamladı.

Makbule Yönel Maya: Faizler düşünce konut satışları arttı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, "Yüzde 0.87 ile konut kredisi kullanmak mümkün. Elverişli faiz ortamına, markalı konut üreticilerinin stok eritme amaçlı yılsonu kampanyaları da eklenince satışlar yükselişe geçti." dedi

Makbule Yönel Maya: Bölgesel fiyat yanlışlıkları konut satışlarını engelliyor!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan TSKB Gayrimenkul Değerleme Makbule Yönel Maya; konut satışlarını engelleyen nedenlerden ve ikinci konut satışlarındaki son durumdan bahsetti...

Makbule Yönel Maya: Yılın son çeyreğinde konut satışları hareketlenecek!

TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, "2014 yılının son çeyreği hem konut satışlarında hem de ipotekli satışlarda en hareketli dönem olacak" dedi.

Konut satışları ilk çeyrekte neden düştü?

TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, 2014’ün ilk üç ayında konut satışlarındaki yüzde 6’lık düşüşü yorumladı. Maya, konut yatırımcılarına da önümüzdeki dönem için tavsiyelerde bulundu. İşte o açıklamalar…

Çin'de konut satışları yüzde 25 düştü!

Çin'de konut satışları ve yeni emlak inşaatı ilk çeyrekte kredideki sıkılaşmaya bağlı olarak yüzde 25 düşerek, dünyanın en büyük 2. ekonomisindeki yavaşlama sinyallerine bir yenisini daha ekledi...

Özen Yapı İstanbul Konutları'nda satışlar devam ediyor!

15 katlı tek blokta 30 konuttan meydana gelen İstanbul Konutları Kadıköy'de satışlar devam ediyor

Batışehir, 3. etap satışlarını öne çekecek!

Batışehir projesinde ikinci etap satışlarının yüzde 30'u tamamlanınca projede üçüncü etap satışlarının öne çekilmesi gündeme geldi

Dosu Maya satışları Haberi

Dosu Maya satışları

Rekabet Dosu Maya, 200’den fazla kişinin çalıştığı lüleburgaz fabrikasında ürettiği yaş mayayı iç pazara tedarik etmenin yanı sıra Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’daki çok sayıda ülkeye de kuru maya ihraç ediyor.


Lesaffre CEO’su Antoine Baule yaptığı yazılı açıklamada, "Lesaffre bu satın alma ile Türkiye’deki varlığını güçlendirirken ve dünyanın bu büyüyen coğrafyasında sürdürdüğü gelişme stratejisine de katkıda bulunacak. Ayrıca bu satın alma sayesinde tüm Dosu Maya müşterileri, Lesaffre kalitesi ve hizmetlerinden, özellikle de İstanbul’da bulunan Baking Center™ tarafından verilecek olan teknik yardım desteğinden istifade edecekler" dedi ve ekledi:


"Biz, Türkiye’de ve bu satınalma sayesinde Türkiye’den daha da artarak ihracat yapacağımız tüm ülkelerde, fırıncılık endüstrisi için önemli bir iş ortağı olmak için her zamankinden daha kararlıyız. Dileğimiz müşterilerimizle yakın ilişkişler kurmak, onlarla uzmanlığımızı ve...