04 / 05 / 2024

dosya mast

dosya mast

Aydın'da devlet memuru 42 yaşındaki Mehmet Polat, bir bankadan çektiği konut kredisine ödediği dosya masrafının iadesi için mahkeme aracılığıyla icra takibi başlatarak kasa haczi yaptırdı.

İcra dairelerinde derdest bulunan toplam dosya sayısı 21 milyon 703 bine çıktı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut vatandaşların bankalara olan borçlarının Mart'ın son haftasında 66,1 milyar Türk Lirası artarak 3,1 trilyon Türk Lirası'na yaklaştığını dile getirirken, icra dairelerinde derdest bulunan toplam dosya sayısı 21 milyon 703 bine çıktığını söyledi.

DASK 6 Şubat depremlerindeki 600 bin dosya için 35 milyar TL ödedi!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) Genel Müdürü Selva Eren yaptığı açıklamada asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle 600 bin dosya kapsamında 35 milyar Türk Lirası ödeme yapıldığını söyledi.

İcradaki dosya sayısı bir haftada 134 bin arttı!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, icra takibinde olan vatandaşların sayısının 3 milyon 830 bin 149’a çıktığını belirterek, icradaki dosya sayısının bir haftada 134 bin arttığını kaydetti.

Anadolubank'tan dijitale özel kredi faizi! Dosya masrafı da yok

Anadolubank, düşük faizle 100 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. Anadolubank'ın yeni ürünü dijital ihtiyaç kredisi, dijitale özel avantajlı faiz oranlı ve dosya masrafsız ve gelire uygun ödeme planı ile müşterilerine sunuluyor. 

Mast Invest Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mast Invest Gayrimenkul Limited Şirketi Bakırköy'de Abdullah Tokgüz tarafından kuruldu.

Araba alacaklar dikkat! Renault Captur'da dosya masrafsız kredi fırsatı başladı! Captur fiyat listesi 8 Haziran 2022

Yeni Renault Captur'da Haziran ayı fırsatı başladı. Başlatılan kampanya kapsamında dosya masrafsız kredi fırsatı sunuluyor. Peki Yeni Renault Captur fiyatları ne kadar? İşte Captur fiyat listesi 8 Haziran 2022...

Mast Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mast Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mahmud Şahan Taş tarafından kuruldu.

Konut kredisi dosya masrafı iadesi 2022 nasıl olur?

Konut kredilerinde tüketiciden açık bir şekilde belirtilmeden talep edilen dosya masrafları iade alınabiliyor. Peki, konut kredisi dosya masrafı iadesi 2022 nasıl olur?

Konut kredisi dosya masrafı dilekçesi 2021!

Konut sahibi olmak için bankalardan konut kredisi kullanan tüketiciler, yaptıkları masrafların iadesini isteyerek parasını geri alabiliyorlar. Peki konut kredisi dosya masrafı iade dilekçesi nasıl hazırlanıyor? İşte konut kredisi dosya masrafı dilekçesi 2021...

Mast Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mast Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Kızılyar ve Yunay Çakar tarafından kuruldu.

Konut kredisi dosya masrafı dilekçesi 2020!

Konut sahibi olmak için bankalardan konut kredisi kullanan tüketiciler, yaptıkları masrafların iadesini isteyebiliyor. Peki konut kredisi dosya masrafı iade dilekçesi nasıl hazırlanıyor? İşte konut kredisi dosya masrafı dilekçesi 2020...

Konut kredisi kullanan tüketici dosya masrafına faiz ödemeyecek!

Kahramanmaraş'ta, Onikişubat İlçe Tüketici Hakem Heyetinin verdiği dosya masrafı faizinin iadesi kararına banka tarafından yapılan itirazı reddeden Kahramanmaraş 5. Asliye Hukuk Mahkemesi, 855 lira 44 kuruş faizin müşteriye ödenmesine hükmetti...

En uygun konut kredisi dosya masrafı hangi bankada?

Bankaların faiz oranlarını indirmesiyle, sektörde adeta bir talep patlaması yaşandı. Peki en uygun konut kredisi dosya masrafı ücretleri hangi bankada?

dosya mast Haberi

dosya mast

Aydın'da devlet memuru 42 yaşındaki Mehmet Polat, bir bankadan çektiği konut kredisine ödediği dosya masrafının iadesi için mahkeme aracılığıyla icra takibi başlattı. Yapılan ihtarlar sonrası ödeme yapılmayınca Polat, Avukatı Ali Ergün ile birlikte gittiği bankadan 2 bin 370 lira tutarındaki alacağını kasa hacziyle tahsil etti.


Aydın'da devlet memuru olan Mehmet Polat, bir bankanın şubesinden bir yıl önce 70 bin liralık konut kredisi çekti. Bu kredi için banka, 'dosya masrafı' adı altında Polat'tan 2 bin 370 liralık kesinti yaptı. Çektiği kredi için bu masrafı ödeyen Polat, mahkemelerin alınan dosya masraflarının tüketicilere iade edilmesi yönündeki kararlarını görmesinin ardından harekete geçti. Polat, kendisinden tahsil edilen masrafların iadesini bankadan talep etmek üzere avukat Ali Ergün ile görüştü. 


ÇABALARA RAĞMEN SONUÇ ALINAMAMIŞ


Müvekkilinden kredi masrafına ilişkin banka...