05 / 05 / 2024

Doyap Yapı

Doyap Yapı

Aralık ayı başında Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım'ın da devreye girmesiyle Göztepe Stadı'nın yapımı için istimlak sorunu çözülmüş, kulübe yıkım kararı ulaşmıştı.

Karşıyaka Stadı'nda Ali Acar İnşaat ve Göztepe Stadı'nda Doyap Yapı'yla anlaşıldı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 15 bin kişi kapasiteyle yenilenecek Karşıyaka İlçe Stadı için Ali Acar İnşaat ve Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nı yapacak Doyap Yapı'yla sözleşmeleri imzaladı.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nın ihalesi feshedildi!

Toplu Konut İdaresinin (TOKİ), Ankara 18'inci İdare Mahkemesinin ihaleyi iptal kararının ardından Göztepe Gürsel Aksel Stadı ihalesini alan Doyap Yapı İnşaat'ın sözleşmesini feshettiği ortaya çıktı.

Karşıyaka Stadı'nda Ali Acar İnşaat ve Göztepe Stadı'nda Doyap Yapı'yla anlaşıldı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 15 bin kişi kapasiteyle yenilenecek Karşıyaka İlçe Stadı için Ali Acar İnşaat ve Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nı yapacak Doyap Yapı'yla sözleşmeleri imzaladı.

Karşıyaka ve Göztepe stadı ihaleleri sonuçlandı!

Karşıyaka Stadı'nın ihalesini 54 milyon 88 bin lirayla Ali Acar İnşaaat, Göztepe'nin ihalesini 54 milyon 350 bin lirayla DOYAP Yapı kazandı. İtirazın olmadığı takdirde çalışmalar 1 ay içinde başlayıp 700 gün sonra bitecek

Fahrettin Çağdaş: Kaçak yapılar yıkılacak

Diyarbakır'da 29 Mart 2009'da yapılacak yerel seçimler öncesinde yoğun bir kaçak yapılaşma dikkati çekiyor.

Hasol: Kamu, niteliksiz bina yapıyor

YEM'in Yönetim Kurulu Başkanı, Has Mimarlık'ın sahibi Doğan Hasol, inşaat teknolojileri, mimari ve kentsel yapılar gibi konularda saygın otoritelerden biri..

TOKİ Çoban Evleri yapımını tamamladı

Gaziantep ve bölge illerinde hayvancılığın gelişmesine önemli katkı yapması beklenen Gaziantep Organize Besi Bölgesinde, villayı andıran 214 çoban evinin yapımı tamamlandı.

Hesabımızı kitabımızı yeniden yapıyoruz

TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, krizin inşaat sektörünü ve TOKİ'yi ciddi şekilde etkilediğini belirtirken, "ona göre hesabımızı, kitabımızı yeniden yapıyoruz" dedi.

Düzce'ye yakıt tasarruflu konut yapılacak

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde yapımına başlanılan 72 konut yüzde 80 yakıt tasarrufu sağlayacak.

Yapı Kredi de faiz indirimine gitti

Yapı Kredi, Konut, Taşıt, Kampanyalı Taşıtve Bireysel İhtiyaç Kredisi faiz oranlarında indirim yaptı.

Yapı Kredi'nin krizde 'tarihi köşkler' planı

Kültür, sanat ve tarihi eserlere verdiği değerle tanınan Yapı Kredi Bankası, krize karşın elindeki Yeniköy Korusu, Kırmızı Köşk ve Abdülmecid Köşkü'ne sahip çıkıyor.

Kırşehir'e Adalet Sarayı yapılıyor

Kırşehir Adalet Sarayı'nın yapımına başlanacağı bildirildi.

Teknik Yapı'dan 50 milyon TL yatırım

Teknik Yapı, 50 milyon lira yatırımla UpCity projesine başladı. Konutlar 79 bin 900 ile 236 bin 200 liradan satılacak.

Yapı Kredi İstanbul şubeleri tek merkezde

Yapı Kredi Yatırım İstanbul'daki şubelerini merkezde bir araya getirme kararı aldı.

Doyap Yapı Haberi

Doyap Yapı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2014'te yapılan ihale sonucu stat yapımını üstlenen DOYAP Yapı A.Ş., dün Gürsel Aksel Tesisleri'nde yıkım çalışmalarına başladı. İlk olarak tesis içindeki halı sahaların yıkım işlemlerine başlanırken pazartesi günü ana sahanın sökümü yapılacak. Yıkım çalışmalarının 1 ayda tamamlanıp, stat inşaatına başlanması bekleniyor. 


Sabah Egeli


Haber İzmir 9 Eylül Gazetesi'nde şöyle yer aldı

Gürsel Aksel Tesisleri'nde yıkım başladı!

Göztepe'ye yapılacak yeni stat için ilk somut adım atıldı, Gürsel Aksel Tesisleri'nde yıkım başladı. Sarı kırmızılı takımın uzun zamandır beklediği yeni stadyumun inşa edileceği tesislerde halı sahalar ve tel örgüler söküldü, kepçeler araziye girdi. Stat yapımını üstlenen DOYAP Yapı A.Ş'ye ait araçların tesislere yerleştirilmesiyle yaklaşık 1 ayda yıkımın tamamlanacağı açıklandı.

Tesiste pazartesi günü ana sahadaki suni çimlerin söküleceği ifade edildi. 


İzmir 9 Eylül Gazetesi


Bu haber...