05 / 05 / 2024

dr. gökhan taş

dr. gökhan taş

Dr. Gökhan Taş, bir emlakçı tarafından aldatılınca gayrimenkul danışmanı olmaya karar verdi. Sonrasında kendi işini kurdu. Coldwell Banker Türkiye Başkanı Dr. Gökhan Taş, tesadüfen girdiği bu alanda bugün çok iddialı. Hikayesi girişimciler için cesaret verici türden... 

Gökhan Kum Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Kum Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kum tarafından kuruldu.

Gökhan Taş yeni şirket kurdu! 

Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak şirketlerinin patronu Gökhan Taş, yeni şirket kurdu. Masterturk Premier Yapı İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de Gökhan Taş tarafından kuruldu.

Gökhan Taş, inşaat sektörüne girdi!

Türkiye’de 185 emlak ofisi bulunan ve 2 bin 100 çalışana sahip Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak zincirlerinin patronu Gökhan Taş, 700 milyon TL'lik projelerle inşaat sektörüne giriş yaptı. 

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu!

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu. Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta Gökhan Çarmıklı tarafından kuruldu. 

Endeksa Dijital Sohbetler'in konuğu Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un  Dijital Sohbetler serisi, 06 Şubat tarihinde Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş ile sürüyor.

Gökhan Çeliktürk: Şantiyelerdeki çalışmalar durdurulmalı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkililere çağrıda bulundu. Çeliktürk, “Şantiyelerdeki çalışmalar durdurulmalı” dedi…

Ev almanın tam vakti!

Dr. Gökhan Taş, bir emlakçı tarafından aldatılınca gayrimenkul danışmanı olmaya karar verdi. Sonrasında kendi işini kurdu. Coldwell Banker Türkiye Başkanı Dr. Gökhan Taş, tesadüfen girdiği bu alanda bugün çok iddialı. Hikayesi girişimciler için cesaret verici türden... 

Konut kiralarına Suriyeli dopingi!

Coldwell Banker'in araştırmasına göre önümüzdeki dönemde konutta kira getirisi artış trendine girecek. Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş, bunda Suriyelilerin talebinin önemli bir faktör olduğunu söyledi.

Coldwell Banker Türkiye’de 200 yeni ofis açacak!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş, ''Hedefimiz daha önce de açıkladığımız gibi 2020’de 300’den fazla ofis, 5.000’den fazla danışman sayısı ve 5 Milyar Dolar’dan fazla satış hacmine ulaşmak” dedi.

Gökhan Taş kimdir?

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş kimdir? Gökhan Taş, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Gökhan Taş: Türkiye’de 4 yılda 130 ofise ulaştık!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'nda yaptığı konuşmada “Türkiye’de 4 yılda 130 ofis ve 1.500 gayrimenkul profesörüne ulaştık. 1906’dan bu yana edindiğimiz 111 yıllık tecrübeyi ofislerimizi aktarıyoruz” dedi.

Gökhan Taş: Emlak Yasası çıkarılmalı!

Coldwell Banker Türkiye Başkanı Gökhan Taş, Gaziantep'te 7- 9 milyar dolar olan Türkiye'deki 230 milyar dolar gayrimenkul piyasasının, fuhuş ve terör yuvalarından arındırılması için Emlak Yasası'nın çıkarılması gerektiğini söyledi.

Doktor Gökhan Taş yeni kitabının geliriyle okul yaptıracak!

Coldwell Banker’ın Türkiye Ülke Başkanı olan Dr. Gökhan Taş, ‘Çekilin, Ben Doktor Değilim’ isimli kitabının imza gününü İzmir’de gerçekleştirdi. Dr. Gökhan Taş kitabın geliriyle Anadolu’da bir okul yaptırmayı hedeflediğini belirtti.

dr. gökhan taş Haberi

dr. gökhan taş

SON zamanlarda gayrimenkul sektörü ile ilgili birçok konu gündeme geliyor. Piyasada balon var mı? Satışlar nasıl? Kiralık tarafı mı hareketli, satılık tarafı mı? Yeni tedbirler piyasayı etkiler mi? Ekonomi yönetimi piyasayı canlandırmak için bir dizi önlem aldı. Biz de bu dönemde gayrimenkul piyasasıyla ilgili en iyi fikir verecek insanın sahadan birisi olması gerektiğini düşündük. Türkiye’de orta ve orta üst segmente danışmanlık hizmeti veren Coldwell Banker’in Türkiye Başkanı Dr. Gökhan Taş’ı bu sayfalara taşımamızın nedenlerinden biri bu. Taş’m piyasa ile ilgili değerlendirmeleri değerli, ancak hikayesi daha değerli. Birçok girişimciye cesaret verecek nitelikte. 

Para Gazetesi'nden İdrîz Çokal'ın haberine göre, dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden ABD merkezli Coldvvell Banker’in Türkiye Başkanı Taş’m asıl mesleği doktorluk. Sıra dışı bir girişimcilik hikayesine sahip olan...