30 / 04 / 2024

Dragos kartal projeleri

Dragos kartal projeleri

İstanbul Anadolu Yakası Dragos'ta talanın önü açıldı. Hükümet, İstanbul Anadolu yakasında sahildeki en değerli araziler arasında gösterilen Kartal Dragos'ta bulunan TEKEL alanındaki İmar planlarını iptal etti.

Kartal Metem Birlik Sitesi'ni KİPTAŞ dönüştürecek!

Hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Kartal Metem Birlik Sitesi'ni de dönüştürecek. Söz konusu proje için yüzde 61 uzlaşı oranına ulaşılırken, sözleşmeler de imzalanmaya başladı.

Dragos Grup İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dragos Grup İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Var tarafından kuruldu.

TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası 2021!

TOKİ, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hangi projeleri hayata geçiriyor? TOKİ İstanbul Ataşehir, Ümraniye, Çekmeköy, Tuzla, Kartal ve Pendik bölgelerinde hangi projelere başladı? İşte 2021 TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası...

Kartal Belediyesi yeni kreş projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi ilçede hayata geçireceği yeni kreş projesi için düğmeye bastı. 

Kartal Wings’te fiyatlar 690 bin TL'den başlıyor!

Asya Bölgesi’nin en prestijli projeleri arasında yer alan Kartal Wings’te dairelerin fiyatları 690 bin TL'den başlıyor. 

Gökhan Yüksel: İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal'la nefes alacak!

CHP Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel, Kartal ile ilgili sorunları ve projelerini açıkladı.İşte Gökhan Yüksel'ın projeleri...

Versus Dragos fiyat ve ödeme planı!

Kartal Kordonboyu Mahallesi'nde hayata geçirilen Versus Dragos projesinde Dubai Modeli ödeme planı ile ev sahibi olunabiliyor..

Versus Dragos'un Sevgililer Günü kampanyası 18 Şubat'a uzatıldı!

Kartal Kordonboyu Sahil Yoluna ve Marmaray Metro Durağına 5 dakika yürüyüş mesafesinde yer alan Versus Dragos'un Sevgililer Günü kampanyası 18 Şubat'a uzatıldı..

DKY Dragos iletişim bilgileri!

DKY Dragos iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 4 bloktan oluşan proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'a bağlı Dragos'ta inşa ediliyor. 

DKY Dragos satılık daire!

DKY İnşaat imzasıyla İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Kartal ilçesine bağlı Dragos'ta hayata geçirilecek olan DKY Dragos projesinde ön talep dönemi başladı. 

DKY Dragos'ta kesintisiz adalar manzarası!

DKY Dragos'da ön talep toplanıyor. Kartal'da DKY İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire alternatifleri yer alacak.

DKY Dragos'ta ön talep toplanıyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'a bağlı Dragos'ta hayata geçirilecek DKY Dragos projesinde ön talep toplanıyor. 4 bloktan meydana gelecek proje henüz projelendirme aşamasında...

Kartal yeni konut projeleri ile 5 yılda yüzde 100 değerlendi!

Kartal'ın son 5 yılda yüzde 100'ü aşkın değer kazandığını ifade eden Amad Gayrimenkul Türkiye Müdürü Olaş, kentsel dönüşüm alanı ilan edilmesinden bu yana markalı konut projelerinin bölgeyi hızla geliştirdiğini ifade etti.

Dragos kartal projeleri Haberi

Dragos kartal projeleri

Alandaki toplam 8 parsel imarsız alan haline geldi. Mimarlar Odası, alanın bütün halinde satılmasının önünün açıldığına dikkat çekti. 


Alanda alışveriş merkezleri gibi ticari alanlar kurulabileceğine vurgu yapıldı. İmar planları iptal edilen arazilerin, kuruluşunda Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da yer aldığı Bilim ve Sanat Vakfı'nın kurucusu olduğu İstanbul Şehir Üniversitesi'ne verilebileceğine de işaret edildi. 


Mimarlar Odası İstanbul Anadolu 2. Büyükkent Bölge Temsilcisi Esin Köymen ÖYK'nin iptal kararı ile 5 parselin imarsız alan haline geldiğini söyledi. 


'Ticaret alanı yapacaklar' Daha önceden de 3 parselin imarsız alan olduğuna işaret eden Köymen, son kararla birlikte toplam 8 parselin İmarsız alan olduğuna vurgu yaptı. Köymen TEKEL alanında toplam 4 bin 100 tescilli ağaç bulunduğuna dikkat çekti. Şimdi alanın yeniden planlanacağını dile getiren Köymen. "Şu anda ne yapacakları belli...