04 / 05 / 2024

Dragos Park kampanya

Dragos Park kampanya

Dragos Park projesi 2012 yılında tamamlanarak hizmete alındı. İstanbul Anadolu yakasında kentsel dönüşüme öncülük eden, geleceği parlak olan Dragos bölgesinde yapılaşma hızla devam ediyor. Dragos Park' ta indirim sezonu açıldı.

Nuvo Dragos'ta tarihi kampanya!

Maltepe bölgesinin en çok tercih edilen projesi Nuvo Dragos peşin alımlarda tarihi fırsat sunuyor. 2+1 dairelerde fiyatlar 550 bin TL'den başlarken, 3+1 daireler için satış fiyatı 820 bin TL. Kampanya kısa süreliğine sınırlı daireler için geçerli.

Nuvo Dragos’ta 2+1'lere özel kampanya!

Özderici GYO tarafından hayata geçirilen Nuvo Dragos projesinde özel kampanya başladı. 2+1 daireler kısa bir süreliğine yüzde 15 peşin, 120 ay 4.000 TL aylık ödemelerle satılıyor.

Bahçeşehir Park'ta yüzde 20 indirim avantajı!

İstanbul’un yükselen yıldızı Bahçeşehir’de imza attığı projelerle bölgenin gelişimine liderlik eden Atmaca Gayrimenkul, Bahçeşehir Park projesinde son kalan konutlar için, yüzde 20 indirime ek olarak yüzde 10 KDV indirimini içeren dev bir kampanya başlattı. 

Özderici Nuvo Dragos ödeme seçenekleri!

Özderici Nuvo Dragos ödeme seçenekleri haberimizde yer alıyor. Maltepe'de Carrefour Maltepe Park AVM'ye yakın konumda yükselen projede 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.

Başyapıt Dragos Sevgililer Günü kampanyası 2018!

Maltepe'de hayata geçirilen ve bu yıl teslim edilecek olan Başyapıt Dragos projesinde Sevgililer Günü’ne özel kampanya başladı...

Versus Dragos’tan Sevgililer Günü’ne özel kampanya!

Resim Yapı ve Gayrimenkul Geliştirme’nin İstanbul Dragos’ta yükselen projesi VERSUS DRAGOS,  Sevgililer Günü’ne özel yüzde 5+ yüzde 5’lik ekstra indirim avantajı ile tüm sevgili sahiplerini bekliyor... 

Deluxia Park Residence'da efsane kampanya 2018!

Teknik Yapı imzası ile yükselen Deluxia Park Residence'da efsane kampanya başladı. Projede 66 aya kadar vade farksız taksit imkanı sunuluyor. 

Teknik Yapı'dan efsane kampanya! Deluxia Park'ta 100 ay 0 faiz!

2019 yılında konutların teslim edilmesi planlanan Deluxia Park Residence'ta 100 ay 0 faiz ile 2 bin 326 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor..

Vadistanbul Park'ta yeni kampanya!

Artaş ve Invest İnşaat ortak girişimi imzasıyla İstanbul Ayazağa'da hayata geçirilen  Vadistanbul’un son etabı Vadistanbul Park’ta yeni kampanya başlatıldı. 

Ema Turkey Dragos Park Plaza'ya taşındı!

1990 yılından itibaren yüksek teknoloji ile tecrübeli kadrosuyla çalışmalarına tam gaz devam eden Ema Turkey, Dragos Park Plaza'ya taşındı.

Park Residence Cadde'de 60 ay 0 faiz imkanı!

Bağdat Caddesi’nde inşa edilen Park Residence Cadde projesinde teslime hazır daireler için yeni bir kampanya başladı. Park Residence Cadde'de 60 ay 0 faiz imkanı.

Onur Park Life Esenyurt'ta evlenen çiftlere özel kampanya!

Onur Park Life projesi 718 daire ve 231 dükkandan meydana geliyor. Onur Park Life Esenyurt'ta evlenen çiftlere özel kampanya sunuluyor.

Park Residences Cadde’de bahara özel 0 faiz kampanyası!

Park Residences Cadde’de bahara özel yeni bir kampanya başladı, kampanya kapsamında yüzde 20 peşinatla 0 faiz imkanı sunuluyor.

Dragos Park kampanya Haberi

Dragos Park kampanya

Diğer projelere göre kullanıcılarına hemen yerleşme avantajı sağlayan Dragos Park projesi 2012 yılında tamamlanarak hizmete alındı. 2025 m2 arsanın %40’ı yeşil alan olarak ayrılan Dragos Park projesinde 6000 m2 kapalı alan bulunuyor. 1400 m2’lik bodrum katta kapalı otopark ve teknik hacimler yer alırken, 800 m2’lik zemin katta depolarıyla beraber 330 ve 470 m2 net kullanım alanı seçenekleriyle iki adet mağaza ve 60 m2’lik lobby bulunuyor. Toplamda 14 kattan oluşan projenin diğer katları 140 ve 280 m2 alana sahip ofis ve home ofis tercihi sunabilen bağımsız bölümlerden oluşuyor. Ayrıca her ofis katında ortak kullanım alanı olarak ayrılmış bir kış bahçesi ve +50 kotunda şehir ve adalar manzarası sunan çatı terası kullanıcılara sosyal alan olarak hizmet verecek şekilde planlanmış.

Dragos Park teknik...