02 / 05 / 2024

Dragos tepesi nerede

Dragos tepesi nerede

Kartal ve Maltepe arasında yer alan, bugün daha çok yazlık villaların bulunduğu Dragos Tepesi'nde bulunan arsaları, 1953 yılında 7 bin lira ile 9 bin lira arasında, taksitle satın almak mümkünmüş.

OYAK Dragos nerede?

OYAK Dragos projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 3+1 dubleks ile 5+1 dubleks daireler bulunuyor...

Oyak Dragos nerede?

Oyak Dragos projesi 414 daire, 156 ofis ve 10 ticari birimden meydana geliyor. Oyak Dragos, 2020 yılının ilk yarısında teslim edilecek...

Adam Kule nerede? Açık adres!

Maltepe Dragos'ta yer alan Adam Kule'de stüdyo ve 1 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Adam Kule nerede? Açık adres...

Ona Dokuz Dragos nerede?

Yılmazlar İnşaat EN Grup tarafından hayata geçirilen Ona Dokuz Dragos projesinde tapular hemen teslim ediliyor. Peki Ona Dokuz Dragos nerede?

1947 yılında Dragos Tepesi'nde villalar çoğalmış!

1947 yılında Kartal ile Maltepe arasında bulunan Dragos Tepesi'nde villalar çoğalmış. Bir kooperatif tarafından satın alınarak ifraz edilen tepede yapılacak villalarla Dragos yeni bir sayfiye yeri olacakmış.

Dragos Adam Kule Rezidans nerede?

Toplam 350 adet konuttan meydana gelen Dragos Adam Kule Rezidans Konutları 27 katlı tek blok şeklinde inşa ediliyor. Peki Dragos Adam Kule Rezidans nerede?

Adam Kule Dap Yapı projesi nerede?

Dragos Adam Kule projesi Dap Yapı imzası ile 27 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Peki Adam Kule Dap Yapı projesi nerede?

Maltepe Wloft Dragos nerede?

Demirbaş Yapı ve Erguvan İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Wloft Dragos evleri 100 adet konut ve 350 metrekare olan 1 ticari birimden meydana geliyor. Peki Maltepe Wloft Dragos nerede?

Sancaktepe Safa Tepesi ne zaman bitecek?

Sancaktepe Safa Tepesi Tesis ve Mesire Alanı ne zaman bitecek? İBB ve Sancaktepe Belediyesi'nin Safa Tepesi projesi ne zaman hizmete açılacak? Sancaktepe safa tepesi nerede? Sancaktepe Safa Tepesi haritada nerede? İşte cevaplar...

Wloft Dragos nerede?

Wloft Dragos projesi 18 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 45 ile 160 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. İşte Wloft Dragos nerede sorusunun cavabı...

1953 yılında Dragos Tepesi'nde iki yıl taksitle satılık arsalar!

Kartal ve Maltepe arasında yer alan, bugün daha çok yazlık villaların bulunduğu Dragos Tepesi'nde bulunan arsaları, 1953 yılında 7 bin lira ile 9 bin lira arasında, taksitle satın almak mümkünmüş.

Nuvo Dragos Maltepe nerede?

999 adet daire ve 7 adet dükkandan meydana gelen Nuvo Dragos Maltepe nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Maltepe deniliyor. 3 blok halinde yükselen projede banka kredisi kullanılıyor...

Özderici GYO Nuvo Dragos nerede?

Maltepe Dragos'ta 52 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Özderici GYO Nuvo Dragos nerede sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Nuvo Dragos satılık daire fiyatları 320 bin liradan başlıyor.

Dragos tepesi nerede Haberi

Dragos tepesi nerede

DRAGOSTEPE'DE TAKSİTLE SATILIK ARSALAR


 Bu arsalar Dragos Tepesi'nin en tatlı yerinde

 Cevizli Tren İstasyonu ve Bağdat Caddesi ile denizin arasında

 Meşhur Dragos Kumluğu ile Plajı üzerinde

 Zeytinlikler içindedir.

 Metrekareleri 550 ile 650 arasında, fiyatları da 7.000 ile 9.000 lira raddesindedir.

 Fiyatın % 25'i peşin, mütebakisi iki sene aylık taksitledir.

 Taksitler faizsizdir. Peşinatın tediyesini müteakıp takrir yapılarak çap ve senet derhal verilir.

 Beğenilen arsayı kapatmak için makbuz mukabilinde 250 lira yatırmak lazımdır.

 Müracaat: İdealtepe, asfalt Bağdat Caddesi, otobüs durağı No. 93, Beyaz Köşk


Not: İdealtepe'ye Haydarpaşa'dan tren, Kadıköy'den otobüs vardır. 


(1953 yılında Reşat Altın 49 liraya satılmaktaymış.)


Cumhuriyet Gazetesi 12 Ağustos 1953



Abdullah Kutalmış...