10 / 05 / 2024

Dream Garden otel projesi

Dream Garden otel projesi

Yurtiçi ve dışında birçok projeye imza atan Halil Avcı Şirketler Grubu, 36 yıllık deneyimi ile faaliyet gösteriyor. Orhan Avcı, DreamGarden projeleri ile Adana'da yeni konutlar yapmaya hazırlandıklarını bildirdi.

Alaçatı'ya 5 yıldızlı otel geliyor! 612.2 milyon TL'lik yeni proje için düğmeye basıldı!

Dream Alaçatı, Çeşme Alaçatı'da hayata geçireceği yeni otel projesi için düğmeye bastı. 249 odanın yer alacağı otel projesi 612 milyon 266 bin TL'ye mal olacak.

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Doğukan Topçu, Ömer Yıldırım ve Tayfın Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Green Garden Turizm Otel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Garden Turizm Otel Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kandemir tarafından kuruldu.

Hilton Garden Inn, Emirates Old Trafford’ta otel açtı!

Hilton’un (NYSE: HLT) orta ölçekli pazarda hizmet veren ödüllü markası Hilton Garden Inn, Birleşik Krallık’taki yeni otelinin açıldığını duyurdu. 150 odalı Hilton Garden Inn Manchester Emirates Old Trafford, markanın Manchester şehrindeki ilk oteli olma özelliğini taşıyor.

Hilton Garden Inn Yalova açılıyor!

Hilton, Yalova’da bir Hilton Garden Inn oteli açmak üzere Çavuşoğlu Grup ile franchise anlaşması imzaladı. 2018 yılında açılması planlanan 121 odalı otel Marmara Denizi’nin kıyısında yer alacak.

Sivas’ta Hilton Garden Inn açıldı!

Hilton’un orta ölçekli pazarda hizmet veren ödüllü markası Hilton Garden Inn, Türkiye’deki en yeni oteli Hilton Garden Inn Sivas’ı açtı. 148 odalı otel, dünya çapında faaliyet gösteren 700’den fazla Hilton Garden Inn tesisi arasına katıldı.

Hilton Garden Inn Safranbolu’da açıldı!

Hilton Garden Inn, Türkiye’deki en yeni oteli Hilton Garden Inn Safranbolu’yu açtı. 124 odalı otel, halihazırda dünya çapında faaliyet gösteren 700 Hilton Garden Inn tesisi arasına katıldı.

Medd Garden Hotel Trabzon'da açıldı!

Medd Garden Hotel Trabzonun Maçka İlçesine bağlı Esiroğlu beldesinde hizmete açıldı. Otel toplam 58 oda olup, 55’i standart 3’ü özel odadır ve odalarımızın hepsi doğa manzaralıdır.

Hilton Garden Inn Ankara Gimat açıldı!

Ankara, ve MCLEAN, Va. – 15 Aralık 2015 –Hilton Worldwide’ın (NYSE: HLT) ödüllü otel markası Hilton Garden Inn bugün Hilton Garden Inn Ankara Gimat’ın açılışını gerçekleştirdi.

Hilton Garden Inn Balıkesir 18 ayda tamamlanacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen otel ihalesini kazanan Hilton Grubu adına işin yapımı için yetkili firmalarla resmi sözleşme imzalandı. Hilton Garden Inn Balıkesir 18 ayda tamamlanıp hizmete girecek.

Hilton Garden Inn Çorlu hizmete açıldı!

Hilton Worldwide'ın lüks ve uygun fiyatlı ödüllü otel markası Hilton Garden Inn, markanın dünya çapında 600'ü aşan portföyüne dahil olan Hilton Garden Inn Çorlu'yu hizmete açtı.

İşgal hediyesi torpil için orman müdürüne sürgün verildi!

İstanbul Şile'ye bağlı Meşrutiyet köyünde "orman arazisinin işgal edildiği" gerekçesiyle bakanlıkla davalık olan Şile Western Garden Otel'de eşini işe yerleştiren Şile Orman İşletme Müdürü Murat Çakır, Ağrı'ya gönderildi.

Aegean Dream Resort'u Vera işletecek!

Turizm ve otel işletmeciliği sektörünün köklü kuruluşlarından Bozatlı International, Ege'nin rüya tatil oteli Aegean Dream Resort'ün işletmesini Ten Tour bünyesindeki VERA Hotels & Resorts'a verdi

Dream Garden otel projesi Haberi

Dream Garden otel projesi

Orhan Avcı, "Bu proje ile müşterilerimize beş yıldızlı otel konforu sunmayı planlıyoruz. Teraslamalarla gerçekleştirilen, 1+1'den 1+5'e kadar daire seçeneği bulunan bu projede her detay düşünüldü. Temelleri atılan projç 226 daireden oluşacak. Projenin satışı lansman ile şimdiden yüksek bir satış rakamı yakalandı" diye konuştu. 


Gerçekleştirmiş oldukları Dreamtown projesinin bulunduğu bulvarın tamamını kendi sitelerinin oluşturduğunu belirten Orhan Avcı, "Projenin yapıldığı bölgedeki beş parselin tamamı bize ait. Hatta devamındaki arsalar da bize ait. Bu hayalini kurduğumuz bir projeydi. Dreamtown projesi ile bulvardaki tüm yapıların konseptini biz oluşturuyoruz. Proje toplamında binden fazla konut olacak ve yaklaşık 4-5 bin kişilik yüksek alım gücüne sahip yerleşim yeri üe küçük bir mahalle oluşturuyoruz" dedi. Dream Garden projesinin, dahabüyükbir proje olduğunu vurgulayan Orhan Avcı, bu proje için en...