27 / 04 / 2024

Orhan Avcı: DreamGarden ile Adana'da beş yıldızlı otel konforu yaşatmak istiyoruz!

Orhan Avcı: DreamGarden ile Adana'da beş yıldızlı otel konforu yaşatmak istiyoruz!

Yurtiçi ve dışında birçok projeye imza atan Halil Avcı Şirketler Grubu, 36 yıllık deneyimi ile faaliyet gösteriyor. Orhan Avcı, DreamGarden projeleri ile Adana'da yeni konutlar yapmaya hazırlandıklarını bildirdi.



Orhan Avcı, "Bu proje ile müşterilerimize beş yıldızlı otel konforu sunmayı planlıyoruz. Teraslamalarla gerçekleştirilen, 1+1'den 1+5'e kadar daire seçeneği bulunan bu projede her detay düşünüldü. Temelleri atılan projç 226 daireden oluşacak. Projenin satışı lansman ile şimdiden yüksek bir satış rakamı yakalandı" diye konuştu. 


Gerçekleştirmiş oldukları Dreamtown projesinin bulunduğu bulvarın tamamını kendi sitelerinin oluşturduğunu belirten Orhan Avcı, "Projenin yapıldığı bölgedeki beş parselin tamamı bize ait. Hatta devamındaki arsalar da bize ait. Bu hayalini kurduğumuz bir projeydi. Dreamtown projesi ile bulvardaki tüm yapıların konseptini biz oluşturuyoruz. Proje toplamında binden fazla konut olacak ve yaklaşık 4-5 bin kişilik yüksek alım gücüne sahip yerleşim yeri üe küçük bir mahalle oluşturuyoruz" dedi. Dream Garden projesinin, dahabüyükbir proje olduğunu vurgulayan Orhan Avcı, bu proje için en ufak ayrıntılara bile özen gösterdiklerini kaydetti. 


"Müşteriler tercihlerinde artık daha bilinçli" 

Müşterilerin artık çok daha bilinçli olduğuna işaret eden Avcı, şöyle devam etti: "Müşteriler, oturmayı düşündüğü binanın her yönlü özelliğini araştırıyor. Bu yüzden bulvardan ve ana arterden bakış açısı, güneşi ve rüzgarı alma açısı ve dairelerin metrekareleri çok ince hesaplarla yapıldı. Bir dairenin büyük veya küçük olmasından ziyade, kullanım alanlarını düşünerek projeyi yaptık. Bir de sosyal alanlarımız çok etkileyici. İki büyük bir de küçük havuzumuz var. Bütün araçlar için kapalı otopark, fitness salonu, tenis, futbol ve basketbol sahaları, çocuk oyun parkı, sauna, sinema salonu, geniş peyzaj alanı, kış bahçesi gibi sınırsız sosyal alanlarımız bulunuyor. Yani bu evi alanlar, adından da anlaşılacağı üzere rüya gibi bir evde yaşayacak." İnşaat sektörüne ağırlık verdi Enerji, turizm, madencilik ve taran sektörlerinde faaliyet gösterdiklerine değinen Orhan Avcı, inşaat sektörüne ağırlık verdiklerini ifade etti. İnşaat sektöründe üç ana başlıkta çalıştıklarını düe getiren Avcı, devlet taahhütleri,  Adana  ve İstanbul ağırlıklı olmak üzere konut geliştirme projeleri ve yurtdışında Türkmenistan ağırlıklı projeler gerçekleştirdiklerini söyledi. Enerji sektöründe hidroelektrik santralleri işletmesine devam ettiklerini kaydeden Avcı, buna ek olarak güneş ve rüzgardan alternatif enerji sağlama çalışmalarını da takip ettiklerini vurguladı. 


Bunun dışında turizm alanında faaliyet gösterdikleri butik oteli genişletme planlarının bulunduğundan bahseden Avcı, devlet taahhütlü yaptıkları Bolu Kayak Merkezi projesini bitirip teslim ettiklerini, Kadirli Kültür Merkezi projelerinin hala devam ettiğini ve Tufanbeyli'de bir kültür merkezi projesine başlayacaklarını söyledi. İstanbul Bağdat Caddesi'nde yürüttükleri iki tane projeleri bulunduğunun bilgisini veren Avcı, yapımına başladıkları Koru Residence projelerinin bitme aşamasına geldiğini ve kentsel dönüşüm kapsamında da yeni bir projeye başlayacaklarını aktardı. Yurtdışında da Tükmenistan'da birçok projeye imza attıklarını anlatan Orhan Avcı, bugüne kadar alışveriş merkezi, konut, müze, okul, otel ve rehabilitasyon merkezi gibi projeler bitirdiklerini ve devam eden projelerinin olduğunu üetti. Tek kalemde 40 milyon dolar yatırım maliyetinden fazla 420 kişüik rehabüitasyon merkezini yeni teslim ettiklerini belirten Avcı, "Bu rehabüitasyon merkezi çok gelişmiş bir kompleks. Engelliler için hem sağlık hem de eğitim yeri olacak. Bu proje büyük bir devlet yatırımıydı" ifadesinde bulundu. Türkmenistan'da yeni bir müzenin inşaatını da aldıklarını açıklayan Avcı, "Türkmenistan'da iş yapmayı çok seviyoruz çünkü gerçekten çok güvenli bir ülke, mühendislerimiz ve mimarlarımız oraya güvenle gidebiliyor. Bu açıdan Türkmenistan bizim iş yapmak istediğimiz bir yer. Kültür olarak dayakın bir bölge olduğu için buradan o ülkeye çalışmaya giden kişüer sorun yaşamıyor. Zaten yaşam koşulları da oldukçauygun" şeklinde konuştu. 


Şehire sosyal hizmetler konusunda da katkılar sağladıklarını belirten Avcı, öğrencüere düzenli olarak burs verdiklerini, hayvan barınaklarına yardım ettiklerini ve özellikle Ramazan aylarında Çocuk Esirgeme Kurumu'na ve huzur evlerine yardımlarda bulunduklarım söyledi. 


Dünya Bölge


Geri Dön