27 / 04 / 2024

Dream park satışları

Dream park satışları

Halil Avcı İnşaat'ın müşteri taleplerini göz önüne alarak hayata geçirdiği Dreampark projesinde satışlarda patlama yaşanıyor. Adana Dreampark projesinden daire satış almak isteyenler alıcılar sıraya girdi...

Deluxia Park Business satışları başladı!

Teknik Yapı, sadece ofis ve ticari ünitelerden meydana gelen Deluxia Park Business projesinin satışlarına başladı.

Royal Garden Yaka Park'ta ön satışlar başladı!

Kartal bölgesinin avantajlı konuma sahip olduğunu vurgulayan Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, “Hazırlık aşamasında olan Royal Garden Yakacık ve Royal Garden Yaka Park'ın ön satışlarında daha şimdiden büyük ilgiyle karşılaştık" dedi.

Ağaoğlu Çekmeköy Park satışları başlıyor!

Ağaoğlu Çekmeköy projesinin adı "Ağaoğlu Çekmeköy Park" oldu. Ağaoğlu Çekmeköy Park satışları başlıyor. Projede fiyatlar 387 bin TL'den başlıyor.

Nurol Park satılık ev fiyatları!

İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli bölgesinde hayata geçirilen Nurol Park satılık ev fiyatları 563 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Başakşehir Merkez Çarşı Kayabaşı dükkan satışları!

Başakşehir Merkez Çarşı Kayabaşı dükkan satışları açık artırma ile 28 Ağustos'ta yapılacak. Başakşehir Merkez Çarşı, Park Mavera 2 projesinin ticaret alanı olarak planlandı...

Demirlipark Plus’da lansman öncesi ön satışlar başlıyor!

Demirli Yapı, yeni projesi Demirlipark Plus'ta lansman öncesi ön satışlar başlıyor. Sahrayı Cedid’in en prestijli Konut projesi Demirli Park Plus sizlere bir evden daha fazlasını, şehrin ortasında yazlık tadında bir yaşam kompleksi sunuyor.

Onur Park Life İstanbul'da ilk etap satışları başlıyor!

Onur Park Life İstanbul'da ilk etap satışları başlıyor. Esenyurt'ta yer alan Onur Park Life İstanbul projesinde 718 daire ve 231 ticari ünite olacak...

Bakırköy Central Park İstanbul satışları!

Bakırköy Central Park İstanbul satışları Mart ayında başlıyor. Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Central Park İstanbul projesinde 1.200'den fazla daire yer alıyor...

Park Mavera'da 2. etap satışları için ön talep toplanıyor!

Türkiye’nin ilk planlı kent meydanında inşa edilen Emlak Konut GYO’nun rekortmen projesi Park Mavera ikinci etap satışları için ön talep toplamaya başladı.

İzmir Mia Park Menderes'de satışlar 2016'nın 2. yarısında başlayacak!

Koç İnşaat imzasına sahip olan proje toplam 46 adet daireden meydana gelecek. Proje İzmir İl'i Menderes İlçe'sinde yer alıyor. İzmir Mia Park Menderes'de satışlar 2016'nın 2. yarısında başlayacak.

Queen Central Park Bomonti’de ön satışlar başladı!

Sinpaş GYO imzasını taşıyan Queen Central Park Bomonti’de ön satışlar başladı. ‘Mimari silueti ve estetiğiyle İstanbul’un simgeleri arasında yer alacak proje, görücüye çıktığından bu yana hem yerli hem de yabancı yatırımcıların odak noktası.

Bağcılar Nurol Park satış ofisi telefon!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteren proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli'de yükseliyor. Bağcılar Nurol Park satış ofisi telefon numarası 444 6496 olarak belirlendi.

Bağcılar Nurol Park satılık daire fiyatları!

Bağcılar Nurol Park Projesi İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Güneşli'de inşa ediliyor. Bağcılar Nurol Park satılık daire fiyatları 440 bin TL'den başlıyor.

Dream park satışları Haberi

Dream park satışları

Dreampark projesinde daha temel atılmadan konut almak isteyenler gece 22:00 a kadar açık olan satış ofisinde adeta sıraya girdiler. Sektördeki 35 yıllık deneyimiyle adı "güvenle" anılan ve inşa ettiği sosyal donatılı çağdaş konutlarla müşteri kitlesine hem iyi bir "ev" hem de iyi bir "yatırım" imkanı sunan Halil Avcı Şirketler Grubu Genel Müdürü Orhan Avcı, "Biz, Adana'nın yatırım getirişi en yüksek, farklı, vizyonu geniş ve en çok prim yapacak projesini gerçekleştirirken, konut alıcılarının da projemize inanarak bizleri tercih etmeleri son derece gururlandırıyor" diye konuştu. 


Satış ofisi gece saat 22.00'ye kadar açık

Dreampark projesinde kelimenin tam anlamıyla kişilerin yaşam ihtiyaçlarına cevap veren alanlar hazırladıklarını belirten Avcı, "Konutlarımızı 24 ayda tesliminin taahhüt ettik ancak hedefimiz 18 ayda Dreampark projemizi tamamlayarak sahiplerine teslim etmek. Hatta...