25 / 05 / 2024

D.ream restoran

D.ream restoran

FERİT Şahenk ile el sıkışmak üzere oldukları konuşulan Günaydın’ın sahibi Cüneyt Asan “Türkiye’de 100, Avrupa ve Ortadoğu’da da 100 şube açma potansiyelimiz var. Bizimle aynı kafada, vizyonda olan kim varsa, gelsin birleşelim” dedi...

Dünyanın en iyi restoranı seçilmişti, Noma kepenk kapatıyor! En düşük menünün fiyatı 500 dolar!

2011 yılında dünyanın en iyi restoranı seçilen Danimarka'nın başkenti Kopenhag'daki 'Noma' adlı restoran 2024 yılının sonunda kepenk kapatmaya hazırlanıyor. Personel ve ürünlerdeki yüksek fiyatlara vurgu yapıldı.

Salgından sonra kendimizi sokağa atıp, 150 milyar TL harcadık!

Türk halkı salgın nedeniyle evde kapalı kaldığı yaklaşık iki yılın ardından kendini sokağa atarak adeta para saçtı. Bu dönemde restoran ve otel gibi ev dışı tüketim sektöründeki işletmelerde harcanan para dudak uçuklattı.

Jfyms Gayrimenkul Restoran Kafe Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jfyms Gayrimenkul Restoran Kafe Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da JAmıl Sawaed tarafından kuruldu.

Phinicia Lounge Hotels Restoran Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Phinicia Lounge Hotels Restoran Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Mohammed I.O. Chonnar ve Osman I. O. Che ortaklığında kuruldu.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi dükkan, kafe ve restoran satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan dükkan, kafe ve restoranı satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

Rüya, İngiltere, Katar, Dubai ve Suudi Arabistan'da 6 şube açıyor!

D-ream çatısı altındaki Rüya, İngiltere, Katar, Dubai ve Suudi Arabistan'da 6 yeni şube açacak.

Tavuk Dünyası 2020’de 15 restoran açtı!

Tavuk Dünyası CEO'su Volkan Mumcu, 2020 yılında 11 şehirde 15 yeni restoran açtıklarını söyledi. Mumcu, yıl sonuna kadar 10 restoran daha açmayı planladıklarını dile getirdi. 

Tavuk Dünyası Üsküdar'daki 2. restoranını Nevçarşı AVM’de açtı!

Tavuk Dünyası, İstanbul Anadolu Yakası’ndaki restoranlarına bir yenisini daha ekledi. Üsküdar’daki ikinci restoranını Nevçarşı AVM’de hizmete sundu.

Tavuk Dünyası Siirt Park AVM'de restoran açtı!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki yatırımlarını sürdüren Tavuk Dünyası şimdi de ‘Siirt’te Tavuk Dünyası, Siirt’teki ‘ilk restoran yatırımı’nı açılışı sabırsızlıkla beklenen Siirt Park AVM’ye yaptı.

Tavuk Dünyası Antakya Palladium AVM’de yeni restoran açtı!

Tavuk Dünyası, uluslararası ödüllere de sahip akılalmaz lezzetlerini Hataylı misafirleriyle şimdi de Hatay’daki 3. yatırımı olarak Antakya Palladium AVM’de hizmete başlayan yeni restoranında buluşturuyor.

Tavuk Dünyası Adana’da 6. restoranını açtı!

Tavuk Dünyası, 2020 yılı yatırım planı kapsamında açılışlarını yaptığı yeni restoranlarıyla, daha çok lezzetsevere ulaşıyor. Tavuk Dünyası Adana’da 6. restoranını açtı.

Tavuk Dünyası Ordu’daki 2. restoranını Novada AVM’de açtı!

Tavuk Dünyası Ordulu konuklarını, Ünye’de hizmet veren restoranın ardından şimdi de Novada AVM’de kapılarını açan yepyeni şubesinde hizmet veriyor.

Tavuk Dünyası Ankara’daki 15. restoranını açtı!

Tavuk Dünyası, Vega AVM’de konuklarını ağırlamaya başlayan yeni restoranıyla birlikte Ankara’daki şube sayısını 15’e yükseltti...

D.ream restoran Haberi

D.ream restoran

FERİT Şahenk ile el sıkışmak üzere oldukları konuşulan Günaydın’ın sahibi Cüneyt Asan “Türkiye’de 100, Avrupa ve Ortadoğu’da da 100 şube açma potansiyelimiz var. Bizimle aynı kafada, vizyonda olan kim varsa, gelsin birleşelim” dedi.


Doğuş Holding’in D.ream şirketinin öncülük ettiği satın alma ve ortaklık işlemleri tüm hızıyla sürüyor. En son Esas Holding’in Günaydın ile ilgilendiği konuşuluyordu. Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sabancı, görüşmeyi doğrularken, sadece Günaydın değil birkaç yerle daha görüştüklerini açıkladı. Ancak pazar günü yayımlanan Ayşe Arman röportajından öğrendik ki Esas Holding, ortaklıktan vazgeçmiş. 


DOĞUŞ İLE MASADA  


Aynı gün kulislerde, Ferit Şahenk’in sahibi olduğu D.ream’in ortaklık için (büyük hissedar olarak) Günaydın’la masada olduğu konuşuluyordu. Günaydın’ın kurucusu Cüneyt Asan’a ulaştığımızda görüşmeyi doğruladı. Asan, “Pek çok muhtemel ortakla görüşüyoruz. Doğuş’la da görüşüyoruz”...