19 / 05 / 2024

D.ream restorant

D.ream restorant

FERİT Şahenk ile el sıkışmak üzere oldukları konuşulan Günaydın’ın sahibi Cüneyt Asan “Türkiye’de 100, Avrupa ve Ortadoğu’da da 100 şube açma potansiyelimiz var. Bizimle aynı kafada, vizyonda olan kim varsa, gelsin birleşelim” dedi...

Rüya, İngiltere, Katar, Dubai ve Suudi Arabistan'da 6 şube açıyor!

D-ream çatısı altındaki Rüya, İngiltere, Katar, Dubai ve Suudi Arabistan'da 6 yeni şube açacak.

Ferit Şahenk’in D-ream’ına yabancı ortak geliyor!

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; Ferit Şahenk  58 markaya sahip D-ream’ı satmak veya ortaklık için Singapurlu bir yatırımcı ile masaya oturmuş...

Galataport'a 'Gentlemen Club' geliyor!

D.ream adlı şirketle İstanbul'un en popüler adreslerinin sahibi olan Doğuş Grubu'nun patronu Ferit Şahenk ile Soho House'un İstanbul'daki şubesine ev sahipliği yapan Serdar Bilgili. Galata'da 'Patronlar Kulübü' açıyor.

Ferit Şahenk İspanya'da 4 ünlü restoran satın aldı!

Mart 2012'de, yeme-içme sektöründe hizmet vermeye başlayan d.ream'i kuran Ferit Şahenk, mekana doymuyor! Türkiye'de neredeyse almadık mekan bırakmayan Şahenk, Avrupa'ya da el atıp dört yıllık süreçte pek çok dünya markasını satın almıştı.

Ferit Şahenk'ten Ortaköy'e Oğlak Burcu restoranı geliyor!

FERİT Şahenk’in sahibi olduğu Doğuş Grubu’nun yeme- içme sektöründeki faaliyetlerini yürüten şirketi D.ream (Doğuş Restaurant Entertainment and Management) yeni konseptleri Türkiye’ye getirmeye devam ediyor.

D.ream'ın 8. restoranı açılıyor!

İstanbul Etiler'deki Nispetiye Caddesi’nde Doğuş Grubu’na ait D.ream markalarının sayısı artıyor. Bu cadde üzerinde 7 restoranı ile hizmet veren D.ream, son olarak Bigchefs’in yerine de yeni bir marka getirmeye hazırlanıyor.

Londra'daki Frescobaldi, Cala Di Volpe Otel'i ile işbirliği yaptı!

İstanbul Doors'u Ferit Şahenk'in sahibi olduğu D-ream'e satan Levent Büyükuğur, Avrupa'ya açıldı. Büyükuğur'un Londra'da açtığı Frescobaldi, Sardunya'nın ünlü Cala Di Volpe Otel'i ile işbirliği yaptı.

Huxo restorant yeni şubesini Bağdat Caddesi'nde açacak!

Dünya mutfağının lezzetlerini sunan Huxo restorant'ın sahibi Fulya Ağaoğlu yeni şubelerini Bağdat Caddesi'nde açacağını söyledi.

Hülya Avşar Bahçeşehir'de simit restorantı açtı!

Renkli hayatının gözde isimlerinden biri olan Hülya Avşar, ticarete atıldı. Televizyondaki başarısını iş dünyasında göstermeye hazırlanan Avşar, bir simit restorantı açtı.

D.ream İstanbul Port'ta büfe açacak!

WSJ Türkiye'nin haberine göre Ferit Şahenk'in şirketi, mayıs ayında ihalesini kazandığı İstanbul Port'taki terminal binasında yolcu ve tayfaların taleplerini karşılamak için büfe ve kafeterya açacak.

D.ream büfe ve kafeterya açacak!

Yetkililer Dream'in İstanbul Port'un şu an terminal binası olarak kullanılan 1 nolu Antrepo'da işleteceği bu yeni büfe-kafeterya konseptinin kurvaziyerlerden gelen tayfa ve yolcuların ihtiyaçlarının karşılanması için açılacağını ifade ediyor.

Aksoylar Restorant Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoylar Restorant Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Aksoy tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos 2014 tarihinde Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.

Ferit Şahenk ile Cüneyt Asan D.ream için ortak olacak!

FERİT Şahenk ile el sıkışmak üzere oldukları konuşulan Günaydın’ın sahibi Cüneyt Asan “Türkiye’de 100, Avrupa ve Ortadoğu’da da 100 şube açma potansiyelimiz var. Bizimle aynı kafada, vizyonda olan kim varsa, gelsin birleşelim” dedi...

D.ream restorant Haberi

D.ream restorant

FERİT Şahenk ile el sıkışmak üzere oldukları konuşulan Günaydın’ın sahibi Cüneyt Asan “Türkiye’de 100, Avrupa ve Ortadoğu’da da 100 şube açma potansiyelimiz var. Bizimle aynı kafada, vizyonda olan kim varsa, gelsin birleşelim” dedi.


Doğuş Holding’in D.ream şirketinin öncülük ettiği satın alma ve ortaklık işlemleri tüm hızıyla sürüyor. En son Esas Holding’in Günaydın ile ilgilendiği konuşuluyordu. Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sabancı, görüşmeyi doğrularken, sadece Günaydın değil birkaç yerle daha görüştüklerini açıkladı. Ancak pazar günü yayımlanan Ayşe Arman röportajından öğrendik ki Esas Holding, ortaklıktan vazgeçmiş. 


DOĞUŞ İLE MASADA  


Aynı gün kulislerde, Ferit Şahenk’in sahibi olduğu D.ream’in ortaklık için (büyük hissedar olarak) Günaydın’la masada olduğu konuşuluyordu. Günaydın’ın kurucusu Cüneyt Asan’a ulaştığımızda görüşmeyi doğruladı. Asan, “Pek çok muhtemel ortakla görüşüyoruz. Doğuş’la da görüşüyoruz”...