05 / 05 / 2024

D.ream İstanbul Port'ta büfe açacak!

D.ream İstanbul Port'ta büfe açacak!

WSJ Türkiye'nin haberine göre Ferit Şahenk'in şirketi, mayıs ayında ihalesini kazandığı İstanbul Port'taki terminal binasında yolcu ve tayfaların taleplerini karşılamak için büfe ve kafeterya açacak.



Doğuş Holding'in yeme-içe-eğlence sektörüne yatırım yapan şirketi D.ream, bugüne kadar yaptığı lüks restoran yatırımlarının ardından yeni bir segmente girdi. WSJ Türkiye'nin haberine göre Ferit Şahenk'in şirketi, mayıs ayında ihalesini kazandığı İstanbul Port'taki terminal binasında yolcu ve tayfaların taleplerini karşılamak için büfe ve kafeterya açacak.  


Bu yatırım bugüne kadar Zuma, Nusr. içme-eğlence sektörüne yatırım Et, Lacivert gibi lüks segment restoranlara yatırımlar yapan D.ream yetkilileri, İstanbul Port'un Fındıklı kapısında, şu an terminal binası olarak kullanılan 1 No'lu Antrepo'da işleteceği bu yeni büfe-kafeterya konseptinin kurvaziyerlerden gelen tayfa ve yolcuların ihtiyaçlarının karşılanması için açılacağını ifade ediyor. Şube açılışını şirket olarak yaptıklarını belirten şirket yetkilileri bu yeni tarz yatırımın ne zaman hayata geçeceği konusunda ise herhangi bir bilgi vermekten kaçındılar. 


Habertürk 



Geri Dön