25 / 05 / 2024

istanbul porta D.ream açılıyor

istanbul porta D.ream açılıyor

WSJ Türkiye'nin haberine göre Ferit Şahenk'in şirketi, mayıs ayında ihalesini kazandığı İstanbul Port'taki terminal binasında yolcu ve tayfaların taleplerini karşılamak için büfe ve kafeterya açacak.

İstanbul’un dönüşümü için 10 kritik öneriyi sektörün uzmanları tek tek sıraladı!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminin ardından kentsel dönüşümün tek çözüm olduğu bir kez daha vurgulandı. Peki İstanbul'da böyle bir deprem olursa ne olur? Sektör uzmanların İstanbul'un dönüşümü için 10 kritik öneriyi tek tek sıraladı.

İstanbul'da dövizde ilçeler arası farkın sebebi neyden kaynaklanıyor?

İstanbul'da meydana gelen bazı döviz bürolarının son zamanlardaki güncel kur değerleri ve birbirleri arasındaki ücret değişimi yatırımcıların ve ilgili vatandaşların dikkatini çekiyor.

TOKİ Yarısı Bizden Kampanyasına başvuru nasıl yapılır? İstanbul Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden Kampanyası başvuru ekranı

TOKİ ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ortaklığında 'Yarısı Bizden Kampanyası' başladı. Peki, TOKİ Yarısı Bizden Kampanyasına başvuru nasıl yapılır? İstanbul Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden Kampanyası başvuru ekranı...

İstanbul'daki dönüşümün detayları belli oluyor! Murat Kurum: 2+1'ler 100 metrekare, 3+1'ler 120 metrekare olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Dönüşümde Yarısı Bizden" kampanyasına ilişkin yeni bir açıklamada bulundu. Kurum, 2+1'lerin 100 metrekare, 3+1'lerin 120 metrekare olacağını açıkladı. 

Borsa İstanbul’da son 2 yılın en sert düşüşü! Endeks yüzde 8,62 oranında çakıldı!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinin ardından Borsa istanbul’da dün başlayan sert düşüşler bugün de devam etti. BIST 100 endeksi 22 Mart 2021'den bu yana en sert düşüşünü yaşadı.

Borsa’da ‘kış’ havası! Borsa İstanbul’da düşüş devam etti, 24 Ocak BIST 100 endeksi ne oldu?

Haftaya düşüşle başlayan Borsa İstanbul, bugün de yatırımcılarını üzdü. BIST 100 endeksi yüzde 0,70 oranında değer kaybederken, toplam işlem hacmi 108,3 milyar lira düzeyinde gerçekleşti.

TOKİ İstanbul projelerinde düğmeye bastı! 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 konutlar satılıyor! Hemen fiyatlara bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da konut satışları için düğmeye bastı. 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 konutların fiyatları resmen açıklandı. İşte ev almak isteyenlerin merak ettiği o detaylar...

İstanbul Yari Dış Ticaret Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Yari Dış Ticaret Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şişli'de Mohsen Yarı tarafından kuruldu.

İstanbul'un dönüşümünde kaybedecek zaman yok!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İstanbul Yenileniyor platformu ve İstanbul'daki riskli binaların dönüşümüne ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Kurt, hem İstanbul'daki dönüşümün aciliyetine hem de İstanbul Yenileniyor platformu kapsamındaki yeniliğe değindi.

İstanbul Baobab Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Baobab Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 100  bin TL sermaye bedeli  ile Necati Yıldırım tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul kentsel dönüşümü engellemeyecek!

"Anadolu Sohbetleri"ne katılan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Kanal İstanbul ve kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

İstanbul'un dönüşüm maliyeti 500-600 milyar TL!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'daki kentsel dönüşümün topyekun mücadele, birlikte çözüm bulmak ve devlet kaynaklarının aktarımına bağlı olduğunu dile getirdi. İmamoğlu, İstanbul'un dönüşüm maliyetinin 500-600 milyar Türk Lirası olduğuna dikkat çekti.

Kanal İstanbul kentsel dönüşümün önünü açacak!

Kanal İstanbul projesinin iki yakasında kurulması planlanan yeni şehirlerle, kalabalık halde bulunan bölgelerde kentsel dönüşüm hızlanacak...

istanbul porta D.ream açılıyor Haberi

istanbul porta D.ream açılıyor

Doğuş Holding'in yeme-içe-eğlence sektörüne yatırım yapan şirketi D.ream, bugüne kadar yaptığı lüks restoran yatırımlarının ardından yeni bir segmente girdi. WSJ Türkiye'nin haberine göre Ferit Şahenk'in şirketi, mayıs ayında ihalesini kazandığı İstanbul Port'taki terminal binasında yolcu ve tayfaların taleplerini karşılamak için büfe ve kafeterya açacak.  


Bu yatırım bugüne kadar Zuma, Nusr. içme-eğlence sektörüne yatırım Et, Lacivert gibi lüks segment restoranlara yatırımlar yapan D.ream yetkilileri, İstanbul Port'un Fındıklı kapısında, şu an terminal binası olarak kullanılan 1 No'lu Antrepo'da işleteceği bu yeni büfe-kafeterya konseptinin kurvaziyerlerden gelen tayfa ve yolcuların ihtiyaçlarının karşılanması için açılacağını ifade ediyor. Şube açılışını şirket olarak yaptıklarını belirten şirket yetkilileri bu yeni tarz yatırımın ne zaman hayata geçeceği konusunda ise herhangi bir bilgi vermekten...