19 / 05 / 2024

D.ream istanbul port şubesi

D.ream istanbul port şubesi

WSJ Türkiye'nin haberine göre Ferit Şahenk'in şirketi, mayıs ayında ihalesini kazandığı İstanbul Port'taki terminal binasında yolcu ve tayfaların taleplerini karşılamak için büfe ve kafeterya açacak.

Özyurtlar İnşaat'tan Ödül İstanbul açıklaması: Proje tamamlanma yolunda hızla ilerliyor!

Özyurtlar İnşaat son günlerde eylem haberleri ile gündeme gelen Ödül İstanbul projesi ile ilgili bir açıklama yaptı. Özyurtlar İnşaat tarafından yapılan açıklamada projenin tamamlanma yolunda hızla ilerlediği belirtildi. İşte Özyurtlar İnşaat'ın o açıklaması...

Özyurtlar Ödül İstanbul'dan evlerini alamayan konut mağdurları eylem yapacak! 14 yıldır bitmeyen proje!

İstanbul Esenyurt'ta 2 bin 560 konutluk Ukra City projesinin yapımı durduktan sonra mağdur olan vatandaşlar, 'Bu kez de Özyurtlar tarafından mağdur edildik' diyerek yeni bir eylem kararı aldı. 200'den fazla kişinin katılması beklenen eylem 11 Mayıs tarihinde yapılacak. 

Nurol GYO, Ödül İstanbul'dan 197 milyon TL'lik 30 adet konutu aldı! 

Nurol GYO, Ödül İstanbul'dan 197 milyon TL'ye bedelle 30 adet konutu satın alıyor. İşte ayrıntılar...

Nurol GYO, Ödül İstanbul'dan 60 adet konutu 331.9 milyon TL'ye alıyor! 

Nurol GYO, İstanbul Esenyurt'ta yükselen Ödül İstanbul'dan 60 adet konutu 331.9 milyon TL'ye alıyor. İşte şirketten yapılan o son dakika açıklaması...

Ödül İstanbul'da 24 ay vade fırsatı! İlk bloklarda teslimler başladı! 

Özyurtlar Holding imzasıyla Beylikdüzü'nde yükselen Ödül İstanbul'da ilk blokların teslimleri başladı. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere şirket bünyesinde 24 ay vade fırsatı sunuluyor. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

4b İstanbul Port Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

4b İstanbul Port Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Üzümcü tarafından kuruldu.

Havalar ne zaman düzelecek? İstanbul'da havalar ne zaman ısınacak? Havalar ısınacak mı?

Havaların ne zaman ısınacağı, ne zaman sıcak havaların geleceği vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. İşte merak edilen detaylar!

Mia Port Comfort Arnavutköy'de yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanları!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında hayata geçirilen Mia Port Comfort'ta yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. İşte Mia Port Comfort projesi ile ilgili detaylar...

Mia Port Comfort'ta son cadde dükkanları! Yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında bulunan Mia Port Comfort'ta son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. Söz konusu dükkanlar için yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit fırsatı sunuluyor.

Borsa İstanbul’da son 2 yılın en sert düşüşü! Endeks yüzde 8,62 oranında çakıldı!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinin ardından Borsa istanbul’da dün başlayan sert düşüşler bugün de devam etti. BIST 100 endeksi 22 Mart 2021'den bu yana en sert düşüşünü yaşadı.

Ödül İstanbul projesinde ilk etap teslimleri başlıyor! 

Özyurtlar Holding'in Beylikdüzü’nde tatil köyü konseptiyle inşa ettiği projesi Ödül İstanbul’un ilk etabında teslimler başlıyor. İşte ayrıntılar...

World Port İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World Port İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Anas Kazzıha ve Mahmut Keşe ortaklığında kuruldu.

İst Port Residence için düğmeye basıldı! Ankara'ya 741 konut ve 123 dükkanlık yeni proje geliyor!

İst Port Residence için düğmeye basıldı. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan projede 741 adet konut ve 123 adet ticari ünite yer alacak.

D.ream istanbul port şubesi Haberi

D.ream istanbul port şubesi

Doğuş Holding'in yeme-içe-eğlence sektörüne yatırım yapan şirketi D.ream, bugüne kadar yaptığı lüks restoran yatırımlarının ardından yeni bir segmente girdi. WSJ Türkiye'nin haberine göre Ferit Şahenk'in şirketi, mayıs ayında ihalesini kazandığı İstanbul Port'taki terminal binasında yolcu ve tayfaların taleplerini karşılamak için büfe ve kafeterya açacak.  


Bu yatırım bugüne kadar Zuma, Nusr. içme-eğlence sektörüne yatırım Et, Lacivert gibi lüks segment restoranlara yatırımlar yapan D.ream yetkilileri, İstanbul Port'un Fındıklı kapısında, şu an terminal binası olarak kullanılan 1 No'lu Antrepo'da işleteceği bu yeni büfe-kafeterya konseptinin kurvaziyerlerden gelen tayfa ve yolcuların ihtiyaçlarının karşılanması için açılacağını ifade ediyor. Şube açılışını şirket olarak yaptıklarını belirten şirket yetkilileri bu yeni tarz yatırımın ne zaman hayata geçeceği konusunda ise herhangi bir bilgi vermekten...