25 / 05 / 2024

D.ream şubeleri

D.ream şubeleri

WSJ Türkiye'nin haberine göre Ferit Şahenk'in şirketi, mayıs ayında ihalesini kazandığı İstanbul Port'taki terminal binasında yolcu ve tayfaların taleplerini karşılamak için büfe ve kafeterya açacak.

Five O'Clock, dördüncü şubesini Zorlu Center'da açtı!

Acarkent, Kavacık ve Bodrum şubeleri ile hizmet veren Five O'Clock, dördüncü şubesini Zorlu Center'da açtı...

Rüya, İngiltere, Katar, Dubai ve Suudi Arabistan'da 6 şube açıyor!

D-ream çatısı altındaki Rüya, İngiltere, Katar, Dubai ve Suudi Arabistan'da 6 yeni şube açacak.

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'nın Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde kentsel dönüşüm için toplantılar yapılmaya başlandı. İnşaat Mühendisleri ve Mimarlar Odası Bursa şubeleri, İMSAD ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası İnşaat Konseyi geçtiğimiz aylarda önemli bir işbirliğine imza attı.

Tarihi Demirci Döner Londra'da şube açıyor!

İstanbul'da Fatih, Ataşehir Watergarden ve Maltepe'de şubeleri bulunan Tarihi Demirci Döner Lokantası'nın sahibi Orçun Ongun, şimdi de gözünü Londra'ya dikti.

Ferit Şahenk’in D-ream’ına yabancı ortak geliyor!

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; Ferit Şahenk  58 markaya sahip D-ream’ı satmak veya ortaklık için Singapurlu bir yatırımcı ile masaya oturmuş...

Galataport'a 'Gentlemen Club' geliyor!

D.ream adlı şirketle İstanbul'un en popüler adreslerinin sahibi olan Doğuş Grubu'nun patronu Ferit Şahenk ile Soho House'un İstanbul'daki şubesine ev sahipliği yapan Serdar Bilgili. Galata'da 'Patronlar Kulübü' açıyor.

Ferit Şahenk İspanya'da 4 ünlü restoran satın aldı!

Mart 2012'de, yeme-içme sektöründe hizmet vermeye başlayan d.ream'i kuran Ferit Şahenk, mekana doymuyor! Türkiye'de neredeyse almadık mekan bırakmayan Şahenk, Avrupa'ya da el atıp dört yıllık süreçte pek çok dünya markasını satın almıştı.

Ferit Şahenk'ten Ortaköy'e Oğlak Burcu restoranı geliyor!

FERİT Şahenk’in sahibi olduğu Doğuş Grubu’nun yeme- içme sektöründeki faaliyetlerini yürüten şirketi D.ream (Doğuş Restaurant Entertainment and Management) yeni konseptleri Türkiye’ye getirmeye devam ediyor.

D.ream'ın 8. restoranı açılıyor!

İstanbul Etiler'deki Nispetiye Caddesi’nde Doğuş Grubu’na ait D.ream markalarının sayısı artıyor. Bu cadde üzerinde 7 restoranı ile hizmet veren D.ream, son olarak Bigchefs’in yerine de yeni bir marka getirmeye hazırlanıyor.

Londra'daki Frescobaldi, Cala Di Volpe Otel'i ile işbirliği yaptı!

İstanbul Doors'u Ferit Şahenk'in sahibi olduğu D-ream'e satan Levent Büyükuğur, Avrupa'ya açıldı. Büyükuğur'un Londra'da açtığı Frescobaldi, Sardunya'nın ünlü Cala Di Volpe Otel'i ile işbirliği yaptı.

TOKİ Mersin Anamur Ören 1. Etap başvuru dönemi başladı!

TOKİ Mersin Anamur Ören 1. Etap başvuru dönemi başladı. Tamamı 3+1 dairelerden oluşan projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin tüm şubeleri aracılığıyla yapılabiliyor.

D.ream İstanbul Port'ta büfe açacak!

WSJ Türkiye'nin haberine göre Ferit Şahenk'in şirketi, mayıs ayında ihalesini kazandığı İstanbul Port'taki terminal binasında yolcu ve tayfaların taleplerini karşılamak için büfe ve kafeterya açacak.

D.ream büfe ve kafeterya açacak!

Yetkililer Dream'in İstanbul Port'un şu an terminal binası olarak kullanılan 1 nolu Antrepo'da işleteceği bu yeni büfe-kafeterya konseptinin kurvaziyerlerden gelen tayfa ve yolcuların ihtiyaçlarının karşılanması için açılacağını ifade ediyor.

D.ream şubeleri Haberi

D.ream şubeleri

Doğuş Holding'in yeme-içe-eğlence sektörüne yatırım yapan şirketi D.ream, bugüne kadar yaptığı lüks restoran yatırımlarının ardından yeni bir segmente girdi. WSJ Türkiye'nin haberine göre Ferit Şahenk'in şirketi, mayıs ayında ihalesini kazandığı İstanbul Port'taki terminal binasında yolcu ve tayfaların taleplerini karşılamak için büfe ve kafeterya açacak.  


Bu yatırım bugüne kadar Zuma, Nusr. içme-eğlence sektörüne yatırım Et, Lacivert gibi lüks segment restoranlara yatırımlar yapan D.ream yetkilileri, İstanbul Port'un Fındıklı kapısında, şu an terminal binası olarak kullanılan 1 No'lu Antrepo'da işleteceği bu yeni büfe-kafeterya konseptinin kurvaziyerlerden gelen tayfa ve yolcuların ihtiyaçlarının karşılanması için açılacağını ifade ediyor. Şube açılışını şirket olarak yaptıklarını belirten şirket yetkilileri bu yeni tarz yatırımın ne zaman hayata geçeceği konusunda ise herhangi bir bilgi vermekten...