03 / 05 / 2024

Dreamlife Alemdağ satış ofisi iletişim

Dreamlife Alemdağ satış ofisi iletişim

90 konuttan meydana gelen Dreamlife Alemdağ satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salondan bahçe ve çatı dublekslere kadar farklılık gösteriyor. Projede satışlar belediye onayıyla başlayacak.

Ümraniye'de 22.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. İstanbul Anadolu 19. İcra Dairesi, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Cemil Meriç Mahallesi, Alemdağ Caddesi, 112 ada 2 parselde yer alan 2 katlı çelik yapı ve 1 adet binayı 22 milyon 880 bin TL'ye satıyor...

Fatih'te 39 milyon TL'ye icradan satılık apartman!

İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından Fatih İlçesi Alemdağ Mahallesi'nde bulunan bahçeli kargir konak ve apartman nitelikli taşınmaz satışa çıkıyor. Gayrimenkulün satış bedeli ise 39 milyon TL olarak belirlendi. 

MOD Çekmeköy ve MOD Alemdağ projeleri geliyor!

Ekcan İnşaat imzası taşıyan MOD Çekmeköy ve MOD Alemdağ projeleri satışa sunuldu. 2018 yılı Aralık ayında teslim edilecek olan projelerde avantajlı ödeme planı sunuluyor. İşte detaylar...

Dreamlife Konutları'nda Anneler günü kampanyası!

Çekmeköy’de, Alemdağ Ormanı ile iç içe konumlanan Dreamlife Konutları, tüm anneler ve anne adayları için, cazip fiyat ve ödeme koşulları sunuyor.

Hanem Alemdağ'da teslimler Haziran 2016'da!

Hanem Alemdağ projesi Mar Grup imzası ile hayata geçiriliyor. Banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen projenin satış fiyatları 315 bin TL'den başlıyor.

İnanlar Teras Koru Alemdağ satılık!

İnanlar Teras Koru Alemdağ satılık konutların fiyatları 302 bin TL'den başlayarak değişiyor. Terrace Koru Evleri projesi 2017 yılının sonunda sahiplerine teslim ediliyor...

Terrace Koru Alemdağ iletişim!

Terrace Koru Alemdağ iletişim bilgilerine göre satış ofisiyle 444 2 002 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Proje 3 blokta 150 adet daireden oluşuyor.

Terrace Koru Evleri Alemdağ satış fiyatları!

Terrace Koru Evleri Alemdağ satış fiyatları 302 bin TL ile 600 bin TL arasında değişiyor. İnanlar İnşaat imzasını taşıyan Terrace Koru projesinde 150 daire bulunuyor...

Terrace Koru Alemdağ satılık!

Terrace Koru Alemdağ satılık konut fiyatları 302 bin TL'den başlıyor. 2017 yılının sonunda teslim edilecek projede 30 ay vade farkı olmadan taksit imkanı sunuluyor.

Alemdağ Terrace Koru satış ofisi!

Alemdağ Terrace Koru satış ofisi ile 444 2 002 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Konutların 302 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacağı proje İnanlar İnşaat imzası taşıyor.

İnanlar Terrace Koru 15 Ocak'ta satışta!

İnanlar İnşaat'ın Alemdağ'da hayata geçirdiği Terrace Koru projesi 15 Ocak'ta satışa çıkıyor. Fiyatların 302 bin TL'den başladığı Terrace Koru projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor.

2003 yılında Elysium Park satışa sunulmuş!

2003 yılında Alemdağ'da inşa edilecek Elysium Park konutları satışa sunulmuş. Vİlla ve dairelerin bulunduğu sitedeki 160 metrekare genişliğindeki bir daire toplam 107 milyar 100 milyon liraya satılıyormuş.

Kasaba 3. Etap Ömerli satılık ev!

Toplam 160 bin metrekare arsa alanında yükselen proje Şile-Alemdağ Yolu'nun hemen yanında yer alıyor. Kasaba 3. Etap Ömerli satılık ev tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Dreamlife Alemdağ satış ofisi iletişim Haberi

Dreamlife Alemdağ satış ofisi iletişim

Alemdağ Çekmeköy'de İstanbul'un Anadolu Yakası'nda inşa edilecek olan Dreamlife Alemdağ satılık daire bilgilerinden önce projeden bahsedelim. 


90 konuttan meydana gelecek olan Dreamlife Alemdağ projesinde toplam inşaat alanı 9 bin metrekare olarak belirlendi. 


Avrasya ve Reform İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan projenin yüzde 70'i yeşil alan olarak tasarlandı. 


Ön talep sürecinin devam ettiği projede dairelerin 2016 yılında sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor. 


Dreamlife Alemdağ satılık daire seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1 Normal Kat, 2+1 Bahçe Dublex Katı, 3+1, 4+1 Çatı Dubleks olarak tasarlandı. 


6’şar katlı iki ayrı bloktan meydana gelen Dreamlife Alemdağ satılık daire fiyatları 160 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Dreamlife Alemdağ projesinin sosyal alanları içinde kapalı otopark, çocuk oyun alanları, açık yüzme havuzu, spor sahaları, fitness, cafe ve tv salonu bulunuyor. 


Dreamlife Alemdağ satış ofisi iletişim

0 216 688...