29 / 04 / 2024

DRKEE Consultancy & Danışmanlık eğitim programları

DRKEE Consultancy & Danışmanlık eğitim programları

DRKEE Consultancy & Danışmanlık eğitim programlarına "Gayrimenkul Satışında Kuşaklara Göre Yeni Trendler Eğitimi" ile devam ediyor. Eğitim programı, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi'nde 15-16 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren kuruluşa göre İstanbul dünyanın en iyi 19’ncu şehri!

Kentsel uzmanlık kuruluşu Resonance Consultancy’nin yaşanabilirlik, sevilebilirlik ve refah düzeyini kriter alarak gerçekleştirdiği araştırmaya göre, Londra dünyanın en iyi şehri oldu. İstanbul ise listede 19’ncu sırada yer aldı.

Atlasnoble Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Atlasnoble Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Atlasnoble Foreıgn Trade And Consultancy LTD tarafından kuruldu.

Ers Consultancy Emlak Ve Spor Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ers Consultancy Emlak Ve Spor Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Erdinç Tuncel ve Ersin Tuncel ortaklığında kuruldu.

Zafar Consultancy Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Zafar Consultancy Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Enis Göçer ve Shoaıb Zafar ortaklığında kuruldu.

Charles Consultancy Dekorasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Charles Consultancy Dekorasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  400 bin TL sermaye bedeli ile Choureh El Ahmad tarafından kuruldu.

Sns Consultancy Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sns Consultancy Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  10  bin TL sermaye bedeli ile Aytuğ M.Ahme Syed tarafından kuruldu.

Yeşil Mutabakat inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Türkiye İMSAD tarafından gerçekleştirilen Gündem Buluşmaları'nda Yeşil Mutabakat konuşuldu. Horizon Consultancy Yönetici Ortağı Eser Erginoğlu, Yeşil Mutabakat'a ilişkin merak edilen konuları katılımcılara aktardı. 

Just İnvestment Consultancy İnşaat Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Just İnvestment Consultancy İnşaat Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Ata İyibudar tarafından kuruldu.

Starıst Consultancy Danışmanlık Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Starıst Consultancy Danışmanlık Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehrıban Allanazarova ve Touraj Alıpour ortaklığında kuruldu.

Archıtects Consultancy Group Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Archıtects Consultancy Group Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 120 bin TL sermaye bedeli ile A.Mohamed E. Mahmoud Daher tarafından kuruldu.

Bahreyn'e Türk çıkarması!

Türkiye’deki yatırımcıları dünyanın birçok noktasında özel projeyle buluşturan Bonanza Global, Türk yatırımcılara Bahreyn’deki fırsat kapılarını açmak için Almaaidah Consultancy And Trade ile güçlerini birleştirdi...

Albaraka Türk ve DRKEE Danışmanlık'ın satış sözleşmesi fesh edildi!

Albaraka Türk’ün portföyünde yer alan tüm gayrimenkul portföyünü satışa çıkaran DRKEE Consultancy & Danışmanlık ve Albaraka Türk arasında yapılan sözleşme fesh edildi.

Kentsel dönüşüm lokomotif olmalı!

Türkiye'de son 15 yılda zirve yapan gayrimenkul sektörü, gerileme sürecinde. Gayrimenkulde 360 derece hizmet veren DRKEE Consultancy & Danışmanlık Genel Müdürü Ömer İsafça, yaşanan durgunluğun kentsel dönüşümle aşılabileceğini söylüyor...

DRKEE Consultancy & Danışmanlık eğitim programları Haberi

DRKEE Consultancy & Danışmanlık eğitim programları

Gayrimenkul sektöründe hizmet veren DRKEE Consultancy & Danışmanlık, eğitim programları serisine “Gayrimenkul Satışında Kuşaklara Göre Yeni Trendler Eğitimi” ile devam ediyor. Eğitim, 15-16 Haziran tarihlerinde İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Altuniza'de kampüsünde DRKEE Consultancy & Danışmanlık işbirliği ile gerçekleşecek. Programa katılım için son başvuru tarihi 9 Haziran. 

DRKEE Consultancy & Danışmanlık Genel Müdürü Ömer İsafça, Gayrimenkul Satışında Kuşaklara Göre Yeni Trendler Eğitimi programı ile gayrimenkul sektörünün gözden kaçırdığı yönetim, değişen kuşaklar, yeni satış ve finansman modelleri konularını ele alıp katılımcıların yeni çağa uyum sağlamalarına önderlik etmeyi planladıklarını söyledi. 

Şirket, özel sektörden ve kamuya farklı sektörlerden bireysel yada kurumsal müşterilere eğitim, danışmanlık, finansal danışmanlık, risk danışmanlığı, gayrimenkul proje danışmanlığı, kentsel dönüşüm, yatırım ve ilgili alanlarda profesyonel hizmet veriyor. DRKEE Consultancy & Danışmanlık, Gayrimenkul...