08 / 05 / 2024

Dr.Şahin Arslantaş

Dr.Şahin Arslantaş

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. bağımsız yönetim kurulu üyesi adayı olan Dr. Şahin Arslantaş, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme bölümünden mezun. İşte özgeçmişi...

CHP’li Fikret Şahin’den şehir hastaneleri açıklaması!

Şehir hastaneleri tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla birlikte yeniden gündeme geldi. CHP Balıkesir Milletvekili Dr. Fikret Şahin de yaptığı açıklamada şehir hastanelerine karşı olmadıklarını belirtti.

Yollar 'akıllanacak' ulaşımda alternatif artacak!

Berlin Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şahin Albayrak yaptığı açıklamada gelecek 10 senede yapılacak araçların alternatif motorlara sahip olacağını dile getirerek, "Bunun için enerji yükleme altyapısına ihtiyacımız var." diye konuştu.

Ümit Şahin: Kanal İstanbul projesi Paris Anlaşması’na aykırı!

İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleşen Kanal İstanbul Çalıştayı’nın öğleden sonraki oturumda sunum yapan Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyesi Sabancı Üniversitesi İklim Çalışmaları Koordinatörü Dr. Ümit Şahin, Kanal İstanbul projesinin Paris Anlaşması’na aykırı olduğunu dile getirdi...

Kenan Şahin Arap yatırımcıları Pendik’e davet etti!

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, “Sanayi ve gayrimenkul yatırımı kentimizde çok hareketli. Bu potansiyelden istifade etmeleri adına Arap yatırımcıları Pendik’e davet ediyorum." diye konuştu.

Almanya'nın ilk akıllı yolunu Türkler yapacak!

Prof. Dr. Şahin Albayrak ile ekibi, Almanya’da sürücüsüz otomobillerin kullanacağı ilk ‘akıllı yol’u inşa edecek. Albayrak ve ekibi, Almanya’nın Berlin’deki Protokol Bulvarı’nı sürücüsüz araçlar için dijital yola dönüştürecek.

Sıla Grup, İran'da yeni hastaneler için kolları sıvadı!

Sıla Grup Yöneti̇m Kurulu Başkanı Dr. Şahin: "İran'da kamu özel işbirliğiyle gerçekleştirilecek yeni hastaneler için kolları sıvadık. Yeni projeler için Sıla Grup'un belirlediği hedef, en az 2 bin yatak ve 1 milyar dolar" dedi.

Mustafa Şahin Konya Teknik Üniversitesi için sanayiden yer istedi!

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Konya Teknik Üniversitesi'nin kurulması içi harekete geçti. Rektör Şahin, mühendislik fakültelerini sanayiye taşıyacaklarını söyledi.

Kenan Şahin: 1+1 projelere izin vermiyorum!

Habertürk gazetesinin sorularını yanıtlayan Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin: "1+1 'lere karşıyım ama yapılmasın da demiyorum. 1+1 projelere izin vermiyorum çünkü illegal işler oluyor"

Savaş Şahin'den Mersin için kentsel dönüşüm tavsiyesi!

Yıllardır kentsel dönüşüm bekleyen Mersin’e, kentsel planlama uzmanı Doç. Dr. Savaş Zafer Şahin’den, “Örnek alın” tavsiyesi geldi. Şahin, “Dikkatli olun” demeyi de ihmal etmedi.

Kenan Şahin'den İmar Mevzuatı Çalıştayı’na destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, imar mevzuatını yenilemek üzere çalışma başlattı. Oluşturulan komisyonda görev alan Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin de Çalıştay’da imar sürecinde yaşanan aksaklıkları ve Pendik’teki uygulamaları anlattı.

Kenan Şahin Akıllı Belediyecilik Zirvesi'nde konuştu!

Marmara Belediyeler Birliği’nin düzenlediği “Akıllı Belediyecilik Zirvesi”nde belediye-vatandaş ilişkileri konusunda bir sunum gerçekleştiren Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, dijital arşiv ile işlem yükünün yarı yarıya azaltıldığını söyledi.

Kenan Şahin: 50'ye yakın okul arazisi hazırladık!

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı resmi ve özel okul müdürleri ile bir araya gelen Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, teknik açıdan okullara desteklerinin devam ettiğini belirterek, ilçede 50’ye yakın yeni okul arazisi hazırlandığını söyledi.

Dr. Şahin Arslantaş kimdir?

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. bağımsız yönetim kurulu üyesi adayı olan Dr. Şahin Arslantaş, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme bölümünden mezun. İşte özgeçmişi...

Dr.Şahin Arslantaş Haberi

Dr.Şahin Arslantaş

Dr. Şahin Arslantaş 1964 yılında Ankara'da doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme bölümünden lisans (1986), Sheffield Üniversitesi (ingiltere) Para, Banka ve Finansman alanında Yüksek lisans (1989), Marmara Üniversitesi Bankacılık Sigortacılık Enstitüsünde  Doktora (2004) derecesi almıştır. 


Türkiye Sınai Kalkınma Bankası, Finansbank, Nurol Menkul Kıymetler şirketlerinde Sermaye piyasaları araştırma, kurumsal finansman, Portföy yönetimi, Hisse senedi satış ve operasyon alanlarında Uzman, Yönetici ve üst düzey yönetici olarak görev aldı. 

Halen Global Enerji Elektrik Üretimi A.Ş. ‘nin Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesidir. Uluslararası Finansal Yönetim Enstitüsü Yönetim Kurulu Başkanıdır. Beykent Üniversitesinde yarı zamanlı olarak Kurumsal Finansman dersleri...