30 / 06 / 2024

DSİ 8 Bölge Müdürlüğü

DSİ 8 Bölge Müdürlüğü

DSİ 8. Bölge Müdürlüğü artık alışılmışın dışına çıkarak, bölgenin çehresini değiştirecek ve turizmin canlanmasını sağlayacak olan yatırımlara katkıda bulunuyor.

Düzce'de kentsel dönüşüm için 8 bölge belirlendi!

Son 25 senede 3 büyük deprem yaşayan ve konut stokunun yüzde 80'i yenilenen Düzce'de, kentsel dönüşüm için 8 bölge tespit edilerek, strateji belgeleri düzenlendi.

Düşler Vadisi, depreme en dayanıklı bölge inşa ediliyor! Galatasaray projeden toplam 2.8 milyar TL kazanacak!

Riva'da inşa edilen Düşler Vadisi projesinin 2-3 sene içinde tamamlanacağı belirtildi. Düşler Vadisi, depreme en dayanıklı bölge inşa ediliyor! Galatasaray projeden toplam 2.8 milyar TL kazanacak!

Ankara Yenimahalle'de 8.8 milyon TL'ye satılık arsa!

DSİ V. Bölge Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı 8 milyon 848 bin 950 TL bedelle satışa çıkardı.

Açelya Apartmanı'nın bulunduğu bölge 24 saat lazer tarayıcılarla izleniyor!

Ankara'da çökme riski bulunduğu gerekçesiyle kontrollü yıkımına başlanan 8 katlı Açelya Apartmanı'nın bulunduğu bölge 24 saat lazer tarayıcılarla izleniyor...

TOKİ Kuzey Ankara 4. Bölge 1. Etap kura sonucu 8 ocak 2020!

TOKİ Kuzey Ankara 4. Bölge 1. Etap kura sonucu 8 ocak 2020 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 275 adet konut bulunuyor.

DSİ 22. Bölge Müdürlüğü, Taşkın Müzesi yaptıracak!

DSİ 22. Bölge Müdürlüğü'nün Taşkın Müzesi yapım işi ihalesi 22 Ekim 2019 tarihinde açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek...

TOKİ Ankara Mamak Gülseren 3. Etap 2. Bölge AGG kura çekilişi!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren 3. Etap 2. Bölge AGG kura çekilişi 15 Ağustos 2017 tarihinde yapılacak. 8 adet 1+1, 177 adet 2+1 dairenin yer aldığı projede fiyatlar 78.945 TL ile 153.090 TL arasında değişiyor.

Ankara EGO 4. Bölge Müdürlüğü arsası satışta!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Altındağ'ın Danişment Mahallesi'ndeki EGO Otobüs Daire Başkanlığı 4. Bölge Müdürlüğü'nün bulunduğu arsayı satışa çıkardı. İhalesi 8 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek arsanın satış bedeli 356 milyon 276 bin TL olarak belirlendi.

İşte 3. köprüyle ön plana çıkan 8 bölge!

Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve faaliyete giren Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul'daki gayrimenkul dengelerini değiştirdi. İşte hayata geçirilen projeler kapsamında değerlenen 8 bölge...

Erzurum Aziziye Göleti Projesi hayata geçiriliyor!

DSİ 8. Bölge Müdürlüğü artık alışılmışın dışına çıkarak, bölgenin çehresini değiştirecek ve turizmin canlanmasını sağlayacak olan yatırımlara katkıda bulunuyor.

Eskidji Gayrimenkul, bölge ortaklıklarını ödüllendirdi!

Kurumsal gayrimenkul danışmanlığının öncü isimlerinden Eskidji Gayrimenkul, 2015 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklıklarını ödüllendirdi. Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal 8 farklı dalda ödülün sahibi oldu.

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü 8 ilçedeki 45 gayrimenkulü kiralıyor!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Üsküdar, Kadıköy, Adalar, Beykoz, Ataşehir, Kartal, Pendik ve İzmit'te yer alan 45 gayrimenkulü kiralıyor. İhale 11 Mayıs 2016 günü saat 10.30'da gerçekleşecek.

Bölge Yapı İnşaat Taahhüt Mobilya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bölge Yapı İnşaat Taahhüt Mobilya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Hamit Zengin tarafından 80 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Pendik, Çamçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

DSİ 8 Bölge Müdürlüğü Haberi

DSİ 8 Bölge Müdürlüğü

Erzurum ili Aziziye ilçesi Dadaşkent Yolu 5. km yapımı planlanan Bilim, Kültür, Doğa, Tarih ve Eğitim Parkı işi kapsamında bulunan Aziziye Depolaması (Göleti) projesini Orman ve Su İşleri Bakanı Prf. Dr. Veysel Eroğlu'nun talimatları ile hayata geçirmeye hazırlanıyor. 18.05.2016 tarihinde ihale edilecek Rekreasyon ve depolama amaçlı yapılacak olan bu büyük projenin içerisinde yer alan Aziziye Depolaması, hem inşasında hem de hizmete alınmasında yöre halkı için iş imkanı oluşturması konusunda önemli bir değere sahip olacaktır. Söz konusu proje ile Erzurum ili modern bir tesise kavuşacak olup, kentin tarihi ve turistik tesisleri arasında yerini alarak, ülke ekonomisine ve Erzurum turizmine katkı sağlaması konularında birçok yeniliği de beraberinde getirecek.


İnşaa edilecek olan; Aziziye Depolamasının Maksimum Göl Alanı 85 000 m2 ve Maksimum Göl...