12 / 05 / 2024

DTZ ve Cushman ile Wakefield

DTZ ve Cushman ile Wakefield

DTZ Pamir ile Soyuer ve Cushman ile Wakefield Türkiye’deki operasyonlarına küresel birleşmeden önce olduğu gibi devam edecekler.

Cushman and Wakefield ve DTZ birleşti!

Dünyanın önemli gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield ile yine dünyada gayrimenkul ve iş çözümleri yaratan gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden DTZ, Cushman & Wakefield çatısı altında birleşti.

DTZ, Cushman ile Wakefield çatısında birleşti!

Dünyanın lider gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield ile tüm dünyada yenilikçi gayrimenkul ve iş çözümleri yaratan öncü gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden DTZ, Cushman & Wakefield çatısı altında birleşti.

Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı'nda hem kiralar yükseldi, hem kentsel dönüşüm arttı! 

Cushman & Wakefield I TR International’ın Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı Bölgesi’nin 2023 yılı perakende verilerini incelediği raporuna göre, 3 ana alışveriş caddesinde yükselen kiralar ve kentsel dönüşüm dikkatleri çekti. İşte o rapor...

Tuğra Gönden ve Murat Can Elmalı şirket kurdu!

Cushman & Wakefield Türkiye’nin yöneticisi Tuğra Gönden ve şirketin İstanbul merkezli Proje Yöneticisi olan Murat Can Elmalı yeni şirket kurdu.

Cushman And Wakefield Tasarım İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Cushman And Wakefield Tasarım İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuğra Gönden, Murat Can Elmalı ve Colin Joseph T. Wilson tarafından kuruldu.

Euromoney Gayrimenkul Ödülleri’nin galibi: Cushman & Wakefield Türkiye!

Cushman & Wakefield Türkiye, Euromoney Gayrimenkul Ödülleri’nde "Aracılık ve Danışmanlık" kategorisindeki birinciliğini korurken, Cushman & Wakefield Türkiye, "Değerleme" ve "Araştırma" kategorilerinde birinci sıraya yükseldi...

Cadde mağazaları ve AVM kiraları düşecek!

Cushman & Wakefield Türkiye Ofis ve Perakende Pazarına Bakış 2018 Üçüncü Çeyrek raporunu yayınladı. Açıklanan rapora göre kiralar kısa ve uzun vadede düşüş gösterecek. 

Kiralar kısa ve uzun vadede düşecek!

Cushman & Wakefield Türkiye Ofis ve Perakende Pazarına Bakış 2018 Üçüncü Çeyrek raporunu yayınladı. Rapora göre; kiralar kısa ve uzun vadede düşüş gösterecek...

Cadde mağazaları ve ofis kiralarında son durum!

Cushman & Wakefield'in "Türkiye Pazar Analizleri 2018 Üçüncü Çeyrek Ofis, Perakende ve Sanayi ve Lojistik" başlıklı raporuna göre, Türkiye ekonomisinde üçüncü çeyrekte ofis pazarında oluşan talep, sektörde telafi edici bir ivme yarattı...

Cushman & Wakefield Türkiye'ye 4 ödül!

Dünyanın önde gelen bankacılık ve finans dergilerinden biri olan Euromoney, gayrimenkul sektörünün en iyilerini seçti. Her yıl düzenlenen ankete göre, Cushman & Wakefield dört farklı dalda ödül aldı. 

Cadde mağazaları ve ofis kiraları yüzde 22 geriledi!

Cushman&Wakefield tarafından hazırlanan rapora göre yılın ilk çeyreğinde 2017'nin aynı dönemine göre cadde mağazaları ve ofis kiraları kura bağlı olarak yüzde 22'ye varan oranlarda geriledi.

Ofis ve mağaza kiraları yüzde 22 geriledi!

Cushman&Wakefield tarafından hazırlanan rapora göre yılın ilk çeyreğinde 2017 yılının aynı dönemine göre cadde mağazaları ve ofis kiraları kura bağlı olarak yüzde 22'ye varan oranlarda geriledi

Kur ve arzdaki artış kiraları düşürüyor!

Cushman & Wakefield’ın perakende, ofis ve sanayi/lojistik 3. çeyrek raporları açıklandı. Kiralar TL bazında düşme yönünde eğilim göstermezken, tüm sektörlerde kurdaki artış, kiraları döviz bazında düşürdü.

En çok ofis Levent, Maslak, Gayrettepe, Zincirlikuyu ve Esenyurt'ta kiralandı!

Cushman & Wakefield'in 2017 ikinci çeyreği için hazırladığı ‘Türkiye Pazar Analizleri’ raporunu yayınladı. Rapora göre, yılın ikinci çeyreğinde İstanbul’daki ofislerin yarısından fazlası Levent, Maslak, Gayrettepe, Zincirlikuyu ve Esenyurt Bölgesi'nde kiralandı.

Cushman and Wakefield, Etem-Menarini'nin kiracı danışmanı oldu!

Cushman and Wakefield, 114 yıllık geçmişiyle Türkiye’nin ilk ve köklü ilaç şirketi İbrahim Etem - Menarini 'nin yeni merkez ofis projesi için 'kiracı danışmanlığı' ve 'proje yönetimi' hizmetlerini sundu.

DTZ ve Cushman ile Wakefield Haberi

DTZ ve Cushman ile Wakefield

DTZ Pamir ile Soyuer ve Cushman ile Wakefield Türkiye’deki operasyonlarına küresel birleşmeden önce olduğu gibi devam edecekler.

İki firmanın arasındaki kuvvetli güven ve işbirliği, müşterilerimize daha geniş ve kapsamlı hizmet etme olanağı tanıyacak.