09 / 05 / 2024

Dubai Fuarında Demir İnşaat satışları

Dubai Fuarında Demir İnşaat satışları

Demir İnşaat, Dubai Uluslararası Emlak Fuarı'nda 3 gün boyunca 10 konutun satışını gerçekleştirdi. Bu yıl sonunda sektör olarak yabancıya satış rakamını 10 milyar dolarlar seviyesine ulaştıracak.

Türk mermer sektörü Dubai BIG 5 Fuarı'nda!

Bu yıl 5. kez düzenlenecek olan Middle East Stone Fuarı, Dubai BIG 5 çatısı altında gerçekleşecek. Türk mermer sektörü de son yılların en yüksek katılımıyla Dubai BIG 5 Fuarında yer alacak.

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Dubai Cityscape Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey kitapçığı ı 2-4 Ekim 2018 tarihleri arasınd Dubai Cityscape Global Fuarı'nda dağıtılacak...

SeaPearl Ataköy Dubai Cityscape Global Fuarı'nda tanıtıldı!

İstanbul’un marka projelerinden SeaPearl Ataköy Dubai Cityscape Global Fuarı'nda Körfezli yatırımcılara tanıtıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, ''Türkiye'nin yatırım yapılabilir güvenli bir liman algısını ve yükselen ekonomisini de Körfez yatırımcılara sunma şansı bulduk''dedi.

Büyükyalı İstanbul, Dubai Cityscape Fuarı'nda yerini aldı!

Özak GYO, Ziylan Grup ve Yenigün İnşaat, İstanbul Kazlıçeşme’de, Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçireceği, Büyükyalı İstanbul projesini, Dubai’de düzenlenen CityScape Fuarı’nda, Arap dünyası başta olmak üzere, yabancı yatırımcılara tanıttı.

Newjoy, Dubai Index Fuarı’nda!

Newjoy, sektörde inovasyon yaratan ürünlerini ve ödüllü serisi Smart'ı 23 – 26 Mayıs tarihleri arasında Dubai Uluslararası Mobilya Fuarı'nda dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

İstanbul Shopping Fest, Dubai ATM Fuarı'nda tanıtıldı!

İstanbul Shopping Fest'ten (İSF) yapılan açıklamaya göre, İSF, Arabian Travel Market (ATM) 2016 Fuarında tanıtıldı. Fuarda İTO ev sahipliğinde açılan İstanbul standında, turizm pazarı açısından büyük değer taşıyan İSF projesi de yer aldı.

İstanbul, Arabian Travel Market Fuarı'nda tanıtılacak!

86 ülkenin katılımıyla Dubai’de açılan Ortadoğu’nun en büyük turizm fuarında İstanbul da boy gösteriyor. Fuarda turistler ‘Bir tane İstanbul var’ sloganıyla davet ediliyor.

İMSİAD, KIPS Gayrimenkul Fuarı'nda incelemelerde bulundu!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD), geçtiğimiz haftalardaki Dubai Gayrimenkul Fuarı'ndan sonra bu kez de Kuveyt International PropertyShow (KIPS) Gayrimenkul Fuarı'nda inceleme ve temaslarda bulundu.

Demir İnşaat yatırımcıyla "Bayim Olur musun Fuarı'nda buluştu!

Demir İnşaat, "Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı"nda yatırımcılarla buluştu. Projelerinde yer alan ticari ünitelerini hem yatırımcı hem de girişimcilerle buluşturan Demir İnşaat, yatırımcılardan yoğun ilgi gördü.

Demir İnşaat, Bayim Olur Musun Fuarı'nda!

Demir İnşaat, 15-18 Ekim tarihleri arasında düzenlecek "Bayim Olur musun?" Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'nda yerini alacak.

Demir İnşaat Franchising fuarında yer alacak!

Demir İnşaat, 15-18 Ekim tarihleri arasında düzenlecek "Bayim Olur musun?" Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'nda yerini alacak.

Cityscape Fuarı'nda Dumankaya standını 2 bin kişi ziyaret etti!

CİTYSCAPE 2015 Dubai fuarında Türkiye'yi temsil eden Dumankaya İnşaat standını 2 bin kişi ziyaret ederken, Barış Dumankaya," Temaslarımız, yatırım olarak geri dönecek" dedi.

Dubai Cityscape Fuarı'nda satış rekoru kırıldı!

Cityscape Dubai fuarında bu yıl Türkiye'den 61 inşaat şirketi vardı. Firmaları yönetim kurulu başkanları bizzat temsil etti. Cityscape, ülkenin neredeyse bütün lider sektör oyuncularını, asla yanyana gelmezler dediğiniz firma sahiplerini bir araya getirdi

Dubai Fuarında Demir İnşaat satışları Haberi

Dubai Fuarında Demir İnşaat satışları

Demir İnşaat, 30 Mart-1 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Dubai Uluslararası Emlak Fuarı'nda yabancı yatırımcılarla gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda 3 günde 10 konut sattı. 


Bölgenin en büyük emlak buluşmalarından biri olarak kabul edilen fuara, Demir Romance ve Demir La Vida projeleriyle katılan Demir İnşaat, Orta Doğulu yatırımcılarla da bir araya gelerek, gelecek döneme yönelik planlamalar yaptı. 


Açıklamada görüşlerine yer verilen Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Dubai'deki fuarda yaptıkları tanıtımın meyvelerini İstanbul'da almaya devam edeceklerini ifade etti. Yatırımcı görüşmelerinin İstanbul'da devam edeceğini belirten Demir, "Davetlimiz olarak buraya gelen yatırımcılarla yapacağımız görüşmeler sonrasında yeni yabancı yatırımların da önünü açacağız. Fuarda kurduğumuz sıcak bağlantılar, önümüzdeki dönemde bize ve ülkemize satış olarak yansıyacaktır" değerlendirmesinde bulundu. 


Ortadoğulu yatırımcı profilinde bir değişim gözlediklerini kaydeden Demir, daha varlıklı ve...