04 / 05 / 2024

dubai inşaat furarı

dubai inşaat furarı

KMTSO ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen, 21-25 Kasım 2015 tarihleri arasında Dubai’de gerçekleşen DUBAİ BIG 5 2015 İnşaat Yapı Malzemeleri Fuarı’na Kahramanmaraşlılar 30 kişi ile çıkarma yaptılar.

Melih Gökçek Dubai'de inşaat şirketi kurdu iddiası!

Görevden alınan Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Melih Gökçek döneminde, 2004'te, 2 belediye şirketinin yüzde 49 ortaklık ile Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Dubai’de bir inşaat şirketi kurduğu belirlendi.

İnşaat sektörü gözünü Körfez'e dikti!

İnşaat ve yapı sektöründe bütün dünyanın gözünü diktiği BIG 5 Dubai, BIG 5 Qatar ve Mosbuild Fuarları Türk inşaatçılarını bekliyor.

Türk inşaat firmaları Körfez’den vazgeçmedi!

Dubai Cityscape Global 2017 Fuarı'na katılan Türk inşaat stantları, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin de katılımıyla yoğun ilgi gördü. Şirketler şimdi gelen ön talebi satışa çevirmek için harekete geçti.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Dubai Crystal Towers'ın inşaatını tamamladı!

Tabanlıoğlu Mimarlık’ın Dubai’de tasarladığı Crystal Towers’ın inşaatı tamamlandı. Kentin doğal bir uzantısı olarak kentte yaşayanlarla buluşma öngörüsüyle geliştirilen Crystal Towers, Dubai’de bu misyonu üstlenen öncü proje konumunda.

Dubai'de 3 milyar dolarlık 47 inşaat ihalesi yapılacak!

Dubai'de, Expo 2020 dünya fuarı için yerel ve yabancı şirketlere açık olmak üzere, 3 milyar dolar değerinde 47 inşaat ihalesi açacak. Expo 2020 için, alanı 438 hektar olacak olan fuar alanının yanı sıra binlerce yataklık oteller inşa edilecek ve Dubai metro hattı genişletilecek.

Artaş İnşaat, Dubai Cityscape Fuarı'na 6 projeyle çıkarma yapıyor!

Türk inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Artaş İnşaat, Dubai Cityscape fuarına 6 projeyle çıkarma yapıyor.

Aysun Kaya Omran Group'un inşaat reklamında oynayacak!

Şarkıcı Aysun Kaya, enerji ve inşaat sektöründe hizmet veren Dubai menşeli Omran Holding Group’un reklam yüzü oldu. Kaya, “Bu inşaat reklamıyla ilk defa sanatımın dışında bir işle ön planda olacağım” dedi.

Kahramanmaraş, Dubai İnşaat Fuarı'na çıkarma yaptı!

KMTSO ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen, 21-25 Kasım 2015 tarihleri arasında Dubai’de gerçekleşen DUBAİ BIG 5 2015 İnşaat Yapı Malzemeleri Fuarı’na Kahramanmaraşlılar 30 kişi ile çıkarma yaptılar.

Dubai Starr Sigorta inşaat projelerine yoğunlaşıyor!

Yurtdışında başarılı projelere imza atan inşaat şirketlerine sunduğu sigorta ürünleriyle adını duyuran Dubai Starr Sigorta, öncelikli olarak seçtiği diğer bir alan olan sorumluluk sigortalarında da iddialı...

Türk inşaatçılar, Dubai Cityscape'te yabancı yatırımcılara yöneldi!

Türkiye’de inşaat sektörünün önemli temsilcileri, Cityscape fuarında yabancı yatırımcılara yönelerek, iç pazardaki satışlarda yaşanan durgunluğu aşma yolunda etkili adımlar attılar.

İnşaat şirketlerinin Dubai'de fuar mesaisi başlıyor!

Ortadoğu'nun en büyük gayrimenkul fuarı olarak kabul gören Dubai Cityscape Global'de Türk inşaat şirketleri gövde gösterisi yapacak. İşte fuara katılacak bazı inşaat firmaları ve projeleri...

Aşçıoğlu İnşaat'a Dubaili ortak!

Gayrimenkulün yurtiçinde parlayan yıldızı, yurtdışından yatırımcı çekmeye devam ediyor. Dubai'nin önde gelen bir inşaat şirketi Aşçıoğlu İnşaat ile ortak proje geliştirecek.

Kocaeli Dubai Port inşaatı karara rağmen durdurulmuyor!

Dubai Porf olarak da bilinen Dp World Propeıties Liman İşletmeleri'nin liman ve terminal inşaatı, mahkeme kararına rağmen durdurulmadığı gerekçesiyle çevreciler protesto gösterisi yapıldı.

dubai inşaat furarı Haberi

dubai inşaat furarı


21-25 Kasım 2015 tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleştirilen DUBAİ BIG 5 2015 inşaat ve yapı malzemeleri Fuarı’na, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih yoğurt, Meclis Başkan Vekili Akif Çaylıoğlu, Park Bahçe ve Fen İşleri Müdürü Kazım Canlı ve KMTSO üyeleri katıldı.

Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleştirilen Ortadoğu’nunen önemli yapı ve inşaat fuarı The Big 5 show 2015 dünya ziyaretçileri tarafından büyük ilgi gördü. Fuara Kahramanmaraş’tan 30 kişilik bir ekip çıkarma yaptı. Kahramanmaraş’tan fuara giden katılımcılar Organizasyon çok güzeldi.  Dünyada kullanılan son teknoloji ürünleri ve İnşaat sektöründeki son gelişmeleri yakından takip etme fırsatı yakaladık. Burada çok değişik fikirler edimdik. İnşaat alanındaki hızlı gelişmeleri yerinde görüp tecrübe sahibi olduk. İnşaat alanında Dünya’daki gelişmeleri Kahramanmaraş’a taşıyacağız. Kahramanmaraş’ta inşaat...