02 / 05 / 2024

Dubai Üniversitesi müteahhitlik

Dubai Üniversitesi müteahhitlik

Türkiye’nin en güçlü teknik müteahhitlik şirketi AE Arma-Elektropanç; uluslararası alanda da büyük projelere imza atmaya devam ediyor.AE Arma - Elektropanç Dubai Üniversitesi'nin müteahhitliğini üstlendi.

İAÜ Müteahhitlik Okulu Eğitimi 21 Şubat'ta!

İstanbul Aydın Üniversitesi Müteahhitlik Okulu programı 21 Şubat 2015 'te başlıyor. İstanbul Aydın Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Florya, Beşiktaş, Bakırköy ve Kadıköy 'de bulunuyor.

Kaya Müteahhitlik Tıbbi Cihazlar İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kaya Müteahhitlik Tıbbi Cihazlar İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 6 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile, Ataşehir'de, Celal Kaya Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Adana'da Müteahhitlik Okulu Sertifika Programı tamamlandı!

Çağ Üniversitesi ve AKAMDER tarafından Türkiye'de bir ilk hayata geçirildi. AKAMDER'in geliştirdiği proje için akademik destek aldığı Çağ Üniversitesinde "Müteahhitlik Okulu Sertifika Programı" düzenlendi...

Elit Yaşam Müteahhitlik Emlak İnşaat Taahhüt Kuru Temizleme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Elit Yaşam Müteahhitlik Emlak İnşaat Taahhüt Kuru Temizleme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 245 bin TL sermaye ile, 4 Şubat 2015'te, Mehmet Altınışık Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Ars Yapı Malzemeleri Mimarlık Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ars Yapı Malzemeleri Mimarlık Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 60 bin TL sermaye ile, Malik Karani Müdürlüğü'nde kuruldu.

Müteahhitlik Okulu ilk mezunlarını verdi!

AKAMDER Başkanı Karslıoğlu, lokomotif sektörlerin başında gelen inşaat sektörünün liderlerinin ehil kimlikler olmasına çaba sarf ettiklerini belirtti. Çağ Üniversitesi ve AKAMDER tarafından hayata geçirilen "Müteahhitlik Okulu" ilk mezunlarını verdi.

Müteahhitlik Okulu Sertifika Programı sona erdi!

Çağ Üniversitesi ve AKAMDER tarafından Türkiye’de bir ilk hayata geçirildi. AKAMDER’in geliştirdiği proje için akademik destek aldığı Çağ Üniversitesi’nde “Müteahhitlik Okulu Sertifika Programı” düzenlendi.

Bayburtlu Müteahhitlik Turizm İnşaat Taahhüt Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayburtlu Müteahhitlik Turizm İnşaat Taahhüt Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Bayburtlu tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 28 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Bilhan Yapı Uluslararası İnşaat Müteahhitlik ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bilhan Yapı Uluslararası İnşaat Müteahhitlik ve Yatırım Anonim Şirketi, Akif Bil, Mehmet Şükrü Hancıoğlu tarafından 1 milyon 210 bin TL'lik sermaye ile 27 Ocak'ta kuruldu.

Müteahhitlik yapmak için gerekli belgeler nelerdir?

Müteahhit olup, bir arsa üzerinde inşaat yapılabilmesi için herhangi bir okuldan mezun olunma şartı aranmıyor. Peki, müteahhitlik yapmak için gerekli belgeler nelerdir? İşte gereken belgeler...

Ak Şahinler Müteahhitlik ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ak Şahinler Müteahhitlik ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi, Fatih Şahin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta Sultangazi, Cebeci Mahallesi, 1. Cebeci Caddesi'nde kuruldu.

Müteahhitlik hizmet kanunu bir an önce yasalaşmalı!

Kayseri İmar İnşaat Müteahhitleri Derneği (KAYİMDER) Başkanı Ali Aydın, "Müteahhitlik hizmet kanununun bir an önce yasalaşarak bu meslek her önüne gelenin müteahhit olduğu bir alan olmaktan çıkarılmalıdır" dedi.

Kurtbeyoğlu Müteahhitlik İnşaat Mühendislik ve Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurtbeyoğlu Müteahhitlik İnşaat Mühendislik ve Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Enver Cebri Kurtbeyoğlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta Avcılar, Gümüşpala Mahallesi'nde kuruldu.

Dubai Üniversitesi müteahhitlik Haberi

Dubai Üniversitesi müteahhitlik

AE Arma-Elektropanç, Dubai Ticaret Odası’na bağlı ve birçok fazdan oluşan Dubai Üniversitesi’nin merkez binasını, işletme ve bilgi teknolojisi fakültelerinin binalarını kapsayan birinci faz alanının tüm elektrik, elektronik ve mekanik işlerinin (MEP) teknik müteahhitliğini üstlendi.


Ana müteahhitliğini İngiliz inşaat devi Kier Construction LLC’nin Dubai’de ayağı olan Kier Dubai LLC’nin üstlendiği ve tamamlandığında 21.200m2’lik kapalı alana sahip olacak Dubai Üniversitesi’nin 2015’in son çeyreğinde bitmesi planlanıyor.


Elektrikli su ısıtma sisteminden iklimlendirme sistemlerine, aydınlatmasından yangın söndürme sistemlerine kadar üniversitenin birinci faz alanındaki tüm elektrik, elektronik ve mekanik işlerinin  (MEP) işlerinin kontrat bedeli 7.800.000...