19 / 05 / 2024

dubai yangıni dubai gökdelen yangın

dubai yangıni dubai gökdelen yangın

Youtube'da izlenme rekorları kıran Dubai'deki gökdelende çıkan yangın 5 saatte sondürüldü...

Konut yatırımcısı Dubai'ye akın etti ve ilk sıralara yerleşti! Niçin Dubai tercih ediliyor?

Türk yatırımcılar Dubai'ye akın etti. İlk kez Türkler Dubai'de konut yatırımında ilk sıralara yerleşti. Niçin Dubai tercih ediliyor?

Türk yatırımcılarının Dubai'ye ilgisi artıyor! Dubai niçin bu kadar çok tercih ediliyor? İşte nedenleri...

Son dönemlerde Türk yatırımcılarının Dubaiye ilgili çığ gibi büyüdü. Yatırımcıların Dubai'de yatırım yapmasının bazı nedenleri bulunuyor. Yatırımcılar niçin Dubai'yi tercih ediyor?

Ideal Standard’dan Dubai'ye Banyo Tasarım Merkezi!

Dünya devi Ideal Standard, banyo ve mutfak armatürlerinden seramik ürünlere, banyo mobilyasından akrilik ürünlere varıncaya kadar yüzlerce ürünü kullanıcıların beğenisine sunduğu “Banyo Tasarım Merkezi”ni Dubai’de açtı.

Dubai Sulafa Kulesi'nde yangın çıktı!

Dubai'deki 75 katlı Sulafa Kulesi'nde yangın çıktı. Çıkan yangında, 15 kat kullanılamaz hale geldi.Gökdelen yangının başlamasından sonra tahliye edildi.

Dubai'de 3D yazıcıdan inşaat dönemi başladı!

Dubai emiri Şeyh Muhammed bin Rashid el Maktum, 2030'a kadar ülkedeki binaların yüzde 25'inin üç boyutlu yazıcılar aracılığıyla inşa edileceğini duyurdu. Şeyh, twitterdan "Bugün Dubai 3D Yazıcı Stratejisi'ni uygulamaya koyduk." mesajını yayınladı.

Dubai'de lüks otelde yangın paniği!

Dubai'de dünyanın en yüksek binası olan Burç Halife’nin yanındaki 63 katlı otelde, yılbaşı kutlamalarında yangın çıktı. 302 metre yüksekliğindeki otelde yangının hızla büyümesi endişe yarattı.

Ali Ağaoğlu'ndan Dubai Finans Merkezi'ne ziyaret!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Dubai Finans Merkezi’ni ziyaret ederek Dubaili yöneticilerden uluslararası finans merkezi olmak için verilmesi gereken teşvik ve vergisel avantajları dinledi.

Ağaoğlu, Dubai Finans Merkezi'ni inceledi!

Ağaoğlu Şirketler gurubu geçtiğimiz günlerde Dubai Finans Merkezi'ni ziyaret etti. Dubai Finans Merkezi yöneticileri Ağaoğlu'na yaptıkları sunumda finans merkezi olmak için verilmesi gereken teşvik ve vergisel avantajları anlattı.

Ağaoğlu Dubai Finans Merkezi'ni ziyaret etti!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Dubai Finans Merkezi’ni ziyaret ederek Dubaili yöneticilerden uluslararası finans merkezi olmak için verilmesi gereken teşvik ve vergisel avantajları dinledi.

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Dubai Finans Merkezi'ni ziyaret etti!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu başkanlığında Dubai Finans Merkezi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Ağaoğlu, İFM'nin ABD ve İngiltere gibi örnekler incelenerek ve ihtiyaçlar tespit edilerek tasarlandığını bildirdi.

Ağaoğlu, Dubai Finans Merkezi’ni ziyaret etti!

Dubai Finans Merkezi yöneticileri Ağaoğlu heyetine yaptığı sunumda uluslararası finans merkezi olmak için verilmesi gereken teşvik ve vergisel avantajları anlattı. Heyet görüşme sonrasında günün anısına Ali Ağaoğlu’na bir plaket takdim etti.

Dubai Emiri El Maktum Bodrum Golden Savoy Oteli'ni işletecek!

Dubai Emiri El Maktum'un şirketi Jumeirah, Bodrum'da otel işletecek. Altın kubbeli oteldeki bir villanın günlük bedeli 196 bin TL. Jumeirah Bodrum Palace Hotel olarak işletilecek tesis, 1 Mayıs'ta kapılarını açacak.

Dubai'de gökdelen yangını! Torch Tower'ı alevler sardı!

Dubai Marina'daki gökdelenlerden Torch Tower'da (Meşale Kule) yerel saatle 02:00'de büyük bir yangın çıktı. Alevler binayı hızla sararken, içeride kaç kişi olduğu henüz bilinmiyor.

dubai yangıni dubai gökdelen yangın Haberi

dubai yangıni dubai gökdelen yangın

Birleşik Arap Emirliği'nin en lüks ve en renkli emirliği olan Dubai'de bir gökdelende yangın çıktı. Bir finans şirketine bağlı Jumeirah Lakes Towers binalarının birinin üst katında çıkan yangın güçlükle kontrol altına alındı. İtfaiye ekiplerinin havadan ve karada müdahalesi sonucunda alevler anca 5 saatte...