10 / 05 / 2024

Dubai Yapı Fuarı BTSO

Dubai Yapı Fuarı BTSO

BTSO üyeleri, 80 kişilik bir heyetle Dubai'de gerçekleştirilen ve Ortadoğu pazarının en önemli yapı ve inşaat teknolojileri fuarına (The Big 5) katıldı. BTSO 17,18,36 ve 49'uncu komite üyelerinden oluşan 80 kişilik bir heyet, fuara gitti..

Artaş İnşaat, Dubai Cityscape Fuarı'na 6 projeyle çıkarma yapıyor!

Türk inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Artaş İnşaat, Dubai Cityscape fuarına 6 projeyle çıkarma yapıyor.

Çilek Mobilya Dubai Index Fuarı'na katıldı!

Çilek, Dubai Index Fuarı'nda yenilikçi ve tematik ürünlerini ziyaretçileriyle buluşturdu. Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, mobilya sektörünün performansının ve ihracat gücünün sergilendiği Dubai Index Fuarı'na katıldı.

Akçakoca TSO üyeleri Dubai Yapı Fuarı'na gitti!

AKÇAKOCA Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Dubai Fuar Gezisi tamamlandı. Oda Başkanı Mehmet Pazvant ve beraberindeki sanayici ve iş adamları KOSGEB destekli Dubai Big 5 Yapı ve İnşaat Fuar gezisi tamamlandı...

BTSO Dubai Yapı Fuarı The Big 5'e katıldı!

BTSO üyeleri, 80 kişilik bir heyetle Dubai'de gerçekleştirilen ve Ortadoğu pazarının en önemli yapı ve inşaat teknolojileri fuarına (The Big 5) katıldı. BTSO 17,18,36 ve 49'uncu komite üyelerinden oluşan 80 kişilik bir heyet, fuara gitti..

Gaziantepli inşaatçılar Dubai Big 5 İnşaat ve Yapı Fuarı'nı ziyaret etti!

Gaziantepli inşaatçılar GTO ve İnşaat Müteahhitleri Derneği organizasyonu ile Dubai Big 5 İnşaat ve Yapı Fuarını ziyaret etti ve Dubai 'deki inşaat projelerinde incelemelerde bulundu.

XPS Derneği, 2014 İstanbul Yapı Fuarı’na katılıyor!

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği, 6 – 10 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 37. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul'da Türkiye’ nin yalıtım kalınlık haritasını açıklayacak.

URTİM, Yapı Fuarı’na yeni ürünleriyle damga vuracak!

Türkiye’nin öncü iskele -kalıp firması URTİM, Yapı Fuarı’ nda yeni ürünlerini sergilemeye hazırlanıyor. URTİM, Yapı Fuarı’na yeni ürünleriyle damga vuracak. Serdar Urfalılar konu ile ilgili değerlendirme yaptı.

Yapı Fuarı'nda 100 milyar dolarlık işbirliği!

Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek. Güney Kore ile Türkiye’nin özellikle yurtdışı müteahhitlik sektöründe toplamda yılda yaklaşık 100 milyar dolarlık işbirliği yapabilecekleri belirtildi.

Hekim Holding 4 şirketiyle 37. Yapı Fuarı’nda yerini aldı!

Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı A.Ş., Özge Yapı A.Ş., Hebo Yapı A.Ş. ve Hekim Yapı A.Ş. 37. Yapı Fuarı’nda sektöre ilham verecek yeniliklerini sergiliyor...

İstanbul Vinç ve Tower Rent Yapı Fuarı'nda!

Türkiye’ nin en büyük platform hiper marketi İstanbul Vinç ve satış firması Tower Rent bu yılda 37.si düzenlenecek olan ve 6-10 Mayıs arası TÜYAP fuar merkezinde gerçekleştirilecek Yapı Fuarı'na katılıyor.

37. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul Türk yapı sektörüne yeni iş fırsatları sunuyor!

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması 37. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, 81.000 m2’lik 12 salon ve açık alanında, 1.150 katılımcı firmanın ürün ve hizmetlerini 111.000’i aşkın ziyaretçiyle buluşturacak.

Seranit Grup, 37’inci Yapı Fuarı’na yenilikçi ürünleri ile katılacak!

Seranit Grup, 37’inci Yapı Fuarı’na yenilikçi ürünleri ile katılacak. 6 – 10 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuar, Türk yapı sektörünün en büyük buluşma noktası olarak biliniyor.

Onduline Avrasya, yeni standıyla Yapı Fuarı’na katılıyor!

Çatı malzemeleri sektörünün lider kuruluşu Onduline Avrasya, 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’nda yepyeni bir standla sektörle buluşuyor.

Dubai Yapı Fuarı BTSO Haberi

Dubai Yapı Fuarı BTSO

BTSO'nun, üyelerinin ve kentin dış ticaret hacmini arttırmaya dönük projelerinden biri olan 'Küresel Fuar Acentesi' tüm hızıyla sürüyor. BTSO 17,18,36 ve 49'uncu komite üyelerinden oluşan 80 kişilik bir heyet, Dubai'de gerçekleştirilen The Big 5 fuarına çıkarma yaptı. Heyette BTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Cüneyt Şener ve Şakir Umutkan da yer aldı. 


60 BİN PROFESYONEL 

1979 yılından bu yana düzenlenen fuar, özellikle Birleşik Arap Emirlikleri'nde devam eden büyük inşaat projeleri ile Ortadoğu pazarına yönelmek isteyen Türk firmaları açısından büyük önem taşıyor. Söz konusu fuarda, yapı ve inşaat malzemelerinden elektrik ve elektronik malzemelere; ısıtma ve soğutma aksesuarlarından güneş enerjisi ekipmanlarına geniş bir yelpazede ürün sergilendi. Fuarı 60 bin civarında sektör profesyoneli ziyaret etti. 


İLGİ GİDEREK ARTIYOR 

Heyetin başkanlığını yapan BTSO Meclis Üyesi Ali Faruk Çolak, BTSO'nun...